Ik zit al één maand op mijn plinten te wachten maar nog niks!!!!

bij de bestelling stond aangegeven 1 - 6 dagen, oké er stond een sterretje bij en onderaan op de pagina stond dus 14 - 16 dagen. Na 16 dagen gebeld, eind deze week worden ze verzonden. Toen was de site veranderd naar 16- 18 dagen. Na 21 werkdagen gebeld, weer eind deze week, begin volgende week. Dat zijn dus al 26 dagen. ECHT SLECHT!!!!!! IK WIL MIJN GELD TERUG

Perfect van begin tot einde

Besteld en 's anderendaags geleverd. Prijs OK. Kwaliteit was top ! Aanrader !

Uitvoeren wat je beloofd

Inderdaad laagste prijsgarantie. Snel geleverd. Zeer tevreden.

Isotac Gold ondervloer besteld. Ik heb zowel telefonisch als per mail zeer vriendelijk contact gehad. Er werd snel gereageerd op de mail. Laagste prijsgarantie werd waargemaakt. Ondervloer werd door vervoerder zelfs tot aan de voordeur (galerijflat 2 hoog) van de flat afgeleverd. Wel zo handig voor een alleenstaande moeder.

Snelle levering.

Vind alleen jammer dat de plasticfolie in één stuk is geleverd(40 vierkante meter) Moeilijk te verwerken en veel snijverlies. Terwijl in de bestelde art 10 stukken van 4x4 stond.

60m1 plinten besteld. Binnen 2 dagen geleverd en keurig verpakt. Snelle en goede service. Bedankt.

Snelle levering voor een prima prijs en kwaliteit.

Mooi hoge linten en binnen twee werkdagen had ik ze in huis. Mooi afgeplakt.

Zeer vlotte uitleg via mail en tijdige vlotte levering

Zeer vlotte uitleg via mail en tijdige vlotte levering

Mooie plinten en snelle service

Heldere site, makkelijk te bestellen Plinten zjjn van mooie kwaliteit (afgelakt modern 9 cm) en netjes thuis op afgesproken datum/tijdstip afgeleverd.

Goede services en kwaliteit producten

Netjes op tijd geleverd en hele mooie plinten de perfecte afwerking voor onze woning. Echter heb ik nog een vraag. Ik heb 4 plinten over waar niks meer mee wordt gedaan. Kan ik deze terug sturen of hebben jullie andere ideeën?

Fijne ervaring.

Snelle levering en een scherpe prijs voor de plakplinten. Ik kan het echt aanbevelen.

Snelle levering, product netjes verpakt

Plinten besteld en werden geleverd zoals verwacht. Netjes verpakt tegen beschadigen. Product nog niet uitgepakt en geplaatst.

snelle levering prima

Goede dienstverlening

Ik ben tevreden over de service en advies aan de telefoon en en email. De bezorging werd snel geleverd en alles was in uitstekende staat. En dat zonder verzendkosten!

Goede producten voor goede prijs!

Goede producten voor een goede prijs!! Top!

Duidelijke website, goeie service bij vragen en snelle levering

Op elk vlak tevreden. Had een vraag over de plinten en die werd meteen beantwoord. Bestellen ging vlot en voor ik het wist werden de plinten al geleverd. Een echte aanrader. Ze zien mij nog zeker terug op OnlintVloerenSpecialist.nl .

Snel voordelig makkelijk

Bestelling kwam snel binnen, de producten zijn voordeliger dan bij de bouwmarkt. En de vloerplaten zijn makkelijk te verwerken.

Levering in de hal achtergelaten

Bij de bevestiging in de mail zag ik dat het verkeerde huisnummer was overgenomen. Dus gebeld met klantenservice en gesproken met een vriendelijke dame. Ze zouden het aan de chauffeur doorgeven. De chauffeur komt, belt bij mij aan. (Woon in een appartementencomplex) Vervolgens wacht ik bij de deur tot er iemand naar boven komt met de plinten. Na 10 minuten ben ik naar beneden gewandeld en bleken mijn plinten in de algemene hal te liggen. Geen chauffeur meer te bekennen.

Makkelijk te bestellen en zeer goede service.

Dit is een organisatie met zeer goede service en goede kwaliteit producten. Voor een webshop hebben ze het prima georganiseerd, met een aantal afhaalpunten in Nederland. In ons geval Wijk bij Duurstede. Ook daar een prima service.

Mooie kwaliteit en snelle levering!

Donderdagmiddag besteld en de volgende dag werd het al geleverd! We hadden de mazzel dat we met onze woonplaats op de vrijdag van levering lagen. We hadden 16 plinten nodig dus 3 pakketten van 5 en 1 losse. Netjes verpakt. We begonnen met de losse plint dat was achteraf niet zo slim want dat is waarschijnlijk een andere kleur vergeleken met de rest... Maar we zagen het pas toen we ze aan het vast kitten waren. We durfden 'm niet naderhand van de muur af te halen omdat we bang waren dat we dan brokken muur nee zouden trekken.

Snelle levering van prima producten. Toen ik nog wat vergeten was werd dat keurig per post even nageleverd.

Mooie plint keurig op tijd geleverd

Mooie plint keurig op tijd geleverd

Zeer goed !

Mijn gekozen pvc-click-vloer was niet op tijd leverbaar, na telefonisch kontakt een andere optie gekregen, daarna 2 dagen later al bezorgd !

Uitstekende service

Klaar en duidelijke site mat een snelle afhandeling van de bestelling en levering binnen de 3 werkdagen. Zeer vriendelijke chauffeur.

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen