Livraison rapide et comme décrit

Parfait

Snelle en juiste levering

Zeer betrouwbaar en discreet en niet vergeten heel snel.

Snel, behulpzaam, correct.

Voor mijn bestelling even gebeld naar de klantendienst voor extra info. Direct geholpen en de dag erna had ik mijn bestelling. 4 zaadjes, alle 4 ontkiemt en groeien als kool.

Very good

Fast delivery, no complaints

Snelle levering!

Erg goed

Goed en snel verzonden

Helaas geen hallucinaties gekregen van de Mexicana truffels. Heb 15 gram gedeeld met een vriendin, maar afgezien van wat licht in ons hoofd geen trip gekregen.

Viel helaas tegen maar heeft niks te maken met de service van Dutch Headshop.

Magic truffels eten is voor mij helaas geen optie meer alleen valt de thee versie ervan tegen. Het is te zwak en te snel voorbij.

Excellent expérience

La sélection des produits est très facile Le paiement par virement est safe L’expédition est rapide

Sehr schnelle Lieferung!

Habe zum zweiten Mal dort bestellt. Artikel war mittlerweile etwas teurer, wurde aber super schnell geliefert. Würde und werde wieder dort bestellen. Alles in Ordnung.

Zoals het hoort, levering op tijd, alles aanwezig.

Zoals het hoort, levering op tijd, alles aanwezig.

bon

bueno

al jaren een fijne goede shop ..........

ik koop al jaren van alles en nog wat bij de dutch headshop goede site, producten goede kwaliteit snelle levering vriendelijke klantenservice met duidelijke info ben blij met deze shop

Fantastisch!

Snelle zending, goede producten en ik kreeg zelfs een gratis pen.

good choices, easy order

so far tried the Mexicana truffles, great experience ... oh also ordering and delivery ;)

Geweldige service en super snelle verzending

Super goede prijzen, nooit eerder futurola vloei geprobeerd .... zéér tevreden van. Bestelling geplaatst ... 2 dagen later geleverd ;-)( België ) Ga hier zeker nog bestellingen plaatsen Dutch headshot = Top shop !!!!!

Goed, gewoon goed

Apparaatje was gelijk stuk en rolde niet goed

Apparaat ging bij eerste gebruik meteen stuk, plastic van roller brak af. €12,50 verspild.

snelle levering, prima prijs kwaliteits verhouding

Great vape and easy to use

Great customer service Quick delivery

produkten op tijd altijd geleverd

Duidelijk omschreven

Bien

Envoi et réception rapides après réception du virement, flacon d'huile de CBD Cibdol conforme à la description.

Super producten

Alleen jammer geen gebruiksaanwijzing