Makkelijk te bestellen en super snelle levering ! Binnen 1 dag was het pakketje binnen een echte aanrader ook kregen we een mooie pen erbij Bedankt !
Dutch headshop werd door de jaren heen mijn goto shop. Ze hebben een goed assortiment met duidelijke info. Het verkoops process verloopt vlot en er is goede communicatie tijdens het verzenden. Ook de blogposts geven interessante informatie.
Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Ruime keuze aan producten. Al met al een prettige webshop.
top service ook als een levering eens mis loopt. Kwaliteitvol zaad. Neem meestal de huismerken en tot hiertoe zijn ze altijd al ontkiemd. Zelfs na 3jaar ontkiemen ze nog zonder problemen. Top gewoon
Zaadjes besteld de gorilla glue autoflower, en ze gaan goed!
Hallo Rik, wat fijn dat je met ons deelt via deze review dat de Gorilla Glue auto van ons huistmerk je goed is bevallen. Heel veel kweekplezier en tot snel weer! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact.
Goede service en snel geleverd
Nachdem die ersten Samen nicht gut aufgegangen sind, wurden mir einige weitere zugesagt und ich bekam 3 weitere Samen, alle 3 sind gut aufgegangen. Das ist guter Service, denn überall kann mal was schief laufen, wenn dann der Service funktioniert und eine für alle tragbare Lösung gefunden wird, dann kann man gerne eine Empfehlung aussprechen. Die nächste Saison kommt gewiss und Dutch Headshop wird wieder meine Wahl sein. Danke für Ihren freundlichen Kundenservice!
Guten Tag Wolfgang! Sehr ärgerlich zu hören, dass sich die Samen nicht weiterentwickeln wollten. Leider bleiben Cannabissamen natürliche Produkte und Sie können nie 100% sicher sein, dass sie herauskommen werden. Schicken Sie uns ein paar Bilder von der aktuellen Situation der Pflanzen, dann können wir gemeinsam nach einer Lösung suchen! Wir freuen uns von Ihnen zu hören! Team Dutch-Headshop
Ursprüngliche Bewertung
Ich bin sehr unzufrieden mit der Keinfähigkeit. Aus 5 Samen "Hausmarke" sind nur 2 aufgegangen. Aus 3 Samen "Big Bang" sind 0 aufgegangen. Alle waren sauber vorgekeimt und es wurde im Gewächshaus aufgestellt. Schade, denn das ist dann ein teurer Spaß.
Ik heb mijn bestelling netje ontvangen en ben er erg blij mee.
Makkelijk bestellen en snelle levering
De webshop is overzichtelijk opgezet. Makkelijk in gebruik en zeer snelle levering van de bestelde artikelen. Geeft ook goede adviezen over hoe ,je het bestelde dient te gebruiken. Probeer het maar eens,dan zul je zien hoe makkelijk het bestellen en afrekenen gaat. En je zult versteld staan hoe snel je het bestelde in huis hebt.
Snel geleverd, ook in deze tijden, geen woorden maar daden. Beloofd is beloofd.
De producten waren snel geleverd maar zonder meetbuisjes bij - wat je praktisch in elke shop of webshop erbij krijgt - klantendienst gecontacteerd het zou dezelfde dag nog opgestuurd worden maar niks natuurlijk... zeer jammer
Hi Axel, Ik heb je gelijk gemaild. Hier gaat iets niet goed met de post kennelijk. Ik heb namelijk zelf je maatbeker in gepakt. We versturen vandaag een nieuwe naar je toe. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Die Auto Bubble Gums , die ich vor 2,5 Monaten bestellt habe , sind für einen Fensterplatz sehr schön aufgegangen . Bin mal gespannt , wieviel bei der Ernte rumkommt : )
De bezorging is goed en snel, net zoals de producten en de website. Heb er eigenlijk niks slechts over te zeggen.
Prima ervaring, bestel vaker hier. Goede site
Zeer goede kwaliteit en service. Vandaar dat ik al een aantal jaren vaste klant ben.
Snel geleverd, goed en duidelijk verpakt. Helaas was 1 zaadje niet ontkiemt maar kan gebeuren.
Goed advies
schnelle und unkomplizierte Lieferung
DHS heeft een ruime keuze en als je met vragen zit of tegen problemen aanloopt geven ze goed advies en zeer goede service.
goede producten. goed verpakt snelle verzending. snel geleverd.
mm is eerste keer dat ik hier bestel en tot nu toe is afwachten het. Kiemen is bij 1 niet gelukt en bij de andere zijn ze de helft open gegaan dus ik moet nog effe wachten of het wel goed gaat groeien
Hoi Igmar, Vervelend om te horen dat je problemen hebt bij het ontkiemen van de zaadjes. Welke methode heb je gebruikt voor het ontkiemen van de zaadjes? Wij zijn het meest fan van tussen 2 vochtige watjes op een donkere en warme plek te ontkiemen. Daarom horen we graag van je hoe jij het hebt geprobeerd. Dan kunnen we samen even kijken naar een oplossing! We horen graag van je! Team Dutch-Headshop
5 zaden besteld bij dhs, 6 gekregen. Deze zijn allemaal ontkiemt, 1 stond binnen een dag na potten al boven de grond. 3 andere zijn sinds vandaag boven de grond, de andere 2 wacht ik nog op! Had een eerste lading zaadjes bij een andere site besteld (7 stuks) geen van de zaden kwam boven de grond terwijl ze wel ontkiemt waren. Al met al ben ik tot nu toe tevreden over het geleverde product van dhs, ik ben benieuwd hoe de planten zich verder gaan ontwikkelen!
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB