Top ervaring steeds perfect geleverd !!

Al een paar keer iets besteld, word steeds sneller geleverd dan er word aangegeven !! Top website overzichtelijk en zeker niet duur..

Gebruiksvriendelijk

Heel overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website

Perfecte service!

Snel verzonden dus ben heel tevreden. Kwaliteit van de producten heb ik nog niet kunnen testen dus daar kan ik helaas nog geen review over geven. Wellicht dat hier een vervolg op komt met mijn bevindingen van het eigen huismerk!! :)

Très bien rapide et sans problème

Au top

Een zeer vlotte afhandeling

Snelle levering. Product zoals omgeschreven en voor vragen kan je altijd mailen.

Vlotte, nette snelle afwetking en levering

Zie bovenstaande

Goede kwaliteit, goede service

Ik heb inmiddels zo'n 10-12 keer besteld bij DHS. In die tijd is er maar 1 keer een pakketje niet op tijd aangekomen, na contact met de klantenservice was er heel snel een oplossing geboden in de vorm van het opsturen van een nieuw pakketje. Zeer vriendelijk personeel en altijd top kwaliteit producten!

goeie dingen voor het hoofd

Uitstekende kwaliteit en spoedige en betrokken klantenservice medewerkers. Haal het hier voor fijne reizen. Betere reizen aangeboden dan reisbureau's!

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede hulpprogramma's op de site.

Snel en makkelijk

Mijn bestelling kostenlos snel binnen. Ben heel tevreden over de vaporizer die ik gekocht heb

Uitstekende producten

De levering is altijd snel. De producten werken zoals beloofd wordt.

Uitstekend!

Goede kwaliteit geleverd. Prima!

Intens

Precies wat ik nodig had.

Eerlijke webshop

Zeer positief

Breed assortiment en nog eens snel geleverd ook.

Al meerdere malen besteld bij deze webwinkel. Het assortiment is zeer divers en de product beschrijving zeer duidelijk en uitgebreid. Je wordt echt goed geadviseerd over het gebruik van het product. Daarnaast is de levering altijd snel en correct. Wat er beloofd wordt is tot nu toe ook altijd waargemaakt.

Correct en snelle levering

Onlangs nog iets besteld en heel snel ontvangen, wat wil een mens nog meer he, goede service

Zeer snelle levering!

Envoie rapide et très bonne qualité

Jamais déçu par mes commandes sur DH , Ça aide à survivre même dans la pauvreté et le dénuement

schnelle und unkomplizierte Lieferung

Ware bestellt und wurde sofort bearbeitet ,2 Tage später war sie da,einfach super

zaadjes waren snel binnen en 1/1 uitgekomen. top!!

Super!!

Ik bestel regelmatig!! Altijd super service en producten!!

Geestverruimend.

Snel besteld en snel geleverd.

Goeie webshop

Leuke spullen, vlotte levering.

Goede levering , redelijk goed verpakt

Goede levering, redelijk goed verpakt.

Kan niet beter

Ik ben een snelle levering gewend en telkens weer komen ze dit na. Gisteravond iets besteld, 12 uur later heb ik het al in huis. Ook vind ik de aanbod van informatie over van alles en nog wat op hun site heel breed en informatief. TOP!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB