Mooie producten en nette levering!

Makkelijke website en overzichtelijke bestelling. Snelle en nette levering!

Geen verbeterpunt te melden.

Mijn gekozen product zojuist ontvangen. Ben er super tevreden over. zeker een aanrader !!

Top Service zelfs op Zaterdag

Ik was opzoek naar een muurplint met een speciale maat en model. Deze vond ik hier op de website. Dit was natuurlijk op een vrijdag avond. Ik kon het bestellen via de site en dan zou deze binnen enkele dagen thuis bezorgd worden. Maar ik wou graag zaterdag de klus klaar maken dus heb ik contact opgenomen zaterdagochtend met de klantenservice of dit artikel ook af te halen was in de winkel dit bleek mogelijk te zijn. De contact was super en ik was mooi geholpen dit is zeker een adres om te onthouden!

Ophouden met reviews

Ik bestel 1 pak ondervloer bij jullie en ik krijg gelijk een verzoek om een review achter te laten. Ik wordt helemaal gek van alle bedrijven die mij dit vragen. Stop hiermee, op deze manier vul ik juist helemaal geen reviews meer in. Vandaar slechte review.

Erg goedkoop en toch hele snelle levering. Het ging om groene platen 7 mm ondervroeg voor laminaat. Wel enkele beschadigd maar over het algemeen, top geregeld.

snel leveren, snel contact bij vragen, soepel over retour spullen die over zijn

snel leveren, snel contact bij vragen, soepel over retour spullen die over zijn

Snelle accurate levering

Goede producten voor een prima prijs

Heel goed en snel bezorgd

Mijn bestelling werd vlot en keurig verpakt bezorgd

Snelle levering en goede items op voorraad.

Goede keuze voor ons als ondervloeren, en een goede en snelle levering .

Supersnel geleverd tegen een concurrent prijd

Zie boven

prima product, snelle levering

Snel en accuraat.

Grote keuze, snelle levering, perfect verpakt, keurig in de grondverf. Blij mee :-)

Geweldige kwalieit voor een prikkie

Snelle levering en alles goed verpakt en voor een geweldige prijs in een woord SUPERRRRR

Pakketje werd optijd geleverd.

Hele aardige meneer die super heeft geholpen!

Fijne service en een goed product

Fijne service en een goed product

Prima afspraak,levering op juiste tijd

Zeer goed geregeld en geleverf.

Alles conform afspraak!!

Alles conform afspraak!!

Uitstekend!

Eenvoudig te bestellen en snel in huis!

Heel snel geleverd

Uitstekend!

Half uur voordat de plinten bezorgd werden, netjes gebeld door chauffeur. Netjes afgeleverd, geen beschadigingen, beleefde chauffeur(s). Zeer tevreden!

Snelle levering keurig in orde

Goedkoopste aanbieder op i net.

zeer positief

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goede producten voor een schappelijke prijs en snelle levering.

Goede producten voor een schappelijke prijs en snelle levering. 1 van de weinige bedrijven die mooie antraciet plinten levert.

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen