Zeer tevreden.

Snelle en correcte afhandeling en levering . Ik ben zeer tevreden.

goed aangeleverd en goed kwaliteit

mijn producten de volgende dag binnen en goede kwaliteit met handleiding voor de glass heat cover

Top keuze!

Zeer vlotte,correcte afhandeling.

Overzichtelijke website met groot aanbod.prijzen zijn ok. Bestellen en betalen gaan vlot met snelle levering.ben vorig jaar overgestapt...alst goed is moet men blijven...toch?

Snelle service en duidelijke uitleg. Prima verpakt en goede kiemkracht.

Mooie service

In deze slechtere (covid) tijden , uitstekende service !

Viel tegen

Ik dacht het en rechte cap was en niet gebogen mag wel beter beschreven worden. Was op de foto ook niet te zien

Product goed en een snelle levering

Snel geleverd!

Goede administratie! Bedankt.

Okay

B

H

Snel geregeld

Perfect delivery .

Perfect delivery .

Goederen snel binnen en van prima kwaliteit

Ik had de goederen snel binnen en de zaadjes kiemden eerder dan verwacht en het plantje kwam eerder boven de grond dan beschreven. Prima spul dus.

alles is goed gegaan

alles is goed gegaan

Volledig naar mijn zin

Dutch Head shop voldeed volledig aan mijn wensen,de produkten zijn uitstekend,levering zelfs in corona tijd binnen de week alsook de betaling verliep uitermate correkt.Dit bedrijf verdiend een dikke pluim

Heel goede service

Materiaal besteld en werd vrij snel geleverd en met vind ik goede instructie erbij dus heel goed gegaan zob

Ook al loopt niet alles perfect, klantendienst zet het wel recht

Mijn bestelling was niet helemaal juist, maar de respons wel ,bedankt daarvoor. Dumbs up.

Alles top.

Alles top. Schnell und gute Wahre .

Snel en goed aangekomen

Product was er snel, 2 van de 3 zaadjes zijn uiteindelijk uitgekomen (eentje was eigenlijk veel te klein)

Goed. Jammer dat het niet bekend is met welke verzenddienst de bezorging gebeurd.

Was goed. Fijn dat er geen minimaal besteldbedrag was. Hierdoor kon ik enkele kleine dingen bestellen.

Toptop

Effectief efficiënt

waar blijft mijn bestelling?

ik moet beoordelen, maar heb nog niets ontvangen, nu al een week na bestelling...

Snel

Alles netjes 2 dagen later binnen, effectief verpakt.

Uitstekend.

Zoals altijd, discreet en snel geleverd. Truffels waren weer uitstekend. Ook voor het eerst paddo kweek zet bestelt, super simpel om klaar te zetten en nu maar wachten hoe veel paddo's er komen.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB