Goede producten en snelle levering al jaren een tevreden klant.

Via WatsApp super pro et très gentil

Snelle en goede service! Dank je wel!

De informatie op hun website is super duidelijk en ik heb snel een bewust een keuze kunnen maken. Ook de levering en opvolging van mijn bestelling verliep zeer goed en met korte communicatie. Als ik nog een tip mag geven zou ik het als beginner wel leuk vinden om bij mijn bestelling iets meer informatie zou kunnen krijgen hoor de opstart. Maar dat is geen must enkel een mooie extra om de service nog beter te maken. Hartelijk dank, Warme groet, Toby

Top product, te veel verpakking

Het product is super goed. Ik vond het wel iets te veel verpakking. Een envelop, zakje, doosje en nog een klein buisje. Misschien kan dit met iets minder gebeuren? Maar al bij al tevreden met de diensten. Grts

geweldige

Geweldige leveringstijd en producten

Altijd goed en snel

Super service wederom, snel en goed geleverd

Kundenservice Top!

Der eine Stern Abzug ist wegen der defekten Ware im Karton. Kurze Kontaktaufnahme und prombt wurde binnen kürzester Zeit der Artikel perfekt nachgeliefert. Das nenne ich Kundenservice!

uitstekend

De website is duidelijk en er is veel keuze binnnen het assortiment.

Super snel en super goeie

Heb m’n bestelling gedaan en het was 36 uur later al in huis zelfs tijdens deze Corona tijden. Super service en top kwaliteit

deskundigheid

en transparantie

Helemaal top

Snelle levering en goeie producten

Gute Produkte, gute Beratung und guter Service.

s.o.

Top zeer snel

Zeer snelle levering

Netjes

Gewoon geleverd wat ik besteld had, goede kwaliteitsproducten

Topwebside

Steeds het zelfde bij elke bestelling topwebsite. Zo zouden ze allemaal moeten zijn gr pat

Bad, spammers

I keep requesting not to send email. Yet another email today. Will unsubscribe yet again.

duidelijke site en goede levering

duidelijke site en goede levering

everything smooth and easy

everything smooth and easy

Goede service!

Snelle en eerlijke webshop, ik ga hier vaker bestellen!

De zaadjes zijn snel binnen

Erg fijn product + snelle levering

Ik heb op een donderdag een vaporizer besteld en deze lag vrijdag voor 12 uur al op de mat. Erg snelle levering dus. Daarnaast is het product volledig naar wens en geleverd naar de specificaties aangegeven op de website. Ik raad dit Dutch Headshop ten zeerste aan!

Einfach das beste

Habe dises jahr wieder von einer nahmenhaften samenbank gekauft nichts einfach nur prüll keine Entschuldigung nichts nun zu ihrer wahre schnell da mega schnell broduckte stehen schohn kein ausfall was soll ich sagen echt nur danke danke danke weiter so

Goede snelle levering

Duidelijk overzichtelijk wat je kan verwachten van de zaadjes. Eenmaal besteld ook een snelle levering en netjes verpakt. Ook goede omschrijving met de benodigde spullen om te starten! Allemaal top!

Die Samen sind super ✌️

Ich habe mir 3 Samen Automatic bestellt und sie bei einem Freund in Anzuchterde Max. 5,6 % ph eingepflanzt. Sie keimen super schnell und sind nach 7 Tagen in der Erde 5 cm aus dem Boden. Wasser nur Leitungswasser kein Dünger. Der Versand war neutral und wir sind zufrieden.

Uitstekend!

Bestelling snel verzonden!