Kwalieteit & kwantiteit

Goede producten ,,service uitstekend en snelle levering tijden Top Gr .H.J.M. Vervoort

Altijd optijd en correct

Top shop

satisfait

plus prix corrects envoie rapides service clients réactif et efficace moins livraison dans une boite énorme qui ne rentre pas dans la boite aux lettres pour cinq petits objets.

Professioneel, kwaliteit en snelle levering

Ik heb hier meerdere items besteld en alles gebruik ik nu nog steeds! Duidelijke uitleg bij elk product die je hier koopt dus je komt niet voor verrassingen te staan bij de levering (erg belangrijk voor mij)

prima producten in levering

prima producten in levering

topshop!

echt een SUPPER webshop. leveren hun producten altijd netjes optijd (vaak binnen 2 aerkdagen geleverd). vaak ook geleverd met een kleinigheidje. maakt het toch wat aantrekkelijker weer te bestellen, blijf een nederlander ;). een ruim assortiment met topkwaliteit artikelen. zal hier zeker nog veel vaker mijn bestelling plaatsen!

Veilig en betrouwbaar

Alle benodigdheden om mijn medische cannabis reis te starten vind ik hier. Veilig en betrouwbaar!

Enorm veel baat bij de voortreffelijke truffels.

Met veel gemak gestopt met roken na het beginnen met microdosing van truffels. Ook gemerkt dat ADHD klachten afnemen tijdens gebruik.

Leuk assortiment en snel verzonden

Genoeg te vinden. Ik had truffels en een pijp besteld, prima tevreden, had het snel binnen

Correcte bediening en stiptheid.

Zeer tevreden.

Topservice

Gewoon goed!!! Altijd discrete verzending.

Altijd goed!

Supersnel bezorgd, en als je er niet uitkomt, kun je ze bellen en lossen zij het op.

Goede service. En snelle levering top

Goede service. Snelle levering top

Fast service, but very expensive!

Good informations

Klasse Shop

Schneller Versand, super verpackt! Klasse Shop.

Prima producten snel geleverd!

Door de uitgebreide informatie op de website verliep het bestellen gemakkelijk. De producten kwamen snel binnen.

Excellent

Livraison rapide

Alles ok

Alles ok

Duidelijke info om goede aankoop te doen

Door de duidelijke uitleg op de site wist ik wat bij mij zou passen.

Goede kwaliteit, snelle verzending

Alles is bij mij goed aangekomen en werkt prima. Als de verzendkosten gratis zouden worden bij een iets kleinere bestelling dan €30 zou dat een extra ster opleveren, maar verder is de webshop overzichtelijk en er is genoeg mooi spul om door heen te browsen. Als ik in de toekomst nog iets dergelijks van een headshop moet hebben, dan zal ik zeker terug komen.

Zeer fijne Onlineshop

Zeer goede ervaringen met Dutch Headshop. Snelle levering en een groot assortiment.

Super service

Waarom dit? Omdat de site heel makkelijk is. Het is allemaal niet te duur dus gewoon betaalbaar. De producten zijn makkelijk te vinden. Je heb het bestelt en het ligt de volgende dag op je stoep. En dat ook nog het is allemaal Kwaliteit spul.

Geen effect van de truffels

10 gram ingenomen, maar merkte helaas geen effect. De smaak was wel beduidend beter dan andere truffels

Veel keuze en snelle levering, top winkel!

Als ik dingen zoek om mijn rook ervaring te verbeteren heeft dutchheadshop het hoogstwaarschijnlijk in het assortiment. En heb je wat besteld heb je het erg snel in huis.

Goede leverancier

Super goede services