Goed en snel aanrader

Met jullie goed alleen nu pakketje kwyt by postnl zonde van me geld

Snel en goed

Snelle en discrete levering. Eerste twee zaadjes ontkiemt en aan de groei, nu is het aan mij om voor een goed resultaat te zorgen.

Top bedrijf! Uitleg uitstekend

Vaporiser gekocht, zeer goed product en wil je advies dan krijg je altijd antwoord

Altijd snelle levering

Goede producten altijd te vreden met de snelle levering

Altijd goede service

Goede kwaliteit, vlotte levering

kwaliteit !

snelle levering !

top!

Altijd snel bezorgd. Producten altijd top. Uitstekende webshop!

Gewoon goed

Site duidelijk bestellen makkelijk.

Super tot zo ver

Heb op meerderen adressen Zaadjes kocht nu en in het verleden Was altijd iets sommige zaadjes kwamen niet uit Bij Dutchbat headshop kwamen ze allemaal uit Ga nu nog meer bestellen

Très bien

Très bien

Uitstekend! Snelle levering naar België!

Zeer snelle levering naar België! Alles in orde en netjes verpakt!

3 van de 5 zaadjes waren niet uitgekomen, maar super opgelost. Heb nieuwe zaadjes gekregen

Altijd goede service en snelle levering

Altijd goede service en snelle levering en nog nooit problemen gehad met een bestelling.

Snelle levering, producten zoals verwacht

De dag erna waren producten in huis. (Alga grow/alga boost van Plagron). Het is nog te vroeg om te weten hoe goed de voeding werkt. Het ziet er naar behoren uit.

Een prima online winkel

Heldere site, duidelijke informatie, prima aanbod van gerelateerde producten. Een compleet leverpakket. Er wordt snel geleverd. Gewoon wat je hoopt bij een webshop

Duidelijke informatie, goede service en snelle levering thanks

A+

Good Store

Everything was perfect. Products as described, good price and quality. Highly recommended!

Geweldig product voor en geweldige prijs

Heb meerde truffels gekocht en in het verleden apparatuur om te kweken en ben altijd zeer tevreden geweest. Ik blijf bestellen bij Dutch Headshop. Ga nu ook en nieuwe bestelling plaatsen.

Fijne winkel en snelle verzending

Ik bestel regelmatig bij Dutch HeadShop. De verzending is altijd mega snel. Goeie producten met een hele fijne prijs. Bij de laatste bestelling was niet alles voorradig, maar dan zijn er genoeg alternatieven,

Al 1 keer besteld...

Al 1 keer besteld, en laten leveren op een ander adres. Dat ging vlot, en snel... tevreden over de kwaliteit van de producten!!

concluant

bon timing de livraison

parfait

envoi rapide, produit conforme à la description, prix avantageux!

Super Shop!

Ik kan je deze shop zeker aanraden want zowel de service als de bezorging is gewoon top! Ook met de producten grijp ik nooit niet mis en is de kwaliteit/prijs verhouding gewoon goed. Dus zoek jij je rookwaren? Kijk dan zeker hier eens rond!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB