prettig snel efficient

erg prettig

Zeer snelle en juiste levering.

Zeer goed en snellr levering

Zeer posietief

Goed, snel en voordelig

Op de afgesproken dag geleverd en zoals overeengekomen vooraf een bericht. Ook een BTW factuur zeer snel gekregen.

Mijn bestelling is sneller dan verwacht geleverd!

Snelle levering en kwaliteits plinten

volgende dag bezorgd zoals ze beloven, ze waren iets eerder dan aangegeven en ivm drukke verhuizing niet aanwezig. Chauffeur heeft me netjes gebeld en droog achter gelaten. Goede service!!

Slechte plaatsing

Het leggen van onze PVC vloer zou door een eigen montage team gebeuren. Dit bleek niet het geval, men kende het bedrijf nauwelijks. De vloer is slecht gelegd, met meerdere kieren langs de kanten en reststukjes van enkele mm. Ook werd er ruim€200 meerwerk gerekend voor uitvlakken van een deel van de vloer,welke nu absoluut niet vlak is. De eigenaar is niet ontvankelijk voor klachten, de communicatie is moeilijk.

Snelle en goede communicatie

Wij hebben hier een laminaatvloer met bijbehorende ondervloer besteld. We kregen direct na de bestelling een mailtje met daarin de leverdatum. Een dag later kwamen we erachter dat we schoonmaakmiddel waren vergeten te bestellen, een mailtje was voldoende om deze, samen met de vloer/ondervloer twee dagen later binnen te hebben. Kortom, correct en prettig!

Alles goed en soepel gegaan, super

Uitstekende service

Zeer snelle en nette levering van de bestelde producten

Ik ben zeer tevreden!

Goede service!

Snel korrekt kwaliteit

Snelle en korrekt levering goed materiaal

Goedeprijs kwaliteit

Mijn bestelde product werd netjes en snel geleverd. Zeer tevreden met de goede service.

Snel geleverd goede kwaliteit

Uitstekende service en levering

Bestellen gaat makkelijk en leveren volgens afspraak en snel. Contact en service zoals ik dat graag heb. Plinten zijn van goede kwaliteit

Snelle levering, nette plinten.

super!

plinten zien er mooi uit. levering was goed, netjes ingepakt en de volgende dag in huis!

Vlot, goede kwaliteit en betrouwbaar

Direkt na het bestellen werd alles keurig bevestigd per email. Vervolgens kregen we n email met de aflevertijden. Daarna, op de dag zelf, werden we 20 minuten van te voren gebeld door de chauffeur dat hij onderweg was. En vervolgens werd de bestelling, degelijk verpakt, bij ons in de garage gelegd. Kwaliteit/prijsverhouding gewoon prima, niets op aan te merken. Een degelijk bedrijf met een ouderwetse service.(nee, ik ben geen aandeelhouder!)

Snelle levering met een lach en benaderbaar voor vragen.

Over telefoon en mail staan ze open voor vragen en helpen ze je graag. En dag na bestelling werd het geleverd door een vrolijke man die snelle alles binnen had staan (het was ook niet heel veel). Let wel op dat de mails niet in je spamfolder terecht komen.

Vanaf begin tot einde goed verlopen

Goede communicatie rondom leveren. Nog niet geplaatst, maar ik verwacht daar geen problemen mee.

De leggers waren netjes en vriendelijk!

De man die kwam inmeten was niet prettig, dus met een wat vervelend gevoel stonden we te wachten op de dag van leggen... maar het bleek ook anders te kunnen. Wat een aangename verrassing en de vloer ligt er ook nog mooi in!

Super goed bedrijf! Top!

Op maandagavond plinten besteld en woensdag al in huis. Je krijgt netjes een mailtje hoe laat het geleverd wordt! In een woord TOP!

Gemakkelijk bestellen, betalen en snelle levering.

Gemakkelijker dan naar de doe-het-zelf markt.

Snel, betrouwbaar, uitstekende kwaliteit

Prima informatievoorziening over het product, duidelijke communicatie over de levering

Goed zoals het hoort

Snelle levering en zeer vriendelijke chauffeur.er wordt netjes van te voren gebeld helemaal top.

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen