Vakkundig en vriendelijk personeel

Hebben mooie visgraat vloer bij ons gelegd en gelakte MDF plinten geplaatst. Ziet er super mooi uit en de jongens waren heel vriendelijk en nemen de tijd voor alle vragen. Ondanks de Corona geweldige samenwerking gehad. Bedankt en ga zo door 👍 👍

Alles netjes ontvangen

Heldere website, gemakkelijke bestelling, snelle levering

Heldere website, gemakkelijke bestelling, snelle levering

Snel en het juiste geleverd gekregen

Snel en het juiste geleverd gekregen

Amazing!

Snelle geweldige service en kwalitatief goede plinten voor een mooie prijs😊

Goede kwaliteit/prijsverhouding en snelle levering

Prettig, snelle communicatie en producten waren netjes ingepakt.

Binnen 24 uur geleverd👍

Vloer en plinten besteld en binnen 24 uur geleverd ondanks de Carona, chauffeur heeft alles netjes afgeleverd en complimenten aan de klantenservice.

Beschadigde ondervloer

Fijne bezorger. Ivm afstand houden werd ik van tevoren gebeld. Vloer werd afgeleverd bij eerste voordeur, alleen ik woon 4 hoog zonder lift. Meneer was al weg toen ik beneden kwam. Verpakking was deels open en mijn ondervloer beschadigd waardoor ik zeker 7 vloerplaten niet kon gebruiken omdat de platen deels ruim een cm dikker waren.

Zeer matig

Niet netjes aan gesloten op bestaande vloer plaat.af schrijf stift op vloer kanten zitten niet vastgeplakt.

snelle goeie levering

Maandag besteld en dinsdag al in huis!

snellelevering, smiddags ondervloer besteld en de andere dag in huis.

Top snel en keurig geleverd

Aan te bevelen, doen wat ze beloven

Duidelijke site, grote collectie en nette snelle levering.

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering en produkt zoals beschreven.

Product als omschreven en snel in huis.

Product als omschreven en snel in huis,zeer tevreden.

Ze doen wat ze beloven

Mijn bestelling is heel snel geleverd, hele vriendelijke bezorger Na levering bleek dat twee plinten beschadigd waren, heel netjes en snel opgelost.

Snelle reactie en levering

vanwege de corona crisis toch even gebeld of ze de volgende dag konden leveren. Telefonisch liepen ze de producten na en dat bleek zo te zijn. Volgende dag volgens plan ontvangen.

Snelle service, goed kwaliteit

Moderne plinten besteld, voorgelakt in RAL9016. Zeer goed en van degelijke kwaliteit. Goed ingepakt worden ze geleverd met de buitenste plinten met de achterzijde naar boven. Daar is over nagedacht (stanleymes veilig)!! Voor de andere verdieping meteen weer bij besteld

Snelle afhandeling, goed spul

Serviceafdeling geeft een goede indruk, snelle en goede afhandeling

Tevreden met snelle levering en met geleverde product. Voor de betaalde prijs is het uitstekende service!

Spullen waren snel verzonden, retour betaald

Spullen waren er binnen een week, in 3 grote dozen. Helaas bleek dat we niet de juiste ondervloer besteld hadden dus het moest terug. We wilden het graag ruilen. Daar moesten we zelf de dozen retour voor sturen en hier voor betalen. Dozen van 110x75x50..geen gratis retour in mijn optiek. Dat is oke, maar geef dat duidelijk aan en niet enkel “gratis retourneren” bij je artikelen op de site.

Goede en snelle levering! Waarschijnlijk ook goede kwaliteit ondervloer, maar die is nog niet gelegd :)

Alles prima verlopen, snelle levering

1e maal besteld en volgens afspraak geleverd

Rollecate 3