Top bediening en snel

Fijne shop ervaring

Zeer tevreden over de producten en snelle levering!

Ik heb niks te klagen

Alles goed geregeld goede informatie dus top

Supersnel!

Op vrijdagavond rond 19 uur besteld, zaterdag al in de brievenbus. Say whay?! Prima verpakt en lange vloei als bedankje. Super!

Helemaal top

Goede voeding voor mijn planten, tegen een scherpe prijs. Zelfs de viooltjes zijn weer vol leven, hahaha Mooi product

Nog nooit een slechte ervaring!

Reeds meerdere malen besteld bij dutch headshop, nog nooit een slechte ervaring gehad. Altijd snelle en correcte levering.

Superrrrrrrrrrr

Goede kiemkrachtige zaadjes alle 3 geklemd en super vlugge levering

Kwaliteit en Kennis

Zoals t hoort te zijn..

Servicegericht

Snelle bezorging en een perfecte kwaliteit

Kijk en ervaar

Uw shop is tiptop. Overal bereikbaar voor een gemakkelijk shop. Bestellen is zo gedaan. Het gaat sneller dan het eten van een banaan. Bedankt voor uw service Deze site is plus plus plus

Goede producten, zoals beloofd en op tijd geleverd.

Zeer snelle levering en ook zeer tevreden van de verpakking en verder uitleg die erbij zit , plantje groeit heel goed zeker met de nodige voedingen

Erste Klasse

Ein seriöses Unternehmen mit sehr gutem Kundenservice.Klare Empfehlung

altijd prima !

zie boven

Dik voor elkaar. Echt supersnelle verzending!

Topservice

Er op donderdagavond achterkomen dat je nog maar 2 cones hebt, balen dus, snel bestellen en dan gewoon vrijdag bezorgd worden!! Echt super

Snelle verzending, na 22:00 besteld. Volgende dag al in huis! Ook goede kwaliteit prijs verhouding. Zeker een aanrader!

Gute Produktauswahl

Ich bestelle regelmäßig für mich und andere Leute CBD Öl. Das Öl erfüllt seinen Zweck in der jeweiligen Wirkung.

DHS is altijd snel, discreet en zorgvuldig. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig. Op de site is veel achtergrond informatie te vinden. DHS is mijn favoriet!

Machtig product dat mijn hoge verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen

Compacte kast met prachtige afwerking Eindelijk met een gerust gemoed een plantje indoor kweken De kast doet echt al het werk voor jou Dankjewel

Zeer vlotte en goede service

Heel vlotte verzending en erg toegankelijk voor vragen. Het pakket was degelijk verpakt en de producten van goede kwaliteit!

Thumbs up

Ik heb 3x truffels besteld bij Dutch Headshop, van eigen merk. Ze zijn elke keer de volgende dag al verzonden, en van goede kwaliteit. De site geeft goede informatie over het product, en de aanbiedingen zijn nice.

Fantastic!

I have ordered two vaporizers from the website and have gotten both of them within two days in perfect condition. This is the best website I have used to order cannabis products from.

Gewoon goed

Prima bedrijf, komt afspraken na bestel er al jaren.

Goede informatieve en overzichtelijke website met een top aanbod en snelle levering

Ik was op zoek naar een goede autoflower zaadjes en de benodigheden om dit tot een succes te laten uitgroeien. Met de duidelijke info op de website en het overzichtelijke menu had ik zo alles gevonden wat ik nodig heb. Door verkeerd te lezen had ik toch het verkeerde besteld, na contact met de aardige jongedame van de klantenservice was dit makkelijke en snel opgelost, bedankt Dutch Headshop!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB