vlotte levering

De ondervloerplaten vallen mij iets regen. Erg breekbaar. Maar vlotte levering en bestelling verliep goed.

Alles perfect verzorgd

Alles van goede kwaliteit en perfect op tijd

top service

Zeer vakkundig, vriendelijk en een goede snelle communicatie! Wij zijn dik tevreden!

Uitstekende kwaliteit

Laminaat besteld, zag er precies zo uit als op de foto, snelle levering, verder heel tevreden

Super goede service

Wax/olie besteld. Gebeld over levering ivm afwerking van de vloer. Werd dezelfde dag nog persoonlijk afgeleverd zodat we de vloer konden afwerken. Heel erg bedankt!

Keurig verzorgde levering!

Mooi op tijd

Perfecte service.

Service was perfect. Vragen waren snel en duidelijk beantwoord. Een Engels sprekende bezorger, voor mij geen probleem maar snap als sommige mensen dit niet prettig vinden.

Voordelig en snel geleverd

Een goede prijs kwaliteit verhouding en super snel geleverd.

snel, duidelijke afspraken - werk goed afgeleverd

Ziet er na de behandeling zeer goed uit. Erg tevreden.

Makkelij te vinden op de site

Snel en goed geleverd. Dik tevreden.

Netjes geholpen. Met het leggen kwamen we 1 pakket te kort. Was geen probleem dat we er 1 bij kwamen halen

Ben dik tevreden met de snelle en goedkope levering, is voor herhaling vatbaar.

Positief

Alles is vlot verlopen. Zowel de bestelling als de verzending

Duidelijke communicatie bij onvoorziene omstandigheden!

Duidelijke communicatie bij onvoorziene omstandigheden!

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Plinten waren makkelijk te bestellen, netjes te woord gestaan bij telefonisch contact over voorraad van producten. Snel geleverd en netjes verpakt. Kortom een aanrader!

Super service en snelle verzending!

Nadat ik advies had gevraagd voor mijn specifieke situatie qua vloer en ondervloer, kreeg ik een zeer uitgebreide reactie. Dat gaf vertrouwen dat ze kennis hebben van hun product! Ik heb gelijk besteld en het pakket is zeer snel geleverd!!

Keurig op tijd geleverd

Afspraak netjes na gekomen

Snel

Prima vloerlegger alleen de plakplinten laten los dus kitten maar

Goede prijs kwaliteit verhouding een aanrader

Via via bij de OnlineVloerenSpecialist uitgekomen. Plinten voor een goede prijs kwaliteit verhouding een echte aanrader.

Snelle levering. Goede service. Zeer goede klantenservice. Goede kwaliteit!!

Prima en vlotte service/levering

Makkelijk bestellen en snelle levering.

snel en goed geleverd, heel fijn

gewoon heel fijn

Wat ik wil. Niet meer-niet minder. (Duimpje omhoog)

Niet teveel poespas. Klik bestel klaar. Makkelijker kan ik het me niet bedenken.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Snel gelegerd en goed product

Gebruiksvriendelijke website , goede producten en snelle levering!

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen