Meten, bestellen en gaan met die banaan

Top levering

Top op alle fronten

Prijs, bestelproces, aflevering. Op alle fronten goed

Snel, correct en als afgesproken.

Besteld, 2 dagen later bezorgd met tijdsindicatie. Product overeenkomstig de afspraak. Durf dit bedrijf zeker aan te raden.

Snel geleverd. Goed materiaal.

Snel geleverd. Prima plinten.

Helemaal top

Perfecte levering op afspraak. Mooie kwaliteit vh produkt We zijn zeer tevreden !!!

Een snelle levering tegen een gunstige prijs en net personeel

We werden vooraf aan delegering netjes een kwartier er voor gebeld. Dat ik zelf niet aanwezig was maar iemand anders was ook zeker geen probleem. De plinten waren keurig verpakt en staan prachtig!

Na een paar dagen wachten toch mijn bestelling ontvangen, ik werdt goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. En het product deed precies aan de verwachtingen!

Mijn bestelling kwam op afgesproken tijd en werd netjes vervoerd

Redelijk tevreden

De pakketten kwamen op de afgesproken tijd en de bezorger was erg vriendelijk en voorkomend. Maar er was een pak te weinig en daar heb ik wel enige moeite voor moeten doen, om dat alsnog te krijgen. Zes dagen later kwam het pas.

Goede service en prijs

Plinten besteld. Ik kreeg nog een extra telefoontje om te laten weten dat ze bijna hier waren heel fijn. Plinten zijn mooi en van goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Een goed bedrijf

Een goede en snelle service

Prima en snelle levering

Alles zoals het hoort. Nette prijs en snelle levering

Snel, goed geprijsd en klantvriendelijk

Goed geholpen ook toen bleek dat ik de verkeerde eindstukken had besteld. Snelle en nette levering, goed product en daarbij ook nog voordelig geprijsd. Ik ben blij met de onlinevloerenspecialist.

Snel en een goede prijs

Snelle levering en op de afgesproken tijd.

Levering was netjes verpakt en de mail met de leveringstijd op de dag vond ik zeer prettig.

Goed spul, goede prijs!

Voor ondervloer op site terecht gekomen. Duidelijke uitleg op de site en keurig op tijd alles geleverd.

Mooi product en snelle levering

Goed materiaal, goede prijs, levering op maat, top!

Goed materiaal, goede prijs, levering op maat, top!

Fijne ondervloer. Levering verliep wat onduidelijk omdat er geen bericht was achter gelaten dat ze geweest waren en waar het dan naartoe gebracht werd. Contact gehad met klantenservice en netjes antwoord gekregen.

Goede plinten

Prachtige plinten met goede lijm/kit. En dat voor een zeer schappelijke prijs!

Goed product geleverd. Niks mis mee.

Producten zijn goed geleverd alleen had ik bij de opmerkingen gezet dat ik pas volgende week wilde laten bezorgen. Ze probeerden toch al diezelfde week te bezorgen. Uiteindelijk een bezorgafspraak voor een weekje later kunnen maken.

Fijne webshop mega slechte levering

Levering veranderde constant. Pakket werd voor de deur letterlijk gepleurd en konden het uitzoeken, belachelijk

Mooie producten en super snelle service

De plinten zijn prachtig...verstekzagen met de bijpassende hoek/eind stukjes niet meer nodig en een fantastische afwerking van je vloer.

Kwaliteit dienstverlening

Ik had ondervloer en plinten nodig. Vrij snel eigenlijk en onverwachts had ik alles de volgende dag al in huis

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen