Schnell, Preiswert und sehr gute Qualität

Habe hier es erstemal bestellt und bin von A bis Z sehr zufrieden. Kann ich nur Empfehlen

Top Produkt! Schnelle Lieferung

WEED Pipe black Leaf Top Produkt! Schnelle Lieferung. Immer wieder! DANKE!

Goede service!

Bestelde artikel werd super snel geleverd en van goede kwaliteit!!

Snel en discreet

Zeer vlotte service

Levering was netjes op tijd. Gewoon goed verder niets van te zeggen.

ich bin Zufrieden

ich bin Zufrieden

never got my package

I ordered on this Website cause it seemed legit but Never received my package. I emailed and called but never heard anything.

• Would you recommend us? No

Snel en betrouwbaar

Al vele jaren klant. Zonder meer betrouwbaar en klantvriendelijk!

Ik kon het niet gebruiken

In het advies staat dat Ik de vacium getrokken verpakking in de koelkast moet leggen. Na 10 minuten zag ik dat er condens ontstond in de verpakking tussen de studies, na het bellen met jullie in overleg het uit de verpakking gehaald en het in een keuken papier gewikkeld en in een dicht doosje in de koelkast terug gelegd. Na gebruik van een klein beetje kreeg ik vreselijke maag pijn . Toen ik later in de avond de Mexicana wilde fijn snijden om in de thee te doen zag ik dat de kleine stukjes aan de binnenkant geheel groen waren en toen ik bij de Hollandia keek die plakjes waren gedeeltelijk en andere plakjes ook geheel verkleurd helemaal groen. Ik heb ze niet durven opeten omdat bij het kleine beetje wat ik eerder die dag had genomen Ik al zo'n vreselijke maagpijn kreeg.

Helemaal tevreden

Goede bezorging, goede klantenservice, goede kwaliteit.

Tevreden

Snel geleverd, goede ervaring.

Fast shipping and competitively priced

Ordered a vaporizer and some accessories that were delivered the next day.

Super service!

Ik had zaden besteld en had hier enkele problemen mee als beginner. De klantenservice heeft mij enorm goed geholpen met de nodige informatie en coulance mbt de zaden. Ze waren enorm vriendelijk en reageerde erg snel. In één woord een topservice! De bijgekochte voeding is uitstekend en bestel hier dan ook zeker vaker!

Kwaliteit is niet echt drugs

Voel weinig van mijn artikelen helaas, verder goed

Betrouwbare webshop met kwalitatieve producten.

De webshop is overzichtelijk, heeft goede informatie voorziening en goede kwaliteit producten.

Slecht

Golden teacher growkit 1200cc Precies de stappen gevolgd... extreem voorzichtig geweest kwa besmetting. Had het idee dat de kit er al oud en raar uitzag. Niet vers igg. Een kit van een andere site tegelijk begonnen en die is nu bezig met zijn 2e flush terwij er bij deze amper 1 paddo opstaat

Snelle levering en goed product

De aporizer is snel warm en werkt uitstekend. De oplaadtijd is niet te lang en gaat best lang mee indien opgeladen.

Mooi apparaat (futurola roller), maar werkt niet?

Ik heb heel hard geprobeerd om het apparaat te gebruiken zoals beschreven stond en video's gekeken, maar helaas lukte het me niet om de vloei er doorheen te krijgen. Alles kwam omhoog en het ging simpelweg niet. (misschien doe ik het zelf helemaal verkeerd, maar heb alles heel vaak geprobeerd...) Iets wat ik wel heel erg waardeerde, was dat de roller geleverd werd met vloei en tip. Een soort extraatje.

Bin total überzeugt von den Produkten

Alles super

Goede prijzen, snelle levering.

Snelle levering, producten zoals omschreven

Zeer goede ervaringen.

Ik heb zeer goede ervaringen met Duch Headshop.

Snel en discreet

Het is lekker dat als je iets voor 21:00 besteld je het de volgende dag in huis hebt

goede zaden

alle gekochte zaden zijn ontkiemd en hebben voor een heerlijk wietje gezorgd......

Altijd goed!!!

Bestel al jaren van alles en nog wat altijd goed uitgebreide uitleg tips hulp. Per tel of mail te bereiken. Kort om ik ben altijd tevreden.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB