Snelle service, goede service goede producten

Snelle, discrete levering aan huis van prima producten!

Erg tevreden over snelle bezorging van de bestelde producten! Mijn pakketje was bij de buurvrouw bezorgd dus fijn ook dat het pakket discreet was verpakt in een neutrale,blanco verzenddoos!!

Zeer goede ervaring altijd snelle levertijd en kan er niks negatiefs over zeggen ik kies bij voorbaat jullie als ik iets nodig heb.mvg dennis

Super makkelijk en overzichtelijk

Ik bestel al een hele poos en ben zeer tevreden. Echt een aanrader om hier je zaden te bestellen ze komen namelijk snel en altijd uit!!! Kijk uit naar mijn volgende bestellingen

Altijd goede, snelle leveringen

Als ik iets bestel voldoet het altijd aan mijn verwachtingen, dus ik blijf gewoon lekker trouwe klant.

Goede producten

Makkelijk en snel bezorgd

goede en snelle levering

staan open voor vragen

Super kontent van de bestelling

Ik ben Super kontent van al mijn bestelling die ik bij jullie heb gedaan. En het versturen van de pakketjes die waren de dag nadien al geleverd.

Super goed bedrijf!

Ik bestel hier altijd mijn spullen! Goede kwaliteit en is altijd snel in huis!

Noch immer kein Paket.

Bestellt vor einer Woche..

handleiding in pdf is praktisch!

handleiding in pdf is praktisch!

cool

cool

Klasse bearbeitet schnell gründlich

Es wird einem alles erklärt bis jetzt alles ok kann nur sagen weiter so wir brauchen euch

Top Produkte, sehr guter Service

Top Produkte, sehr guter Service

Snelle levering, discreet verpakt

Tot nu toe nog nooit een slechte ervaring gehad met Dutch Headshop, altijd snelle levering, alles is discreet verpakt en de producten zijn van goede kwaliteit.

UITSTEKEND

geweldig

Goede klantenservice.

Keurige levering.

Goed product

Ruim assortiment en zeer snelle levering

Deze site via een kennis ontdekt, echt een hele ruime keuze aan mooie prijzen + een zeer snelle levering, meer heb je niet nodig.

Supper

Top!! Levering was oke snel. En supper van de info wat je krijg

Ik ben zeer tevreden met alle aankopen die ik al bij dhs heb besteld. Snelle levering, goede kwaliteit. Kortom een aanrader!

Goede kwaliteit

Groot assortiment met snelle levering. Goede kwaliteit met mooie aanbiedingen. Duidelijke info van het product en hoe de afhandeling gaat. Een echte aanrader voor iedereen.

snel besteld, en snel geleverd!

coffeeshop in de buurt stopte met de verkoop van de tippies die ik altijd gebruik, dus ik ging direct opzoek naar een webshop die ze verkocht, Futurola tippies zijn mijn favoriet. Na even googlen kwam ik uit bij dutch headshop, en die hadden voldoende op voorraad :) direct besteld, volgende dag in huis. helemaal top.

Super snelle levering

Producten zijn super snel geleverd, en discreet verpakt

Uitstekend!

Snelle levering en een breed assortiment. Zowel mijn vaporizer als mijn bong komen hiervandaan. Prijzen zijn prima en tot nu toe erg goede ervaring met de klantenservice!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB