Perfecto!

Alles volledig naar wens. Volledige tevredenheid.

Makkelijk besteld, snelle levering

Fijne webshop. Heldere navigatie en soepel bestelproces. En een goed product natuurlijk!

Verrassende alternatieven

Damiana en Calamus zijn twee volledig nieuwe producten voor ons dat we hoogstwaarschijnlijk gaan blijven aanschaffen. Bye bye tabak hallo Damiana. Veel gezonder, lekkerder en ruikt nog eens aangenaam ook. Calamus lijkt mij inderdaad een goddelijke kruid met een verhoogde maar energieke werking.

Echt een top ervaring.

Goede spullen, goede service, goede winkel.

Sehr zufrieden

Super schnelle Lieferung, und bis jetzt immer zufrieden gewesen mit der Ware. :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geen levering

Snelle reactie en erg vriendelijk, maar de levering laat op zich wachten..

Commande avec délais de réception largement correct !!!

Bon Échange de emails avec vous et je recommanderait certainement ...

Supersnelle service!

Echt top service, s avonds rond 21.00 besteld, volgende dag al in huis

Super webshop!

Snelle verzending & ruime assortiment.

great

good assortment, excellent customer service and very quick delivery, I will order again in the future, I recommend.

wat is beloven is waar

Goede ervaring gehad

Op tijd geleverd en kwaliteit

Op en top

Keer op keer een snelle en goede aflevering!

Eenvoudig, snel en discreet

...

Supersnelle levering, zondag besteld, maandag in huis!

Had een grinder nodig. Vond de perfecte grinder bij Dutch Headshop. En supersnel geleverd.

Snel geleverd, maar waar is de handleiding?

Paddo growkit besteld en snel ontvangen; helaas zit de kweekhandleiding die wordt genoemd, niet bij de kit. Is natuurlijk ook gewoon op internet te vinden, maar wel beetje slordig.

Uitstekende klantenservice

Ik had zaterdag op zondag nacht laat nog een bestelling gemaakt. Deze was netjes maandag ochtend binnen. Echter was hier een "verkeerd" product bij geleverd. Na even kort contact gezocht te hebben met de klantenservice, 2 fotos via WhatsApp verstuurd te hebben is meteen het juiste product opnieuw aangeboden. Ik hoefde er verder niks voor te doen en het ontvangen product mocht ik houden. Ook dit pakketje was de volgende dag al binnen!

Zeer Goed

Topfirma supersnel goed spul !

Super snel netjes geleverd goei spul

Zondagavond besteld, maandagochtend gekregen, alles perfect

Nice

Good service Nice wooden pipe Very good price

Goed product, alleen vond ik tijdens het bestellen verwarrend... dit komt doordat na het product aan te klikken, onder het product Stonden bijkomstige produkten waaronder een adapter dit wekte bij mij de indeuk dat die niet standaard erbij zat. Dus heb ik die extra besteld wat dus overbodig bleek te zijn... dus €35 voor niks uit gegeven

Goed snelle bezorging in deze tijd

Ik zou zeker vaker bestellen alleen ik kreeg de verkeerde tippies maar dat maakte niet zoveel uit

Top! Verse producten! Snelle levering!

Top! Verse producten! Snelle levering!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB