Zéér tevreden

Service en de omgang met klanten

super

snelle en perfecte levering

Goedkope en goede ondervloer

Verliep van A tot Z prima

Makkelijk bestellen via de Site. Duidelijk wanneer bezorgt wordt. Bij nabestelling uitstekend geholpen. Keurig.

Spullen netjes op tijd geleverd. Mijn retour werd volgens afspraak netjes op tijd afgewerkt.

Goede kwaliteit en snelle levering

Dit was de tweede maal dat we bij de Onlinevloerenspecialist plinten hebben besteld. Beide keren ging alles naar wens. De plinten worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Rechte plinten en netjes afgelakt in kleur naar keuze. Wij zijn heel tevreden!!

Geen enkel negatief punt te verzinnen.

Alles is zeer correct verlopen. Ik kan geen enkel negatief punt bedenken.

Super. Snel geleverd, binnen twee dagen.

's avonds besteld. En binnen twee dagen geleverd.

Goed produkt

Goed produkt, snel geleverd en netjes verpakt. Top!

Top. Via mail bevestigt gekregen wie transporteur is. Snelle levering. En vroeg in de morgen. Terwijl transporteur toch een heel eind moest reizen

Top service, mooi product! Erg tevreden en voor herhaling vatbaar!

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit en top service.

Top service+

Ik had de verkeerde maten plint besteld, een telefoontje en een nieuwe bestelling later had ik ze de volgende dag binnen en namen ze de verkeerde plinten mee retour!

Betrouwbaar en accuraat

Top, geenklacht en eigenlijk moet alles gaan, zoals bij de vloerenspeciist

Super geregeld!

Bestelling ideaal. Je wist precies welke dag je moet bestellen en dan twee dagen later in huis. De chauffeur belde ook nog 10 min van tevoren dat hij in de buurt was. Top!

Gemakkelijk online bestellen , goede en duidelijke communicatie , track and trace . Ik ben zeer tevreden over de service en levering . De plinten waren ook proper verpakt . Hier zullen we zeker nog bestellen !!! !!! Super !!!

Uitstekende producten en service!

Zeer tevreden over de producten, snelle service en klantvriendelijkheid!

Professioneel, vakkundig en vriendelijk bedrijf.

Wij zijn zeer gelukkig en tevreden, met onze nieuwe grindvoer van Intro vloeren. Onze gehele benedenverdieping ziet er super strak uit. Wij zijn in alle opzichten zeer vriendelijk en accuraat behandeld. Alle medewerkers waren professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam. Onze bijzondere dank gaat uit naar de Bedrijfsleider : Arno Snoeren. voor wie geen enkele moeite teveel was. Clemens Schoonbrood. Vaals.

Kwalitatief materiaal, zoals aangegeven op de website, en perfect en op tijd geleverd.

Duidelijke website, vriendelijk geprijsde en kwalitatieve producten, tijdig geleverd. makkelijk te retourneren wat je aan ongeopend product over hebt.

snel en goed geleverd

Plinten besteld. Deze werden binnen 2 dagen geleverd. Kwaliteit met een scherpe prijs. Werd voortdurend op de hoogte gehouden op welk tijdstip er geleverd zou worden. Zeker aan te bevelen.

degelijke producten en snelle levering

Producten zijn duidelijk en waarheidsgetrouw omschreven op de website. Kwaliteit van de producten is zeer goed. Levering wordt duidelijk omschreven en de gemelde levermoment wordt ook behouden. Zeer betrouwbare leverancier.

redelijk tevreden

De bestelling en levering gingen prima maar plinten kopen met ruimte voor kabels en dan hoek elements bij bestellen die daar geen rekening mee houden is niet slim van mij maar het zou fijn zijn als jullie klanten daar op zouden wijzen.

Betrouwbaar, goede prijs/kwaliteit

Betrouwbare partij, goede prijs/ kwaliteit verhouding, leveren binnen afgesproken termijn

perfect

vlotte levering