Supersnel geleverd

In de namiddag besteld en mijn producten de volgende dag al binnen. Ook zijn alle producten naar wens.

Veel aanbod en super snelle levering.

Mijn bestelling de volgende dag geleverd, enorm aanbod tegen concurrerende prijzen. Zeer tevreden, aanrader! Mvgrt. Peter

Een dikke aanrader

Voor het eerst besteld en zeer snel binnen dik tevreden en kreeg ook nog een link met een gratis e boek super

Ik had een probleem met de zaadjes na wat heen en weer geapp heb ik nieuwe gekregen dus heel tevreden met deze service

Super tevreden

Alles wat ik bestel word goed en snel geleverd

Prettige website en - shop

Het voelt persoonlijk Leuke artikelen Snelle levering ***** Minipuntje bij de bestelling stond dat er een stormaansteker als kadootje meegeleverd zou worden maar die zat er niet bij ;-)

Alles bestens, finde nichts was ich verbessern könnte

Alles klappt und ist gut.

altijd tevreden geweest , ik blijf vaste klant .

extatisch

Snelle levering, heerlijk product!

Al jaren gebruik gemaakt van de Dutch Headshop en de ervaringen zijn me altijd bevallen Tampanesis is een heerlijke truffle voor als je eens lekker in je eigen hoofd wilt duiken met een wat mildere visuele trip. Het is niet het sterkste spul, maar heerlijk om gesprekken mee te voeren.

zeer vlotte service A+++

zeer vlotte service

Satisfait

Très bonne expérience avec vous sérieux et a heures

Een betrouwbare webshop

Altijd snelle levering, goede producten en betrouwbaar.

Top kwaliteit, snelle levering

Mijn zaden hier besteld en van de 6 is er uiteindelijk maar 1 niet uitgekomen! Kun je dan ook niet iets van zeggen. Zeer netjes en discreet ;) verpakt met een leuke beschrijving ervan erbij plus een gratis pakje vloei :p daarnaast snel geleverd. Eerst volgende keer als ik weer wat nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn.

Duidelijke website, snel geleverd

Goede omschrijving op de website, mail over voortgang van mijn bestelling incl snelle levering

Super shop

De levering ... heel snel... top !! De verpakking ...sterk en anoniem...top!!! Het bestelde product... verzorgd met duidelijke uitleg bij...top

Goed snel ge leevert

Niks gevoeld

Helaas heb ik helemaal niks gevoeld van de Utopia truffels. :( De verzending was wel supersnel.

3 zaden besteld, niks uitgekomen

3 zaden pineapple express besteld, netjes geleverd. Maar na een week in water met de juiste ph waarde niet uitgekomen. Ik had verwacht dat er in ieder geval minimaal 1 zaadje zou kiemen, ter contole in het zelfse water zaad uit vogelvoer getest waarop binnen 2 dagen 8 van de 10 zaden gekiemd zijn. Na contact met dhs 3 nieuwe zaden oogestuurd gekregen waarvan er 2 gekiemd zijn en volwaardige planten zijn. Kwalteit van de zaden is gemiddeld, maar de service van dhs is goed.

Vandaag besteld, morgen in huis

goed en snel als altijd

Snelle levering en goede prijzen

Uitstekend top service

Ik geef dees 5sterren waarom! Heb niks te klagen ben van belgie en ikheb maar 1dag moeten wachten op mijn bestelling ..

Super schnelle Antwort, war sehr hilfreich.

Ich habe den Guide zum Shroom Growkit gebraucht aber es war online irgendwie nicht erreichbar. Habe den Kundenservice kontaktiert und noch am selben Tag den Guide als PDF bekommen können.

Supersnelle levering & waar voor je geld.Prima shop!

Als grootverbruiker bestel ik hier mijn lange vloei. Levering meteen de volgende dag & een goeie prijs!

Artikel hat nicht gewirkt.

Die Kratom Kapseln die ich bestellt habe, haben nicht gewirkt. Egal ob ich 4 oder 15 zu mir genommen habe, habe ich keine Wirkung bemerken können. Schade.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB