Fijne webshop

Deze webshop heeft een handige site, de bezorgtijden zijn razendsnel en het personeel is vriendelijk en kan je snel uithelpen als er een probleem is met je bestelling.

Snelle bezorging, kwaliteit spul

Verschillende spullen gekocht, goede prijs kwaliteit verhouding. Binnen 2 werkdagen bezorgd Top

Fast and Discreet

Package came quickly and exactly as expected. Items were great

Niets uit gekomen

Precies de beschrijving aan gehouden en de temperatuur geregeld 3 weken naar een zak met niks zitten kijken

Mooie kwaliteit spullen ontvang ik en uitstekende service!

Ik bestel hier al een tijdje me spullen en merk dat je hier als beginner al meteen goed terecht kan en dat je ook wat minder dure en simpele producten kan bestellen als beginner maar ook wat meer geavanceerde spullen kan bestellen. Altijd snel me spullen in huis en de producten deden altijd wat ik ervan verwacht. Voor iedereen wat!

Beste winkel van 2021

Levering altijd snel, en bestelling wordt vaak ook na sluitingstijd nog klaargemaakt en verzonden

Bin sehr zufrieden

Zuverlässig

Zeer fijne webshop

Makkelijk bestellen snelle afhandeling

Om 17 besteld en de dag erna aangekomen, kan niet beter

Snel

Snel en vriendelijke

Zeer snelle verzending

Zeer snelle verzending, discrete verpakking. Prima winkel om te bestellen en je artikelen komen gewoon aan en dat is wel prettig.

Pakket niet ontvangen

Helaas is pakket nooit aangekomen. Volgens track en tracé nog onderweg na 2 weken. Na goed contact pakket alsnog geleverd

Excellent

Envoi rapide, Site et facture en français. Merci

Snel levering en goede prijzen.

groot assortiment, goede prijzen en snelle levering. Een aanrader!

toujours très satisfait de mes achats en ligne sur dhs

Commandes très vite livrées et super bien emballé.

Top!!

Fijne Shop!! Goede producten, goed&snel geleverd..Top!!

Alles Super gelaufen

Sehr gutes Team sehr schneller Versand

Super schnell aber...

...leider hat ein Artikel gefehlt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Great products and speedy delivery

1 day wait for delivery and very satisfied with purchase.

zijn goed

Ik gebkrukt het voor te slapen gaan en werd echt goed.

Goede shop, goede producten

Elke bestelling bij Dutch Headshop is bij mij rap en correct geleverd. De producten zijn doorgaans van goede kwaliteit. Ik ben tevreden. Waarom maar 9 en niet 10? De keuze is goed - gezien tegenover het aanbod van anderen. Helaas mis ik toch soms iets, of dingen die ik graag wil kopen zijn weer eens uitverkocht.

Fantastisch ben nog nooit zo plezierig van de kaart geweest

Extreem plezant

Snelle reactie op vragen en snel (discreet) verzonden

Fijne shop, als je vragen hebt heb je snel reactie. Ze hebben ook goede klantvriendelijke systemen. Zo had ik een growkit paddo's besteld en tegen de tijd dat de eerste kopjes op zouden moeten komen, kreeg ik een email met wat tips en wat ik kon verwachten. Superfijne service! Ook prettig dat het discreet verzonden wordt en niet iedereen met een schuin oog naar je kijkt als je het bij een afhaalpunt op moet halen ;-)

Net zo snel als bol.com

Snelle levering van goed matriaal …

Super shop

1715 De Trompet