Snelle bezorging alles compleet

Bezorging was snel en heb alles compleet binnen gekregen top!

Transparant en snel

Duidelijke side super hoor. Gelijk een mail met uitleg over het product en als je het niet snapt neemt roos de telefoon op en legt het nog eens uit.

Einfach super

Super Qualität schnelle Lieferung

Fijne Vlotte Shop & Levering

Andere soort gelijke shops beetjes druk en overdreven soms onhandig. Dutch HS niet. Wel iets duurder en dit scheelt soms.

High-quality, reliable store.

High-quality, reliable store. I have ordered from it several times and everything has been in the best order. Only one minus: too law-abiding, to countries where a product is ilegal they do not ship.

Superproduct

De grinder zeus bolt besteld en super tevreden van kan zeker tegen een stoot.

Parfaite.

Rapide. Parfaite.

Topservice

- Webshop is gebruiksvriendelijk - Ik heb een defect artikel ontvangen en hiervoor een whatsapp gestuurd. Hetzelfde uur had ik al antwoord en de dag nadien had ik al een nieuw artikel in huis! Zeker aan te raden :)

Online Shop optimal

Übersichtliche Webseite Bestes Preis- Leistungsangebot Sehr freundliche Kommunikation Problemlose Abwicklung Reibungsloser Versand

Top geregeld

Al meerdere keren besteld en altijd alles netjes afgeverd zoals beloofd. Voor mij geen andere shop

Snelle levering zoals altijd

Makkelijke bestelling en snelle levering

Besteld en na paar dagen ontvangen top

Besteld en na paar dagen ontvangen top

ik ben tevreden heb niets negatiefs te zeggen

hallo mevrouw mijnheer alleen dit bij aankoop van een vaporizer ondanks de handleiding heb ik soms problemen hoe damp vrijkomt ik had een duur toestel aangekocht en toch heb ik er problemen mee

Beste bedrijf

Altijd schappelijke prijzen en snelle levering!

3 op 5 zaadjes waren een succes

Na vorige een geslaagde 4/5 automatic zaadjes van het huismerk, nu een jammer 3 op 5 zaadjes een succes. Ontkiemen een mm of 5 en dan houden ze er ge,ook mee op. Terwijl ik net 3 mooie stekjes 5 cm heb is men 4de pot een akelig leeg zicht jammer wel. Dit gelden voor de pineapple express. Heb ook 5 amnezia haze huismerk maar die is volgende keer

Schnelle unkomplizierte Abwicklung meiner Bestellung sowie zügiger Versand nach eingegangene Zahlung

Die Abwicklung meiner Bestellung verlief wie vorab anvisiert. Nachdem ich die Zahlung getätigt hatte, erhielt ich auch nach bereits wenigen Tagen die bestellte Ware. Also alles zu meiner vollsten Zufriedenheit.

Prima product.

Uitstekend, prima service en snelle levering.

Was snel na bestellen bezorgd. Erg tevreden over deze webwinkel

Top werkt uitstekend

Werkt goed cbh goede nacht rust. Door een paar druppeltjes van deze wietolie

Sehr zufrieden

Nach anfänglichen Schwierigkeiten durch DHL kam das Paket dann doch an der Kundendienst ist super hilfsbereit. Der Versand war zügig und bei Problemen gibt es auch schnelle Hilfe. Alles sehr gut und sicher verpackt.

Heel erg goed!

De cones en grinder waren erg goed en blijft op langetermijn goede kwaliteit. Verder wua de dingen die ik heb besteld waren ook van goede kwaliteit, Bestelling was snel en netjes in een doos geleverd. Ik raad aan hier te bestellen voor alles wat je nodig hebt!

Snel en kwaliteit

Zeer snelle bezorging! De kwaliteit van de producten is uitstekend.

Prima webshop!

Fijn draaiende webshop, duidelijk, groot assortiment, weetjes, tip enz. enz. Snelle levering met af en toe een presentje er bij, een pen, gratis zaadje, aansteker ofzo en de handleiding om zaadjes te ontkiemen is geperforeerd zodat je er tipjes van kan draaien! Geniaal!

Goede producten en juiste levering

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB