Steeds goede en snelle service

Ik koop al jaren bij jullie en ben steeds tevreden. Snelle levering en altijd leuk dat er een extrake in zit

Snelle en goede service. Zeer tevreden

Goed bereikbaar Vriendelijke mensen

Goed spul, niet te deur, snel aan huis

De volgende dag al bezorgd, nu weer een goede voorraad aan c-tips en vloeitjes

Duidelijke site en snel geleverd

Goede producten voor goede prijzen!

Gewoon goed!

Wat wil je dat ik hier aan toevoeg..... Goede kwaliteit , goede prijzen , goede service,groot assortiment,duidelijke website ,....... Gewoon goed!

Ongekend snel en goede prijs

Zelfs in tijden van drukte was het de volgende dag in huis. Enorm tevreden en niets op aan te merken. Zou hier zeker nog een keer bestellen!

Het was gewoon goed spul

Ik maakte gewoon precies mee wat ik had verwacht en wat in de beschrijving stond. Precies zoals je zou verwachten als je truffels neemt. Je gaat ook heel veel nadenken wat wel leuk is

Snel en discreet geholpen

Altijd goed mijn keuzes kunnen malen, 1 of 2 dagen later geleverd.... ik ben een tevreden klant!

Perfect service

Very good customer service and fast delivery. Fully satisfied !!!

Snel

Binnen 10 uur lag de bestelling op de deurmat. Jullie laten er geen gras over groeien

Super snel

Snelle service en duidelijk!

goed en snel geleverd

gewoon goed

Goede varieties om te kiezen

Ik zogt iets en ik heb het gevonden . De autowappa seeds !

Alles super snel geleverd

Goede producten en prijs kwaliteit snel geleverd

correct en snel

Ik koop hier al jaren, de bestelling is altijd correct en snel geleverd.

Snelle levering!!

Helemaal top!

Super makkelijk te bestellen en wordt discreet en snel geleverd in een stevige envelop. Op de site wordt heel duidelijk beschreven wat de werking is van de producten. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Good

Verpakking en verzending nauwgezet en goed beschermd Aftersales is ook goed Sommige artikelen zijn pittig geprijst ik hoop bijvoorbeeld dat de zaadjes ontkiemen anders zit ik in de snuifdoos.

top

altijd in orde met een ongeziene snelheid thuisbezorgt , doe zo verder

Goeie uitleg en snelle levering helemaal top

Produits correspondants à la description et envoi rapide.

Bonne satisfaction globale. Envoi rapide. À recommander

Goeie service goeie producten, mooie reizen!!

Goeie **** ouwe!

Snelle, vlotte en discrete service!!!

Dinsdag bestelling geplaatst en donderdag al in mijn bus! Keurig, netjes, en nog een beschermhoesje erbij, echt top!!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB