Order moest worden aangepast door mijn fout

Prima klantenservice, snelle bezorging

Supersnel en goed

Los van de producten die ik besteld heb (alles goed verpakt en zeer tevreden) beoordeel ik eigenlijk voornamelijk op de afhandeling en die was nog beter dan verwacht. Op een zaterdag besteld in mijn geval, ik ging er vanuit op zijn vroegst dinsdag mijn pakket te ontvangen maar op zondag al een email dat mijn pakket aan de pakketdienst was meegegeven en op maandag mijn pakket al in ontvangst kunnen nemen. Super dus!

Top service!!!

Top service!!

Zeer goede service

Ik had een bong besteld maar deze was lek... Andere binnen de 2 dagen ontvangen. Supper service!!!

snelle levering - goed webshop

dit is gewoon een plezierige webshop: bestellen gaat makkelijk, bevestigingen komen netjes binnen en de volgende dag was het pakketje al bezorgd over de inhoud kan ik weinig zeggen want het is nog geen sinterklaas.

Ordered trip stoppers that do not work!!!!

Fast shipping to uk

• Would you recommend us? No

Super fijne winkel, ruime keuze en goede producten. Razendsnel geleverd. Één dingetje van m’n draaidoosje miste, heb na een gesprek op WhatsApp een geheel nieuw doosje gekregen. Top service!

Toppers

Echt super

Verzending met postNl nee bedankt

Het versturen van kleine pakketjes via postNL is geen aanbeveling. Met de track&trace staat er dat het pakketje door de brievenbus past en je niet thuis hoeft te blijven klopt niet. Ook het tijdsraam van 8.00uur tot 18.00uur is overdreven. omdat ik weet dat het pakje niet door de brievenbus past moet ik de hele 10 uur wachten. Dat krijg je de mededeling dat het niet gelukt is. Bij Dutch headshop werd op mijn vraag niet meegedacht en alleen maar meegedeeld dat Dheadshop er niets aan kan doen. Fijne klanten sevice, maar niet heus. Ik ga niet akkoord met het verwerken en gebruiken van mijn klant gegeven voor derden.

Prima webshop, snelle levering, producten prima.

Snelle levering.

Super snelle levering

Zeer snelle levering en wat ik tot nu toe heb besteld was van goede kwaliteit en daar kun je wat mee. Zal ook niet de laatste keer zijn dat ik er wat ga bestellen of aan anderen deze site voor gaan stellen dat je daar goed zit

good assortment

very fast delivery. I will definitely order again

Alles prima in orde

Prima service, uitstekend product, snelle verzending, beter kan niet

Snelle levering en direct antwoord op vragen

Niet goed helaas

Vaporizer besteld van bijna 500,00 Nog steeds niet binnen. Zelf moeten achterhalen bij post.nl dat het adres niet goed stond (huisnummer) Nu bijna 1 week later en meerdere malen contact gehad via app. Men moet het nog steeds uitzoeken.. Update 9-12: Vaporizer inmiddels binnen. Na slecht contact via App telefonisch contact gezocht. Bianca pakt het serieus op en heeft het top geregeld. Cijfer bijgesteld naar een 7!

Déçu

Bjr tout d abors j achete des graine 5 de la même sort c etait pas les même oi elle sais pas modifier on ma cependant renvoie des graine et voila 10j j ai commandé des feuilles le collant es deja tout enroulé très très dur de rouler avec cela je vais d ailleur coupe mon compte ainsi que mes amis

• Nous recommanderiez-vous? Non

Supaaaaaaaarrrrrrr

Al diverse malen met de Hollandia een geweldige avond beleefd!!! Ondanks beetje zure nasmaak issie goed weg te kauwen. De trip komt in fases, body, lachen, visuals en muziek is fantastisch, dit is een aanrader!!!! Wij nemen altijd 15gr p/p dan gaatie lekker. Tip: eet op de dag zelf een uurtje of 8 van te voren dan werkt ie fantastisch

Zeer uitstekende service! Zeer snelle levering in België. Nog nooit iets stuk toegekregen en steeds vertrouwelijk

op en top producten

Ik bestel geregeld bij Dutch Headshop. Nog nooit slechte ervaring mee gehad. Al wel eens een zaadje dat niet ontkiemde maar werd mits bewijzen van een nieuw opgezonden. Echt super content . Deze website verdient een Pluim

Uitstekend, zoals verwacht..

Alles super!!

Ruim assortiment en altijd snel hulp bij vragen

Altijd snel antwoord op vragen en daarnaast gewoon snelle levering.

Produkt volgens omschrijving en snel geleverd!

Produkt volgens omschrijving en snel geleverd!

Super levering

Het was snel en goed

Snel, compleet en betrouwbaar!

Mijn bestellingen worden snel verwerkt en had ze de volgende dag in huis. Netjes verpakt, een goed product wat beantwoordt aan de beschrijving en met resultaat. Uitstekende service, en je wordt goed geïnformeerd over de status. Ook de website verdient een dikke 10 en geeft je alle informatie die je nodig hebt.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB