Producten precies wat ik er van had verwacht en snel geleverd

Ga zeker nog eens bestellen!!

Zoals altijd was alles dik in orde!

Goede service en snelle levering!

Snel en makkelijk.

Bestelling snel ontvangen

de website= top! Alle informatie die je nodig hebt is daar te vinden.

Ik ben tevreden over de service.

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf.

Schnelle Lieferung. Das Produkt ist super. Eine kleine Anmerkung hätte ich aber schon. Ich hatte mir vorher 5% Medi Hemp Öl im Hanfshop gekauft. Dies war von der Farbe sehr dunkel und davon benötigte ich 3-4 Tropfen am Tag. Das Medi Hemp hier ist heller und dementsprechend brauche ich mehr Tropfen pro Tag. Könntet Ihr bei den Produktbeschreibungen ein Bild mit der Farbe der Öle mit beifügen? Das wäre super.

eerlijk en kwaliteit

altijd correct , heeft kwaliteit producten en seeds

perfecte service

Mijn zaadjes waren na 5 dagen nog niet uitgekomen, ik heb toen gebeld voor eventuele tips. Ik kreeg gelijk 5 nieuwe zaadjes opgestuurd. Dat was een verassing! Ook heb ik nog meerdere tips gekregen van de dame aan de telefoon.

immer gern

Top ! Schnell , zuverlässig ,gute Kommuniktion.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle zendig, groot aanbod met goede beschrijving van het produkt

Super trop :)

We hadden beide een half zakje odin’s jewels gegeten, we waren in het bos vlakbij waar we woonden. Na ongeveer een half uur begon de trip, alles voelde echt heerlijk en ik heb het bos nog nooit zo mooi gezien haha. Het was ook de perfecte temperatuur. Echt een super aanrader dutch headshop!

Rapide et éfficace livraison en quelques jours

Très satisfait je commanderais encore chez vous. Par contre j' aurais aimer avoir un petit cadeaux avec ma commande . quelques graines gratuites ou des echantillons de plante a vaporisé avec mon Arizer Extreme Q

Formidabel!

Altijd eersteklas materiaal dat correct geleverd wordt. Ik ben een heel tevreden klant!!

Heb tot nu toe 3 van de 6 zaadjes proberen te ontkiemen. Er zijn er maar 2 uitgekomen.

Was een snelle levering. Echter zijn helaas niet alle zaadjes die ik besteld heb uit gekomen. Verder hoop ik op een goede groei van degene die wel uitgekomen zijn

Snel kwaliteit en duidelijk

Altijd snel geleverd Kwaliteit Netjes verpakt Bijsluiters

Excellent service, even when it's very busy.

Fast shipping, vast stock to choose from. Recommended.

Mon expérience et en cours

Excellent rapport qualité prix

Tevreden klant

Tevreden klant over een goede service.

Snel en discreet

Mijn bestelling was er binnen enkele dagen en goed discreet verpakt. Ook ben ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de producten.

Sehr freundlicher Service und schneller Versand. Gerne wieder!

Alle Fragen wurden sehr schnell und freundlich beantwortet und auch meine Bestellung wurde kurzfristig noch auf meine Wünsche abgeändert. Der Versand erfolgte trotz der Corona Situation sehr schnell. Vielen Dank

Super rapide, bon prix

Pas de soucis tres serieux et rapide

Vlot en duidelijke communicatie/opvolging

Niets op aan te merken. Op voorhand lieten jullie weten dat de bestelling wat later kon zijn.. en dan was ie nog vroeger in men bus ook! Specificaties bij de foto’s op de site waren correct en duidelijk. Kortom, topsite!

super Auswahl,Abwicklung und Produkte,Top

Die Auswahl der Produkte ist super,die Abwicklung verlief reibungslos,schnell und unproblematisch.Bin zu 100%zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Altijd netjes op tijd geleverd Vaak wat extra's bij je bestelling

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB