Een duidelijke website met een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten die tevens bijna altijd voorradig zijn! Online bestellingen worden trouwens zeer snel geleverd (naar België) & bij eventuele vragen of voor advies, kan je er ook steeds terecht!! Via de nieuwsbrief wordt je automatisch op de hoogte gebracht van lopende acties en krijg je uitgebreide tips! Kortom, een échte aanrader.
Hoi Jeroen, hartelijk dank voor je topreview. Deze hebben we echt met plezier terug gelezen. Heel fijn dat je zo plezierig wederom bij ons hebt geshopt! Veel plezier met de bestelling en we kijken uit naar je volgende webshop bezoek! tot dan.... Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
goed, snel en via de chat duidelijke communicatie gehad waar ik de juiste antwoorden kreeg op mijn vragen.
Hallo Corien, hartelijk dank voor je review. Super om te horen dat onze klantenservice je via de chat goed te woord heeft gestaan. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je aankoop. Een fijne dag en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Merci pour vos petits cadeaux joints à ma commande. Je recommande votre site avec grand plaisir!
Bonjour Nat, Ravi d'apprendre que nous avons livré votre commande correctement et que vous avez fait vos achats avec nous. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande et nous vous accueillerons certainement la prochaine fois. Jusque là! Cordialement, service de contact client de Dutch-Headshop. (Ce message a été traduit)
Top hoef geholpen en goed advies
Beste Mith, dank je wel dat je ons laat weten middels deze review goed te zijn geholpen door onze klantenservice. Heel veel plezier met de aangekochte producten. Als er nog andere vragen zijn, laat het ons gerust weten. Een mooie dag. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Ik ben erg tevreden over Dutch Headshop. Goede producten en als ik iets besteld heb ik het bijna altijd de volgende dag ik huis.
Hoi Stefan, dank je wel voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons! Wij zijn ook heel er blij met jouw! Geniet van de bestelling en graag de volgende keer! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Prima webshop met een goede helpdesk en snelle verzending
Hi Laurence, dank voor je review en dat je ons laat weten dat onze klantenservice je goed te woord heeft gestaan! Veel plezier met de bestelling en hopelijk snel tot ziens! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Juste une erreur d impression d’ adresse postal! Mon colis correspond à ce que je voulais, Merci à votre Team.
Duidelijke website en supersnelle levering! Topservice!
Beste Jeff, hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat de website duidelijk is en onze service en levering je top is bevallen. Heel veel plezier en graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Ich bin sehr zufrieden. Danke für Ihre professionelle und kompetente Beratung. Immer wieder gerne
Producten ontvangen zoals omschreven op de site. Vlotte levering.
Al wat ik besteld heb goed aangekomen en alles naar behoren echt een aanrader Mvg danny
Heel goed fijn bedrijf met uitstekende producten.
Word altijd direct geleverd, en een groot assortiment aan alles wat je nodig hebt voor een goeie prijs!
Correcte en snelle service. Track en trace correct
Beste Jurgen, bedankt dat je ons via je beoordeling laat weten onze service en correcte levering te waarderen. Heel veel plezier hiervan en als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten . Een mooie dag en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Goede ervaring
Hallo Timo, dank je wel voor je beoordeling. Heel fijn om te horen dat de producten je goed zijn bevallen. Geniet ervan en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Alles perfekt: Shop, Auswahl, Preise, Versand, Support Und vor allem: wenn man mal was zu beanstanden hat, oder ein Problem, ist der Service und Support absolut spitze!
Vos prestations, votre site et votre s.a.v est niquel.
Snelle betrouwbare levering. Alle info beschikbaar die je nodig mocht hebben. Vriendelijke service. Top bedrijf!
Hoi Ronald, bedankt voor je review. Wat geweldig dat je ons bedrijf als TOP markeert! Hier zijn we uiteraard heel blij mee. Veel plezier met de bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Geweldige service en snelle leveringen
Hi Brently, bedankt dat je ons laat weten via deze review onze service en snelle levering te waarderen. We hopen dat je veel profijt van de bestelling zult hebben. Als je nog andere vragen hebt, laat het weten. Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
De bestelling werd keurig naar tevredenheid in behandeling genomen. Keurige afwikkeling en makkelijk te contacteren via de site. Met het beantwoorden van vragen en geven van advies wordt je netjes en snel te woord gestaan. Een echte aanrader!.
Beste klant, wat super dat je ons aanbeveelt en je zo'n prettige ervaring hebt gehad bij ons. we hopen dat je veel plezier zult hebben van de producten. Bij vragen ? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Goede snelle levering
Hallo Walther, fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben geleverd. Heel veel plezier hiermee! Indien er nog vragen zijn, laat het ons weten. Een fijne dag en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Mijn ervaring was goed. Maar altijd ruimte houden voor verbetering
Beste Klant, dit is nog eens een waardevolle review. Goed om te horen dat je ervaring bij ons goed was. Als je nog verbeterpunten hebt, dan horen wij deze heel graag. Voor nu veel plezier met de bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Na de bestelling meteen een bevestiging. Maar nadat de bestelling was verstuurd duurde het wel een aantal dagen voordat het pakketje er was. Terwijl er anders werd aangegeven door de track & trace, maar daar kunnen jullie niet veel aan doen. Of een andere bezorgdienst of geen geld vragen voor het verzenden. Daarom geen 5 sterren
Hi Martine, dank voor je eerlijke beoordeling. Een terechte 8 dan! Helaas zijn we afhankelijk van Post NL na het versturen van onze bestellingen. Het kan dus voorkomen dat ze vertragingen hebben, waardoor je bestelling later binnenkomt dan verwacht. Wij hebben wel de beste succes met hen! Maar we zijn hard aan het werk voor vrije optionele keuzes. Voor nu geniet van de bestelling en een fijne dag. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, de klantenservice.
Snel en perfect geleverd!Met 1 hand de shagjes snel gedraaid, gewond aan de andere hand
Hi Tineke, goed om te horen dat je bestelling goed is bevallen! Heel veel plezier hiermee en als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Een fijne dag en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, de klantenservice.
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB