Alles unkompliziert

Hat alles Reibungslos funktioniert! Werde öfters bestellen. Kann ich nur weiter empfehlen.

Heb een paar x i gan grow kado pakket gekocht snelle levering en een mooi plant en oogst vorig jaar dit jaar weer een poging wagen dan maak ik foto s

Ik bestel hier al een aantal jaar mijn zaden. En nog steeds zeer tevreden.

Alles bestens

Alles bestens

Sehr zufrieden

Bestellt - Rechnung bezahlt - Ware schnell erhalten. So wie es sein soll ...TOP!

Top shop

Hele fijne webshop die topzalven levert en zelfs contante betalingen mogelijk maakt , dat waardeer ik erg gezien het enorme belang van contanten voor het behoud van vrijheden. Hiermee nemen ze een van de grootste nadelen van webshops weg.

Correct en vlot geleverd

Lotte en correcte levering

Heel snel.

Heel erg snel geleverd. Alles aanwezig.

Krijgt duidelijke uitleg

Krijgt duidelijke uitleg wat je wel en niet moet doen als je je eerste zaadje s krijgt

Altijd kwaliteit

Snel op tijd en de Rolls zijn allemaal top

schnelle Abwicklung und schnelle Leiferung

Ich bin erstaunt, wie schnell meine Bestellung versendet wurde, in anderen Shop sieht es doch ein bisschen anders aus.

Snelle levering en duidelijk site

Guter Service

Bestellung wurde schnell geliefert und die Kommunikation war sehr gut.

Samen keimen Super

Lieferzeit etwas länger , wahrscheinlich wegen der großen Nachfrage.

Schnelle Lieferung, gute Samen

Schnell geliefert und die Samen sind alle gekeimt

Übersichtlicher Shop, einfache Abwicklung und schnelle Lieferung

Dienstags bestellt, Freitag war das Paket angekommen. Da könnten sich einige Online-Shops in Deutschland ein Beispiel dran nehmen ;-) . Vielen Dank und bei Bedarf werde ich gerne wieder dort einkaufen.

Behulpzaam

Goede service, denken mee en hebben zelfs nieuwe zaadjes gestuurd na een mislukte fase. Denken mee en geven advies. Echt top!

Uitgebreide uitleg op de website en zeer snelle verzending. Moet het product nog testen maar hoor er enkel heel erg positieve ervaringen over dus ben erg benieuwd!

Super freundlich und kundenorientiert

Schnelle Lieferung, gute uebersicht und guter Service durch grow guide und Interesse am Kunden.

Relaxe headshop,superzaad

goede ervaring mee

een echte aanrader

Zaden van uitstekende kwaliteit en zeer goede opvolging aftershave sales Ook bestelling zeer snel ontvangen

perfecte service, alles in de bestelling

Top leverancier

Altijd kwaliteit

2 artikelen besteld. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle bezorging.

Goede spullen, super snelle levering.

Goede producten veel keuze, had in de avond besteld en had het de volgende dag al in huis :)

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB