Gewoonweg heel snel en keurig netjes geleverd en verzorgd

Duidelijke bezorgservice en goede producten

Op de site staat heel duidelijk wanneer de bezorgdagen zijn voor jou plaats of regio. Super fijn! We hadden het snel nodig dus wist precies wanneer het geleverd zou worden. Ook heel netjes dat ik werd gebeld door de chauffeur wanneer hij er zou zijn een half uur voor tijd. Productomschrijving was goed, duidelijke foto's. Zeker aan te raden

De medewerkers waren heel erg vriendelijk en behulpzaam en wisten accuraat te reageren bij een probleem.

Mooie prachtige plinten snel geleverd top ingepakt

Snel geregeld.

Super service, ook van de vervoerder.

Mooie plinten voor een goede prijs! Mooi spul en snelle bezorging. Zeker een aanrader

Snel geleverd.

Goed verpakt

Prima service met een máár

Prima kwaliteit spul en zeker tevreden daar over levering is snel en goed verpakt. 1 klein min punt vind ik toch wel dat je 15 euro verzendkosten betaald en het vervolgens met een postzegel als brievenbus pakje binnen krijgt. Ligt misschien aan mij maar heb er zo mijn vraagtekens bij.

Waardeloos

Op donderdag gebeld met de vraag of “morgen in huis” ook daadwerkelijk betekent dat ik het de vg dag in huis zou hebben. Dit werd door de meneer bevestigd. De volgende dag een e-mail ontvangen dat de producten na 15 uur geleverd zouden worden. Voor niets gewacht. Gebeld met de transporteur. Liegen dat ze langs zijn geweest. Kwaad geworden. Zou nu zaterdagochtend geleverd worden. Zaterdagochtend e-mail dat tussen 10-12 gekeverd zou worden. U begrijpt, wederom niet. In t&t van transporteur stond 15-17. In avond naar de woning (in verbouwing) en ja, voor de deur neergezet. Volgens de website zou elke levering als een aangetekende levering behandeld worden en moest ervoor getekend worden. Niet dus!! Gelukkig lag alles er nog. Bestel hier niet want ze doen zaken met Trans Mission, een waardeloos bedrijf. Lees ook de reviews (op voorhand weet je niet met wie Bouwmeester zaken doet!!). De bon zal ik wel niet krijgen! Beter ook want bestellen doe ik hier nooit meer.

Prima service en snelle levering

Binnen 2 dagen geleverd, miste een paar dingen maar die werden de volgende dag nabezorgd. Prima service hoor.

Fijne service

Snelle reactie via mail en goed geholpen

Transporteur te beroerd om te lopen.

Zat op het moment digitaal in een training. Dus vroeg de bezorger of hij het naar boven wou brengen (2 lichte latjes). “Alleen als het in de lift past” zegt ie. Zelf lang als bezorger gewerkt en het is niet meer dan normaal dat je naar boven loopt om de bestelling af te leveren. Vervolgens legt ie de bestelling inclusief A4 neer in de algemene hal. Wat een trieste bedoeling. Het zou die bolle daarnaast goed doen om eens wat vaker de trap te pakken. Product ziet er verder prima uit, moet nog kijken of het past.

Super snelle levering van bestelde gelakte plinten

Voorgelakte mdf plinten incl montagekit bij onlinevloerenspecialist.nl besteld en volgende dag werd het al bezorgd. De kwaliteit van de gelakte (beide zijden) plinten is prima. Ze hebben er een tevreden klant bij voor een volgende keer.

Plinten besteld voor een mooie prijs en snel geleverd

We hadden door het hele huis hoge, wit hoogglans plinten besteld en kwamen net tekort voor de slaapkamer. Dan wordt het zoeken naar dezelfde plinten en al snel kwam ik op jullie site. En jawel hoogglans. Ook nog voor de voordeligste prijs. En we zijn nu helemaal blij, omdat de plinten nagenoeg hetzelfde zijn als de bestaande plinten. Ontzettend bedankt.

Prima zaak!

Zeer goede ervaring met deze webshop. Uitstekende website met veel keuze. Het materiaal werd ook nog vroeger geleverd dan verwacht.

te vroeg geleverd en niet op de afgesproken tijd

De plinten zijn nog niet uitgepakt. De levering was niet na 12.00 uur zoals afgesproken maar in de ochtend. Dat was heel vervelend.

Bijzondere levering

De levering kwam enkele dagen na bestelstatus, ik ben vooraf niet op de hoogte gebracht , ik denk dat de chauffeur gebeld heeft maar die kon ik niet aannemen en bij terug bellen geen gehoor, de levering stond beschadigt aan de voordeur.

Good quality, and delivery on time

We bought underfloor for laminaat (floor heating), which was good in price and quality. The product was delivered on time.

gewoon super

snelle bezorging dus toppie

Materialen conform omschrijving en goed geleverd

Overzetplinten gekocht. Materialen conform omschrijving en goed geleverd in goede verpakking.

Snelle levering, goed product

Goede kwaliteit plinten, goed op tijd geleverd door een erg vriendelijke chauffeur.

ondervloer is prima

alles ontvangen maar op de verkeerde verdieping en de doos met de plasic onderlaag werdt na een uur in de hal neergezet. alles naar beneden moeten sjouwen. verders alles goed.

Erg blij met deze mooie plinten

Via de duidelijke website vond ik deze mooie en strakke overzet plinten. De bestelling ging gemakkelijk en de levering was erg snel. Al binnen een paar dagen kreeg ik de plinten keurig verpakt geleverd. Top!!

Snel geleverd, goed materiaal.

Zoals ik al zei, snel geleverd, goed materiaal. Heb al eens besteld en kom ook weer terug. Top!

Makkelijk en handig

Ondervloer is makkelijk neer te leggen op een betonnen vloer aangezien het vierkanten zijn en dit niet vastgetaped hoeft te worden. Goede kwaliteit en prijsverhouding!

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen