Goed betrouwbaar snel.

Goede klantenservice Problemen worden snel opgelost

Mijn mas was zeer tevreden

Snelle bezorging

Heb 3 meter ballonnen gekocht van storz and bickel. Zoals altijd goede en snelle service

Gewoon goed

Duidelijk goede prijs snelle verzending Gewoon top

De cones zijn goed van kwaliteit

De cones waren snel geleverd en goed van kwaliteit. Ik bestelde er 12 en kreeg er helaas maar 10. Maar alsnog een voldoende voor de snelle en goede levering

toppie

Altijd top ..goede zaadjes goede zipp zakjes snelle levering ..in 1 woord top

Goede kwaliteit en snelle levering

Al mijn bestellingen zijn tot nu toe top kwaliteit en authentiek. Ook is de levering top notch. Kan het niet meer aanbevelen! Beste online headshop van de wereld!

Goed!

Zoals altijd: correcte afhandeling, snelle verwerking en duidelijke communicatie. Bedankt!

Goede kwaliteit en levering!

Volgende dag in huis. Goede kwaliteit. Sterke service. Prima webshop.

Schnell und alles da

G

Gute Kundenberatung

Ware wie beschrieben, bisschen später , aber ich habe eine sehr freundliche Mitteilung bekommen, alles prima!

Top ohne Worte mega top

Gerne wieder sind Volksbund ganz zufrieden alles wie beschrieben!

Gewoon goed

Snel verstuurd, goed product.

Draaier was stuk , probleem gemeld en ja hoor meteen een goede draaier toe gestuurd wat een services TOP

De levering kwam iets later maar de producten voldoen aan de eisen!

Dutch headshop zeker goede web site dikke aan rader! :)

Goeie snelle levering

Het was er de volgende dag en van goede kwaliteit

Génial.

Rapide , efficace

Gewoon goed

Snelle levering. Goed product. Bedankt. :)

Efficiënt en goede producten

Ben al een tijd klant hier - kom terug vanwege de brede selectie en snelle levering.

Always perfect

I'm shopping here many times, and I'm always satisfied. Very fast delivery, no problems, everything's how it should be. The best shop ❤️

Ik had samen met een vriend spullen besteld op deze site nadat we via Jonkolovers er achter kwamen dat deze site bestond. Het enige jammere is dat ik een classic raw rolling tray had en mijn vriend een flying high raw rolling tray zodat we niet dezelfde hadden. Maar we hebben beide een classic gekregen. Daarom 4 sterren. Verder helemaal tevreden :)

Overzichtelijk en snel in huis

Product was makkelijk te vinden op de site. Bestellen en betalen ging snel en overzichtelijk. Zeer tevreden met deze webshop en zijn producten.

Prima product zoals beschreven en snelle levering

Discrete verpakking wordt op prijs gesteld!

Alles super

Bin rundum zufrieden, Ware kam schnell an, entsprach der Beschreibung & Abbildung, der ganze Prozess war unkompliziert.

Snel en discretie levering

Snelle en discretie levering Al jaren goede ervaringen met deze shop.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB