Betaalbaar en snelle levering

Via internet op zoek naar groene platen voor onder de laminaatvloer. Bij OnlineVloerenSpecialist uitgekomen. Betaalbaar en bestelling werd snel geleverd! Heel fijn als je het appartement van je zoon aan het opknappen bent, in coronatijd, met gesloten winkels! Prima ervaring!

Er is snel geleverd, goede kwaliteit en voor een mooie prij

Er is geleverd conform afspraak voor een prijs die ik nergens anders kon vinden. Het product was van goede kwaliteit. Op alle punten dus zeer tevreden

Super goed.

Super goede ervaring. Veel keuze. En snel geleverd.

Duidelijk verkoop site en snelle levering .

Tot u toe prima, heb nog niet alles uitgepakt, gaat per kamer.

Er zit wel eens een beschadiginkje tussen, maar gewoon iets meer bestellen.

Prima op tijd geleverd. Maar ik twijfelde ergens over en wilde contact maken. Dat is dus niet mogelijk, telefoonnummer op de site is buiten werking, mobiele nummer werd niet beantwoord en op de mail niet gereageerd. Zorgelijk.

P(lintje) voor jullie als bedrijf!

Zeer snelle levering van de mooie design plinten. Staat goed in huis. Aan te raden!

Kwaliteit en snel geleverd

Prima service en kwaliteit

Duidelijk

Bij een door mij geplaatste foute bestelling werd dit goed opgepikt, opgelost en advies gegeven

Snelle levering en mooie rechte plinten zonder beschadiging

Na bestellen de volgende dag in huis. Netjes verpakt, allemaal mooi recht en geen beschadigingen

Goed materiaal, slechte communicatie en service

Ik had aangegeven om de overzetplinten op vrijdag te bezorgen omdat ik donderdag 40 km verder op kantoor werk. Hier kreeg ik een bevestigingsmail van en men zou vrijdag komen leveren. Tot mijn verbazing werd ik op donderdag door de bezorger gebeld met de mededeling dat hij 5 grote pakketten bij zich heeft en zich afvroeg of de bel het wel doet. Ik gaf aan dat er afgesproken was dat de levering vrijdag zou zijn en dat ik nu 40 km verderop zit. In plaats van dat hij de fout erkende en de spullen weer meenam, moest ik met hem meedenken naar een oplossing. Uiteindelijk heb ik mijn moeder gebeld en het bij haar laten bezorgen, wat mij later veel tijd en moeite heeft gekost om alle overzetplinten naar mijn eigen appartement te vervoeren. Kortom: slechte communicatie en slechte service. De overzetplinten zelf zijn wel mooi en van goed materiaal.

Mooie plinten van uitstekende kwaliteit. En snelle levering ook tijdens de sluiting.

Snelle levering!

Fijne communicatie, snelle levering!

Er was enige spoed bij de bestelling, ondanks corona kon dit allemaal in overleg geregeld worden; super !

mooi materiaal

super levering

goed afgehandeld

Zeer fijne chauffeur die het product kwam brengen, erg netjes en zeer vriendelijk. Kwaliteit van het product was zeer fijn, netjes verpakt en geheel comfort verwachting, Top !

Goede service en uitstekend product geleverd

Goede service en uitstekend product geleverd

Tweede keer besteld gaat perfect

SUPER

Snel goedkoop en goed

Besteld en op tijd ontvangen

Makkelijk online besteld, en super netjes thuis bezorgt gekregen.

Makkelijk online besteld. En super netjes zonder problemen thuis bezorgd.

levering is naar wens verlopen

het geleverde ga ik volgende week gebruiken, ziet er verder goed uit

bestelling plinten

zeer snelle levering uitstekende service

Prima heldere site, snelle levering, goed product

Hoeklijnprofielen zwart in 1 en 3 mtr besteld. Na 2 dgn geleverd, vroeger tijdstip dan werd bevestigd. kwalitatief goed product. Kortom gewoon goed en betrouwbaar.

Snelle reactie en vriendelijk

Snelle reactie en vriendelijk