Niet duur, en snel geleverd

Gewoon top

Zuverlässig, Schnell.

Die Bestellung wird immer schnell versendet, kommt auch diskret verpackt an und bis jetzt bin ich sehr zufrieden.

Snelle correcte levering

s,Avonds besteld volgende dag in de brieven bus dus razend snel alleen jammer dat bij het product geen Nederlandse handleiding bij zit

Altijd geweldig

Super snelle verzending naar het buitenland

Shipping was fast and directly home to my mailbox

Good, everything worked well.

Nette prijs, mooi product

Nette prijs, mooi product, levering had iets sneller gekund

Ik bestel hier al jaren de jointroller. Super fijn. Alleen is die van vorige week niet zo’n goede kwaliteit, gaat heel stug

Très bon site

Livraison rapide, produit conforme à la description. Entièrement Satisfaite

Duidelijke en overzichtelijke webshop, goede informatie bij de artikelen, snelle afhandeling en dito bezorging.

Heel tevreden

De bestelling wordt goed opgevolgd en indien iets niet voorradig is, wordt de klant er snel van op de hoogte gebracht. Super tevreden!

expérience très satisfaisante

lorsque vous vendez une pipe, vous devriez fournir au moins un filtre avec de façon à pouvoir la tester dès réception, même si on a commander des filtres avec, mais dans la mauvaise taille, ou si le client n'a pas noté qu'il fallait commander des filtres avec. en dehors de ce détail, excellents produits, et service rapide, je recommande votre établissement. Merci

Makkelijk en snel

Kon mijn product zo vinden en betaling etc ging ook soepel. Bestelling was zo binnen en goede kwaliteit.

Snelle levering, ik heb een perfecte jointdraaier.

Alles ok

Geen enkel probleem

Heel tevreden over zowel product als verzending.

Eerlijke productbeschrijving, betaalbare prijzen en een zeer ruim aanbod van verschillende producten. Ik ontving mijn pakje sneller dan werd meegedeeld. Top service!

Snelle levering, leuke beschrijvingen, goede prijzen,

- snelle levering - beschrijvingen van de producten gaan diep, maar bleken niet altijd even accuraat. - goede prijzen

Vlugge en correcte leveringen , super !

handige informatie voor de beginner , steeds stipte leveringen en discreet , supertevreden .

Correct

Zeer snelle en correcte levering.

Snel, correct en grote keuze

Excellente service en goede waar

Livraison rapide et produits de qualités

De levering is snel goed klantenservice

Ik vond het een goede ervaring en ga zeker vaker hier bestellen, het enige nadeel vond ik dat ik niet kon vinden dat ze via PostNL verzonden en niet naar een algemeen punt maar dit kan aan mij loggen dat ii niet niet heb gezien. De klantenservice reageert snel en is vriendelijk

Voor de eerste keer besteld , na 3dagen al toegekomen

Zeer goed eerste keer besteld en na 3dagen al geleverd , Dus zeer tevreden Grts

Snel geleverd heel tevreden

vind steeds wat ik nodig heb en met een goede sevice erbij.

enkel positieve ervaringen tot nu toe.

4 van de 5 zaadjes zonder problemen ontkiemt

1 zaadje heeft niet ontkiemt helaas