Supercorrect

Zeer snelle levering!

Schnelle Lieferung und top Kundenservice

Alles top.

Altijd goed

Heb inmiddels een paar keer besteld bij Dutch headshop. Het wordt altijd snel verzonden en is volgende dag in huis. Goede prijzen en producten.

Keurige nette verwerking van bestellingen!

Prima service!

Super prix, livraison nickel

Zaadjes kwam in discrete verpakking toe,met instructies en bakje met watjes.heb ook lange blaadjes gekregen,is een leuke verrassing

Hat alles super funktioniert !!

Bin sehr zufrieden. Vielen Dank !! Auch das Kundengespräch war informativ und freundlich. Bald wieder ☺️ Alles Gute euch und vielen Dank noch mal !! Tao

uitstekend

top serves snel in huis

Sehr guter Shop

Prompte Lieferung - einwandfreie Qualität. Sehr zu empfehlen. Kein Schnickschnack.

Vlugge afhandeling en snelle verzending

De bestelling was heel vlug en correct afgehandeld, ook werd het artikel vlug verstuurd waardoor ik het heel vlug in mijn bezit had, ben altijd wel tevreden geweest van de service bij Dutch Head Shop

Netjes en vlotte levering!

Artikel was goed ingepakt en snel geleverd. Bestel zeker nog in de toekomst! Goede prijs-kwaliteit.

Perfect. Snelle levering en kiemt zoals beloofd.

Super toll

Sehr schnelle Lieferung

super

super service zelf eens een bestelling niet bij mij gekregen en ze hebben direct na mailcontact nieuwe bestelling verstuurd.

Correct

Een zeer goede en snelle service!

Snelle levering, product voldoet aan beschrijving en wens!

Mooi snel binnen. Uitgebreide beschrijving op de site. Wist daarom wat ik kocht en het product is top! Helemaal tevreden.

Super!!

Altijd dik in orde en snel geleverd!

Top organisatie

Snelle levering, ook qua retourzending zeer snel antwoord via Whatsapp. Top organisatie.

Alles super!

Alles super!

Snelle levering, goede producten heel tevreden

Super Produkte nur bitte die Kleinigkeiten nicht vergessen

Letzes mal habe ich keine clips bekommen für die grow Kits. Das ist alles. Am sonstens Super!

Good for your head

De webshop waar ik altijd weer uitkom.

Goede service, goede producten

Altijd goede ervaringen met Dutch Headshop. Geen van de aankopen is me niet bevallen, en de website is uitgebreid en informatief zodat ik van tevoren een goede afweging kon maken. Levering is altijd snel en de verpakkingen discreet.

Slechte zaadjes dit jaar tov vorig jaar

Slechte zaadjes tov vorig jaar . Van de 6 zaden ontkiemde er maar 1

Supersnel, keurig verpakt + bijsluiter

Snelle levering, keurig verpakt, heldere bijsluiter, goed geprijsd

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB