snelle correcte levering van topprodukten

ik bestel r zeker nog

Prima interface, duidelijk en makkelijk in gebruik. Ging makkelijk via mobiel. Bezorging duurde wat lang, maar dit lag aan de postservice(en corona). Geen klachten, prima webshop.

Fantastische service en uitgebreide site

Goede snelle levering. Uitgebreide uitleg. Zeker een aanrader!

Snel geholpen, discreet verpakt

Op zondag besteld, dinsdag inn huis. Super snelle bezorging! Keep it going

Goede communicatie, top prijs /kwaliteit

Pakje was een beetje vertraagd door de drukte bij de koerier wegens corona crisis. Maar toen ik er achter informeerde bij dutch headshop, kreeg ik snel een zeer beleefd antwoord. Zeer tevreden van de klanten service.

Prima service.

Goede producten, snelle levering en prima service.

Niks te klagen

Baba

Ihr holländer seid die babos

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon top

Gewoon top

zeer tevreden !

correcte en goede service !

Snelle bezorging

Snelle bezorging maar verpakking erg groot voor inhoud

Top en vlug geleverd in de coronatijd.

Hetgene dat ik besteld heb is van topkwaliteit, en suoervlug geleverd als je kijkt naar andere zijn ulder producten met corona in het achterhoofd te houden nog vlugger geleverd. Dikke chapeau !

Vlotte afhandeling

Valt niet veel over te vertellen, alles tip top! Een tevreden klant erbij!

Doe zo verder

Goede producten en snelle levering

Uitstekende service

Vorig jaar zaadjes besteld. Ondanks de door dutch headshop voorgeschreven procedure, kwam er geen enkel zaadje op. Dutch headshop heeft direct gratis nieiwe zaadjes opgestuurd.

Colis non complet.

Il manquait un produit à ma commande. À l heure actuelle, le correspondant SAV que j ai eu fait "le mort". Plus de réponse. Manque de sérieux,

• Nous recommanderiez-vous? Non

Teleurstellend

Wij hebben truffels besteld. Afgaand op de omschrijving hebben we gekozen voor Atlantis truffel. Een maal binnen met de post kwamen de truffels veels te vochtig uit de verpakking. De trip was niet eens een trip tte noemen. Ok de kleuren werden intenser en je focus was scherp maar dat was het dan ook. Dit alles duurde ook maar zo n twee uur. Heel teleurstellend helaas.

Toujours pas etait livre

Bonjour je n ai toujours pas etait livre donc pour le moment a par donne un point négatif je serai pas faire grand chose

• Nous recommanderiez-vous? Non

altijd tevreden

altijd duidelijk nooit teleurgesteld

Echt tevreden!

Ik had een wiet zaadje gekocht en een spongepot bij Dutch Headshop door de Corona omstandig heden kwamen deze later aan. Ik had een mail naar Dutch Headshop gestuurd met de vraag wanneer mijn pakketje zou aankomen ik kreeg al binnen een uur antwoord! Erg tevreden met het antwoord en natuurlijk met mijn wiet zaadje groeit mooi! Ik raad Dutch Headshop zeker aan!

Waar aanvankelijk de papieren handleiding van mijn paddo growkit niet was geleverd, werd deze na een mailtje meteen als pdf gestuurd.

Awsome!

Very meditative

Excellent service

Satisfait de ma commande et de votre service, merci beaucoup

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB