Perfecte levering

Op de site producten duidelijk beschreven. Het wordt snel en heel netjes afgeleverd!

prima service

makkelijk bestellen, snelle levering en prima product.

Besteld en keurig geleverd volgens afspraak. Tevens goed verpakt en bezorger heeft het keurig in de woning neergelegd.onze 2e bestelling zeer tevreden.

Goed assortiment, snelle levering en goede service

Door de duidelijke uitleg op de site kon ik snel de juiste spullen bestellen. Deze werden snel en gratis geleverd. Ik had kort contact met de klantenservice over een nalevering. Dit verliep prettig en effectief.

Houd zich aan de afspraken

Netjes op tijd geleverd en netjes ingepakt

Netjes en snel geleverde ondervloer

Het bestellen van de ondervloer was zo gedaan. We hebben alles heel netjes en snel ontvangen. Super!

Prima product, snelle levering

De ondervloer voor laminaat werd snel geleverd(de dag na besteling). Fijn te verwerken product met hoge isolatiewaarde met bovendien goede prijs/kwaliteit verhouding

Fantastisch bedrijf

Wat een goed bedrijf met aardige medewerkers. Ik had, elf te lage plinten besteld en die kon ik zonder problemen zo omruilen tegen hde hoge plinten die ik moest hebben.

prima product

goed product voor heel weinig geld

Fijn

snel, vriendelijk

Had plastic besteld voor onder de ondervloer. Ben tevreden

Zeer snelle levering, en fijne ondergrond

De blauwe ondervloer is zeker aan te raden. En snel binnen.

het telefoon gesprek verliep heel goed

Snel en goedkoop

Snelle levering en goedkoop

Snelle levering. Product is van goede kwaliteit

Lekker vlot geleverd

Ik moet de ondervloer nog leggen dus daar kan ik nog niet zoveel over zeggen. Maar als de geluidsisolatie zo goed is als vermeld dan zullen mijn beneden buren zeker dankbaar zijn.

Super service en goede producten!

Drie keer iets besteld bij onlinevloerenspecialist.nl. Alle keren zeer tevreden. Snelle service en kwalitatief dik in orde!

Product goed, prijs per lengte vond ik erg duur.

Over aanvullende simpele vraag vwb met welk RAL-nr. deze zwarte kleur profielen overeenkwam, zijn we niet echt over tevreden gesteld. Want dat gaat over - normaal zwart (zijdeglans). En vwb aankoop lak in bouwmarkt is dat wel bekend. Maar ja, wat de een normaal vindt, daarover merkt de ander op dat onder 'zwart' er toch verschillende nummers zijn. Over wat is dan normaal???? Zo vind de een zwart bv. ral 9005 gitzwart een ander vind dat ook maar heet het dan diepzwart. Dan praat er iemand over grafiet zwart. Dan heb je weer zwart 9450. Of heet het weer zwart 9004. De ander praat over ral 9011. Nou zeg het dan maar welke kleur zwart dan met een van deze Ral nummers overeen (of nagenoeg/passend) is met het gekochte profiel. Ook al is het voor de vloerenspecialist zelf allemaal heel duidelijk; voor de klant is het dat (óók nu) nog steeds niet. Vwb service resp. opstelling, zou die communicatie tot pro-actievere advisering kunnen. Wij zien dat als verbeterpunt in ieder geval.

prima, snel geleverd,

snelle levering, goede informatie over de tijd. Mooi product

Snelle levering precies wat we nodig hadden..

Niets te zeggen gewoon goed

Goed plintensysteem voor een goede prijs

Heb makkelijk te monteren plinten gekocht. De prijs was goed en snelle levertijd. Montage ging ook makkelijker dan gedacht. Als ik een verbeterpuntje zou moeten bedenken, dan zou het bij of na het bestellen een melding zijn dat de zending in verschillende (brievenbus)pakketjes aangeleverd kan worden. In eerste instantie dacht ik namelijk dat er iets niet geleverd was, maar dit was nog onderweg.

Geweldig!

De service van de medewerkers is super! Snelle levering en voorkeur van ophalen kan zo doorgegeven worden en hier wordt rekening mee gehouden

Snelle en goede service

Goed en snelle levering, Top.

Duidelijk, op tijd geleverd.

Goed online bestellen. Op tijd geleverd.

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen