snelle en goede leverering

snel geleverd en topzaden

Heel fijn

Alle zaadjes komen uit tot mooie, gezonde planten.

just as I expected

fast shipping, easy instructions, just as expected :) would recommend

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het was naar mij mening zeer goed zeker nog een keer de moeite om er iets te bestellen

Vlug en netjes geleverd.

Bestel hier elk jaar zaadjes gewoon omdat ze al lekker ruiken.

Goede service!

Ze doen wat ze beloven en wat ze verkopen is top kwaliteit! Met goede uitleg!

Overzichtelijke website, ruime keuze, schappelijke prijzen, snelle levering, netjes verpakt

Goede en snelle service van kwaliteitsproducten

De bestelling werd snel geleverd met nog een klein presentje en goede instructies erbij. Zeer tevreden

Rapide, efficace et sympa

Livraison en quelques jours seulement, avec dans le paquet le kit pour faire pousser la graine, trop mignon. Elle a germé au bout de 2 jours. Je recommande !

Rapidité et efficacité

Ma commande est rapidement arrivée. Toutefois vous pourriez mettre un moyen de paiement en ligne.

Oud zaad met slechte kiemkracht autobubblegum

3 zaadjes besteld, in de kit ontkiemen met bronwater leverde niet het gewenste resultaat. Duurde al erg lang (7 en 9 dagen) voordat maar 2 vd 3 uitkwamen, 1 na een maand langzame groei pech gehad plantje weg buiten (vogel?), andere stagneert bij de eerste lobblaadjes en na een maand geen andere nodes. Zeer slechte zaadjes voor wat een makkelijk ras zou moeten zijn.

Uitstekende service en levering! Top

Al enkele jaren vaste klant. Betrouwbaar en goede snelle levering. En het produkt doet wat het moet doen. SUPER

Tot op heden altijd het bestelde product ontvangen in goede orde Snelle en betrouwbare verzending Klantenservice is dikke prima Nazorg is ook top ( mocht je enig klacht op of aanmerkingen hebben ) dus zeker aan te bevelen In het beginne is het even uitzoeken hoe en wat met zaden maar mijn ervaringen worden steeds beter Overweeg de zaden van huismerk , scheelt aardig in prijs en is goed te doen PS leuk dat je vaak gratis tips of vloeitjes krijgt bij je bestelling

Eerlijke shop, excellente service

Eerlijke shop, excellente service, altijd prettig aankopen te doen bij Dutch Headshop. Na een fout van mij bij bestelling hebben ze zelf contact opgenomen om mijn fout recht te zetten. Dat kan je van niet veel webshop zeggen, dat zijn de webshops waar ik dan ook terug mijn aankopen zal doen. Bedankt Dutch Headshop voor jullie eerlijkheid en excellente service. Zal zeker terug bestelling plaatsen.

Snelle, discrete levering. Zal zeker nog eens bestellen.

Quick and trustworthy.

I'm very pleased. Also i got a package of rolling papers as a gift for free :) Thank you.

Top service!!!

Ik ben een nieuwe klant uit België en heb reeds 2x iets besteld online. Ze hebben veel op voorraad en de levering is super snel... Ook krijg ik er altijd wel iets extra bij, iets wat zeker niet hoeft, maar wat wel een zeer aangename verrassing is. Mooie shop en voortaan mijn vaste shop voor mijn aankopen. Ook al zaden besteld en die planten doe het steeds heel goed!!! Top service en goede kwaliteit!!

Groot aanbod, snelle levering

Vlot besteld, snel geleverd, goede klantenservice

Goede producten die daadwerkelijk uitkomen

Bestellen en binnen 3 dagen binnen discreet verpakt Goede producten en recente producten

Een zeer goede service en snelle levering van bestellingen.

Ik heb nu uiteindelijk 2 of 3 keer iets besteld, is altijd top qualiteit geweest en altijd optijd bezorgd. Niet alleen dat, maar hun klantenservice is actief en behulpzaam. Had ze een mailtje gestuurd over een van mijn Purple Haze zaadjes, kreeg binnen 12 uur een zeer informatief antwoord. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn Purple Haze alsnog aan het groeien is. Dus ik ben zeer dankbaar. De website ziet er ook zeer profesioneel uit, makelijk te gebruiken door iemand die niet weet wat hij wilt of waar hij mischien naar opzoek is. Een echte aanrader is dit wel. Nogmaals, dankzij het snelle en informative antwoord van hun klanten support heb ik uiteindelijk toch weer 3 plantjes de wereld in geholpen. Zeer dankbaar en zeer onder de indruk.

Gemakkelijk en snel

Top service, erg snel in huis en een mooie kwaliteit van de goederen. Het enige minpunt wat ik heb is dat er duidelijker bij moet staan of er eventueel extra benodigdheden bij het product gehaald moeten worden.

Top webwinkel er is gerlen betere.

Snelle levering en top service.Ik had de verkeerde zaden besteld en zelfde dag een retourlabel ontvangen en de zaden terug gestuurd en met een paar dagen het geld terug op mijn rekening.Zaden worden uitstekend verpakt met een gratis ontkiemsetje.Echt 1 van de betere webwinkels.

Gewoon goed

Iets extra bij een bestelling zouw fijn zijn

Vertrouwd adres voor goede producten

Al meerdere keren zaden besteld, Met erg gemakkelijke kweekbakjes.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB