Pluspunten

Correcte en supersnelle service. Telefonische ondersteuning was dik in orde. Zelfs de bezorging was subliem. 2 minuten voor de bezorging in het geplande dagdeel even een telefoontje was perfect. Andere bedrijven zouden aan jullie een voorbeeld moeten nemen!!! Al met al ben ik buitengewoon tevreden! Hartelijke groet, Theo Bögels

Ik zou niets kunnen bedenken en alleen willen zeggen, ga zo door! Jullie bedrijf is uniek in product, service en dienstverlening

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Reageerse snel op mijn mails, vriendelijke bezorger

Zitten 3 plinten met beschadiging

Pluspunten

Order keurig uitgeleverd en nette prijs

Pluspunten

snel en goede prijs

geen

Pluspunten

Super kwaliteit en snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

betere verpakking of zuiniger omgaan met de de spullen van een ander

Pluspunten

snelle levering goede prijs

geen

Pluspunten

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering van het product.

Er stond dat de dag voor levering een mail gestuurd zou worden, dit was niet het geval waardoor de vervoerder opeens voor mijn neus stond en het puur geluk was dat ik die dag thuis werkte.

Pluspunten

De plinten waren zeer goed verpakt en snel bezorgd. Mooie goede kwaliteit plinten en voordelig, zeer tevreden

Pluspunten

Zeer snelle levering. Ook probleemloos retourneren en terugbetaling (na een door mij gemaakte foutieve bestelling)

Pluspunten

Goede opgezette website. Vlotte afhandeling.

Pluspunten

makkelijk en snel geleverd

Pluspunten

Mooi overzicht, snelle en zorgvuldige levering.

Geen.

Pluspunten

Ruime keuze, snelle levering en duidelijke voorbeelden bij het te bestellen artikel en de het kleurnummer (bijv. Ral 9010) Daarnaast ook meteen een duidelijke prijs als je iets invoert.

Misschien een aanbeveling doen bij het ingevoerde artikel. Bijv. als je plinten invoert een aanbeveling: "dit kan ook interessant voor u zijn" en dan bijv. Plaatjes van hoestukken, bevestigingsmiddel en kozijnplinten (van dat laatste wist ik nl. het bestaan niet, maar liep ik toevallig tegenaan...en wat een uitkomst zeg!!)

Pluspunten

duidelijke omschrijving en snelle levering

Pluspunten

Levering volgens afspraak. Netjes afgeleverd.

Pluspunten

Goedkoper als de rest en een snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijk site met alle gegevens die ju kunt invoeren Direct inzicht in de te bestellen producten Als je de juiste afmetingen invoert zie je meteen wat je nodig hebt en besteld, met het bedrag wat je moet betalen, met of zonder vervoerskosten. Na het bestellen direct een bevestiging met de afrekening van het bestelde. Tevens de afleveringsdata, wat erg prettig is. Ook word je op de hoogte gehouden van het om en nabij het tijdstip van de levering. Correcte aflevering en het product is goed ingepakt en daardoor beschermd tegen beschadigingen. Al met al aanbevelenswaardig. Met vriendelijke groet..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op tijd leveren en niet vergeten om de bestelling door te voeren..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus

Wij hadden 1 beschadigde plint. Dus qua vervoer zijn er zeker verbeterpunten.

Rollecate 3

7711 GG Nieuwleusen