Prima site, scherpe prijzen en snelle levering.

Ook als iets fout gaat wordt het snel en doeltreffend opgelost

Bestelling keurig en op tijd geleverd. Toen er 1 plint beschadigd bleek werd deze keurig en snel omgewisseld voor een nieuw exemplaar.

Mooie plinten en snelle levering

Binnen 2 dagen geleverd, precies zoals op de site staat aangegeven. Had afgelakte plinten besteld, en deze zijn mooi strak afgepakt. Dit bedrijf doet wat ze beloven, absoluut een aanrader.

Goede en snelle levering.

Snelle levering en goedt verpakt

Snelle levering en goedt verpakt

Prijs, bestellen en e-mail contact goed, bezorging wat minder

De website was duidelijk en de prijs was erg goed. Via de e-mail had ik aangegeven dat ik zelf niet thuis zou zijn en gevraagd of de producten onder de overkapping in de achtertuin gelegd kon worden. Ik kreeg direct een e-mail terug met dat het geen probleem was. Voor de bezorger bleek dat toch een probleem, de helft van de spullen was in de regen gezet. Al goed, mijn eigen risico want ik was zelf niet thuis. Eenmaal de plinten uitgepakt bleek één plint ernstig beschadigd en bleken de hoeken van een heel pak plinten beschadigd omdat er waarschijnlijk wat ruig was om gegaan met het pakket. Door wat creatief te zagen had ik er geen last van maar vind daardoor de bezorging toch een punt van aandacht. Het product (de plinten, verschillende soorten kit) zijn overigens van goede kwaliteit en gemakkelijk te verwerken. In dat opzicht voldeed het product volledig aan de verwachting.

besteld, betaald, geleverd en voldoet aan specs

Op tijd conform aangegeven tijd/datum geleverd. Precies wat ik wilde hebben. Adviezen mbt hoeveelheid lijm en kit zijn OK. En....inmiddels zelf geplaatst!

Bestellen eenvoudig. Ik had een opmerkingveld ingevuld en daar snel en keurig op gereageerd. Voor bezorging wordt je gebeld dat chauffeur eraan komt. Plinten zijn conform verwachting.

Op dinsdag besteld,met als mededeling ,donderdag bezorgen,toen kreeg ik een mail tussen 13.30 en 15.30 uur wordt het pakket bezorgt. Stipt om 13.30 uur was de vrachtwagen hier,top,dik tevreden.Gr Hiske..

gemengde gevoelens

spullen op tijd afgeleverd bevesting per mail had nog wat voeten in aarde bij leveren waren er een aantal pakken maar zozo ingepakt (achteraf bleek ook dat er twee tegels dermate beschadigd dat deze niet te gebruiken waren) (lullige van verhaal is dat ik die twee tegels nu ook nog precies tekort kom effe hier in de buurt maar kijken voor extra pak

prima, snel en netjes geleverd

Goed afgelakte plinten, snel geleverd. Een enkele licht beschadigd (kras), verder alles in orde.

Ontzettende snelle service! En netjes ingepakt en afgeleverd.

Alles snel geleverd en goed gegaan. Wel hadden we een order retour gezonden maar hier hebben we niets meer over terug gehoord. Dit vonden we erg jammer. Alles zat nog in de verpakking.

Thanks was all good

Thanks was all good

Prima kwaliteit/prijs verhouding. Snelle levering.

Prima kwaliteit/prijsverhoging. Snelle levering.

Zeer tevreden over de kwaliteit en service

Nadat de bestelling binnen was waren er enkele beschadigingen aan de plinten, deze zijn bij de eerstvolgende route omgeruild. Prima service, bedankt.

Voor levering wordt je gebeld en zit dus niet heel de dag te wachten. Wordt in de winkel ook super fijn geholpen.

snelle levering.

Een aandachtspunt, er wordt gezegd dat het vochtwerende plinten zijn. Dat is helaas niet zo, het zijn gewoon MDF plinten (die dan wel volledig gelakt zijn) maar niet de groene vochtwerende MDF plinten.

Zeer goede ervaring

Bestelling was makkelijk te realiseren via webshop. Vervolgens goed op de op hoogte gehouden betreffende status. Product werd bezorgd door vriendelijk persoon dat mij daarnaast vlak voor bezorging even contacteerde en mij op de hoogte bracht van zijn komst.

Gekregen wat ik besteld had, snelle bezorging!

Ik heb ontvangen wat ik besteld heb. De bezorging kwam zoals afgesproken en ook nog voor een goede prijs. De volgende keer kom ik hier weer voor plinten.

Snel geleverd. Helaas 5 platen beschadigd.

Zeer scherpe prijs voor snelle levering !

Top 👍

Wanneer wordt mijn pvc vloer geleverd?

3 weken geleden een Monduleo pvc vloer besteld, maar heb nog steeds niks vernomen over een leveringsdatum. Al een paar keer gebeld en contactformulier ingevuld, maar geen inhoudelijke reactie gekregen. Beloftes over terugbellen worden helaas niet waargemaakt. Verbeter tip: meer transparantie en communicatie over levertijden. ...en nu maar hopen dat er een reactie volgt.

Snelle en nette levering.

Vlot en makkelijk besteld. En levering snel en netjes ontvangen.

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen