Komt afspraken na en goedkoop en kwaliteit

Levering op de dag van afspraak Goede kwaliteit voor een hele goede prijs

Top service!

Top service, snelle levering en alles volgens afspraak.

goede en snelle levering tot in huis

vriendelijke en goede levering. duidelijke website.

Goede kwaliteit en top prijs

Ondervloer voor laminaat en MDF hoge plinten online gekocht. Was snel geleverd en via opmerkingen bij mij bestelling een voorkeursdatum aangegeven voor levering waar gehoor aan werd gegeven, top! Kwaliteit van de goederen zijn ook top! De MDF plinten 240x12x1,2 voorzien van folie (vochtwerend), standaard maat, zien er goed uit en hadden geen beschadigingen op de hoeken, dus erg tevreden. Een mooie witte kleur (folie) waarvan je niet ziet dat het folie is. Voordeel is dat het folie eventueel nog geschilderd kan worden (Zelf niet gedaan). Voor mijn bestelling nog even kort telefonisch contact gehad, waar ik ook netjes te woord werd gestaan en goed werd geholpen. Ik zou hier zeker weer kopen.

Goed product en razendsnelle levering

De plinten zien er mooi uit, product van goede kwaliteit. 's Avonds besteld en de volgende ochtend werd het al geleverd. Duidelijke tijd van bezorging werd aangegeven waardoor je niet de hele dag thuis hoeft te blijven voor het aannemen van de levering. De bezorger belde zelfs onderweg om te checken of er iemand thuis was en om te vermelden dat hij er met een kwartiertje zou zijn. Topservice!

Topplinten!

Mooie plinten, goede kwaliteit en snelle levering!

Top plinten, snel geleverd!

Top plinten! Keurig verpakt en snel geleverd!

Levertermijnen kloppen niet

Ik heb 8 dagen geleden (12-11) een bestelling geplaatst van MDF plinten. Volgens de website is de levertermijn 1-6werkdagen. In de mail bij de bestelling staat vermeld dat ze me op de hoogte brengen van leverdatum. Omdat ik na 8 dagen nog niets had gehoord heb ik contact met hun opgenomen. kunnen me pas begin volgende week (25-11) laten weten wanneer het geleverd wordt. Ben dus totaal niet tevreden met de service. Indien de levertermijn langer is zou het prettig zijn dat ze je hiervan op de hoogte brengen. De levertermijn is dus ruim m2 weken. Ook een antwoord krijgen van de helpdesk was niet eenvoudig

snelle levering! goede prijs

Alleen blij dat ik 2 plinten meer besteld had. zaten verkeerde plinten bij met een afgeronde zijde i.p.v. rechte hoek. Verder prima! zal jullie zeker aanbevelen in vrienden en kennissenkring! :-)

Super fijn en snel geleverd. Plinten zien er mooi uit.

Snel geleverd en goed contact

Mijn order was snel geleverd en ik werd zeer goed te woord gestaan en duidelijk over mijn order geinformeerd.

Snelle perfecte levering

Profielen zijn snel geleverd en van uitstekende kwaliteit.

Gewoon goed

Plinten besteld. Waren zoals verwacht. De plinten zijn er g slim ingepakt zodat de voorzijde niet kan beschadigen. Dat was echt top!

Correct en volgens afspraak

Reageert snel op vragen en correcte afhandeling.

Prima levering

Duidelijke communicatie, product ontvangen zoals aangegeven.

Prima plinten, snelle levering, goed overleg

Via de website plinten gekocht, via de mail contact over de leverdatum en tijd, perfect binnen die 2 uur afgeleverd en prima plinten, wij zijn erg tevreden en komen zeker terug!

Zeer tevreden!

Onze bestelling is keurig netjes bezorgd en alles zag er goed uit. De spullen die wij uiteindelijk niet nodig hadden, hebben wij terug kunnen brengen bij het bedrijf wat de spullen gebracht had. Binnen een week hadden wij het volledige bedrag retour ontvangen. Klasse!

Mooi product.

Keurige levering door de vloerenspecialist. Mooi product. Kwalitatief meer dan in orde. De prijs kwaliteit verhouding is perfect. Andere leveranciers van plinten zijn stukken duurder.

plakplinten zaten heel veel beschadigingen op en slechte kwaliteit

Twee soorten plinten besteld. MDF Staande plint en Afwerklijst met plakstrip. De laatste waren echt niet ok, veel beschdigingen, maar ook de kwaliteit was slecht, veel plinten waar bij hele stukken geen hout in zit, gewoon leeg omhulsel. Lijkt totaal geen kwaliteitscontrole op deze plakplinten te zitten. Kon uitindelijk alsnog halsoverkop andere plinten kopen.

Bij het bestellen ging het fout met de gewenste leverdatum. Maar na 1 telefoontje alles prima opgelost. Goede plinten ontvangen tegen een scherpe prijs.

Scherpe prijs , snelle levering

Nu 2x besteld. Levertijd is kort en prima communicatie hierover. Kwaliteit van producten (plinten) is uitstekend.

Plinten gekocht. De goedkoopste en ze zijn super!

Witte plinten 9cm hoog gekocht. Soms is goedkoop duurkoop maar zeker niet bij de online vloerenspecialist. De goedkoopste die ik kon vinden en na een snelle levering aangebracht. Staat super!

Top!!

Prima geregeld, telf contact vlak voor levering Vriendelijke bezorger!! VrGr F.Plaizier

Snel besteld, snel geleverd, goede kwaliteit. Bedankt!

Prima service en uitstekende kwaliteit/prijs

Snelle levering en een uitstekend product. Afspraken worden prima nagekomen

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen