Slechte informatie en levering

Vloer besteld en volgende dag track en tracé gekregen van bedrijf en hun leverancier, zou tussen 12:30 en 14:30 bezorgd worden. Om 16:00 was er nog niemand geweest en ging ik maar is bellen, het zou die dag nog geleverd worden werd mij verteld. Om 18:30 ben ik maar verder gegaan met met eigen dingen want levering was er nogsteeds niet. Volgende dag gebeld en ja sorry is niet op voorraad en in pas over 8 weken geleverd worden. Naar mijn mening ronduit slecht dus alle voorbereidingen etc al getroffen om de vloer te leggen.

Slechte levering

Ik had groene 7mm ondervloer besteld. 5 pakketten zijn beschadigd aangekomen omdat de transporteur ze los in zijn auto had liggen en ze dus de hele wagen door gegaan zijn. Ik kreeg 1 nieuw pakket geleverd en een vergoeding van €8,99. Nooit meer groene platen bij hun bestellen

Onjuist geïnformeerd

Op maandag gebeld met de vraag of een vloer op voorraad was. Dat was het geval. Vloer zou dan 2 dagen later worden bezorgd. Meteen besteld. Dinsdag einde dag een mail dat de vloer is verzonden en dat deze woensdag wordt geleverd en dat er in de avond een track en trace van de vervoerder zou komen. Die heb ik niet gehad en daarom op woensdag gebeld. Blijkt dat de vloer niet op voorraad is, maar eerst gehaald moet worden bij de leverancier. Het is mij een groot raadsel waarom ik dan een mail krijg dat de vloer op woensdag geleverd zou worden. Alles geannuleerd en momenteel wacht ik nog op mijn geld.

Teleurstellend

Er wordt door het couriersbedrijf een afleveringsafspraak gemaakt terwijl het artikel er niet is!! Voor niks thuis gebleven. Slechte performing. Er wordt door u gezegd dat het artikel pas de 28e geleverd kan worden.

Gekregen wat ik besteld had, netjes op tijd afgeleverd. Geen track and trace of bezorgindicatie, waardoor we niet thuis waren.

Duidelijke webshop, goede beschrijving, vriendelijk personeel. Vloer snel mogen ontvangen in goede verpakking. Heel blij prachtige vloer! Bedankt voor de goede service.

Prima levering en geen beschadigen door goede verpakking

Correct en zoals beloofd geleverd

Het gemak van online met de service van in-person

In de categorie 'toen was service nog heel gewoon', erg vriendelijk en snel met reageren, en goed geholpen. Die vloer kan je elders ook krijgen, de service ben ik minder zeker van. 100 punten, zeer prettige ervaring. Volgende vloer gaat hier ook vandaan komen!

Zeer goed en snel

Zeer goed en snel geholpen

prima prijs kwaliteitverhouding en snelle levering

prima prijs kwaliteitverhouding en snelle levering

Zeer goede kwaliteit

De ondervloer die we gelegd hebben was van een super kwaliteit.

Vlotte correcte levering

Product netjes ontvangen. 30 minuten voor ontvangst waar ze mochten lossen. Netjes ingepakt en Product zoals omschreven.

Goed en snel!

Maandagavond besteld , woensdagmorgen in huis Top!!

Eerst een proef stukje plint gekregen Een een super snelle levering van de plinten

Super snelle service

Beschadigd producten heb geld terug ontvangen super snel en super eerlik

Netjes en keurig geleverd

Bestelling in twee dagen tijd geleverd, we werden keurig op de hoogte gehouden van de levering en tien minuten voor levering een telefoontje dat de chauffeur er aan komt, en alles netjes in huis gezet. Echt super geregeld, een bedrijf waar ik zeker vaker ga bestellen.

snel en goed geleverd zoals afgesproken

Ik had ondervloer nodig en wel snel en goede kwaliteit dat is Vloeren Specialist nagekomen super.

Snelle levering en precies wat ik hoopte.

prima kwaliteit

vlot geleverd en prima kwaliteit voor die prijs

Goede producten en Top service!

Had 17 clipplinten nodig met toebehoren. Toen alles geleverd was en ik wilde beginnen bleken de eind- en hoekstukken niet goed te passen. Foutje door mij zelf gemaakt. 13mm ipv 18 mm dikte besteld. Na een mailtje en belletje gauw opgelost,, De juiste besteld en bij bezorging nieuwe de oude gelijk mee retour en geld teruggestort. Al met al top service!

Prima levering en goede afhandeling

De bestelling was helder en duidelijk, goed verzorgd en via track and trace goed te volgen. Zeer tevreden.

Monster

Gevraagd voor een monster stukje (wat veel bedrijven niet doen) en hier totaal geen probleem super service noem ik dat!

Zeer nette spullen.

De plinten die ik had besteld zijn op tijd en netjes afgeleverd, waren netjes verpakt en zijn zonder beschadegingen afgeleverd.

Top snel en top plinten

Goed geadviseerd