Snel & compleet!

Super geholpen. Binnen twee werkdagen had ik mijn bestelling binnen! Helemaal blij

Top!!

Had eerst contact via de mail over mijn plinten en dan vooral de bezorging.hierop wel heel duidelijk en snel gereageerd. Ook qua vervoer service top!.je weet precies welke dagen ze komen. En tijd wordt ook op tijd kenbaar gemaakt.zodat je niet de gehele dag thuis hoeft te zitten.

Snelle verzending, goede prijzen

Heb inmiddels zowel voor de 1e verdieping als voor de begane grond de benodigde spullen gekocht hier. Erg tevreden over de materialen en de prijs/kwaliteit daarvan. Snel verzonden. Grote delen met eigen transportdienst, die prima werkt. Ander deel met DHL: zoals altijd puinhoop. Vandaar net geen 5 sterren.

Niets op aan te merken!!

Keurig op tijd geleverd! Voor zover ik nu kan zien een goed product!!

Prima advies en vlotte levering

Goed geholpen!

Snelle levering en goed gereedschap

Dankzij jullie producten ziet onze vloer er weer top uit!

Punctueel

Punctueel, snel en kwalitatief hoogstaand product.

Ik had na mijn eerste bestelling toch wat extra nodig van het bestelde product. Na een telefoontje was het geen probleem dit bij dezelfde levering toe te voegen. En het was ook nog eens snel in huis.

Super mooie plint!! Supersnel geleverd!

Wst een snelle levering. Keurig op tijd bezorgd. Super mooie plinten voor een hele mooie prijs. Zeer tevreden

Makkelijk bestellen via de site, en snelle levering

Goed advies en stipt geleverd.

Prima adviezen gekregen via telefoon.

De ondervloer was nog goed koper als in de winkel echt top en goede kwaliteit

رائع

كان الطلب سريع التوصيل وكانت المصداقية جميلة وحسن المعاملة وكانت الطلبية موضوعه باكياس حماية من الضرر

Vandaag besteld volgende dag geleverd

Veel goedkoper dan reguliere bouwmarkten (Gamma, Praxis, Karwei). Ik had ondervloeren besteld. Prima kwaliteit. Op een dinsdag besteld, werd woensdag geleverd. Levertijd wordt keurig aangegeven. Chauffeur heeft 5 minuten voordat hij arriveerde nog gebeld. Absolute aanrader. Wees geen dief van je eigen portemonnee en bestel hier.

De bestelling, betaling en levering gingen naar wens.

Het bestellen en vervolgens de betaing en daarna de levering waren duidelijk en gingen geheel naar wens

Snelle levering en prima kwaliteit

Prijs van een ondervloer welke wij besteld hebben, was ook veel goedkoper dan andere bouwmarkten met een prima kwaliteit

hellemaal top !

Ik was even niet thuis , maar het stond voor mijn deur , een ding dat ik in een appartement woon dus mijn ondervloer stond veilig binnen. hartelijk dank voor de goede service.

Super snelle bezorging ,goede kwaliteit

Goede prijs en super snel keurig geleverd.

Netjes volgens afspraak vlot geleverd, een aanrader.

Goede service snel geleverd. Donderdag besteld vrijdag al in huis...

Ik zou zo weer bestellen bij OnlineVloerenSpecialist

Correct en klantvriendelijk

Snel geleverd en onwijs blij met de plinten!

Makkelijke webshop en competitive prijzen. Zeer snel geleverd. Ik vermoed dat ik op korte termijn nog wel. Wat plinten ga bestellen

Waardeloze bezorging

Het product zal vast goed zijn maar de bezorging is waardeloos. 5 uur thuis wachten, met zicht op de oprit, in een bouwval dus niks te doen. Komen ze gewoon niet opdagen. Terwijl ik nog mensen heb moeten regelen die onder werktijd met mij kwamen wachten om de vloer uit te laden. Eerste bezorg moment ging ook al mis en nu komen ze weer onder werktijd. Ik ga niet weer daar wachten hopend dat ze komen. En dan een bericht krijgen dat ik niet thuis was, het Gore lef. Misschien is het handig met zo’n grote bestelling die met meerdere mensen aangenomen moet worden dat we een bezorg moment kunnen plannen oid. Track and trace wordt ook niet ge-update en contact gegevens worden ook nergens vermeld. Wat een kut leverancier (tielbeke) gebruiken ze.

Fijne webshop en ruime keuze

Bestelling ging snel door de website, betaling en verder afhandeling uitstekend. Bezorgd volgens afspraak. gewoon heel goed :)

Maclean 22dB ondervloer gekocht incl de aanbevolen aluminium tape. Installatie verliep moeiteloos Snelle levering

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen