J'ai passé ma commande et ai été livre très rapidement
Bonjour Gregory, Merci d'avoir rempli l'évaluation. Comme c'est agréable d'entendre que tout est à votre goût et que vous êtes satisfait. S'il y a des questions, nous serions heureux de vous entendre. Cordialement, Le service clientèle de Dutch Headshop (nous utilisons traduire)
Snelle nette, discrete levering
Hallo Matthijs, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de truffels. Ook heel erg fijn dat je bestelling ondanks de situatie en vertragingen zo snel is geleverd, super. Wij zien je graag weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Kreeg na mijn bestelling meteen een bevestigings mail. Even later een verzend bevestiging. Netjes verpakt.
Hallo Anniek, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn dat we je goed op de hoogte hebben gehouden met onze updates via de mail. Ook heel fijn dat je tevreden bent over de verpakking van je bestelling. Wij wensen je veel profijt van de bestelling en een fijne dag. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
niks meer op aan te merken. Gewoon goed!
Hallo Destiny, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. 'gewoon goed', dat horen we heel graag! Fijn dat je tevreden bent. Fijne dag en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Goed product, snel geleverd, goede prijs. Aanrader.
Hallo Aad, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Super dat je tevreden bent over de levering en de prijs en natuurlijk dat het bestelde product in de smaak valt. Wij wensen je veel profijt ervan en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Snelle levering ,en als ik vragen heb staan ze mij prima te woord . Dus al met al prima shop . Mvg Erik
Hallo Erik, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn dat je bestelling ondanks de situatie en vertragingen zo snel is bezorgd. Ook super dat wij je goed hebben geholpen met evt vragen. Wij zien je graag terug. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Goede en snelle levering
Hallo Govert, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Super dat je tevreden bent en dat je bestelling snel is geleverd. Wij wensen je veel profijt van je bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Had een vraag later op de avond, dacht krijg ik de volgende dag wel antwoord, echter binnen een half uur.
Toujours très contente aussi bien de produits que de la rapidité de livraison. Je recommande ce site les yeux fermés
Bonjour Julie, Merci d'avoir rempli l'évaluation. Comme c'est agréable d'entendre que tout est à votre goût et que vous êtes satisfait. S'il y a des questions, nous serions heureux de vous entendre. Cordialement, Le service clientèle de Dutch Headshop (nous utilisons traduire)
Super ! Discreet en snel bezorgd. Alle 5 de zaadjes ontkiemt na 1 dag met het ontkiemsetje.
Hallo Sacha, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat je bestelling ondanks de situatie zo snel is bezorgd en dat alle zaden zo snel zijn ontkiemt, helemaal super. Veel succes met de kweek! Bij eventuele vragen kijken we graag met je mee. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Mijn ervaring is altijd goed met.
Hallo Marek, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat goed dat je altijd tevreden bent, daar doen we het voor, super. wij wensen je veel profijt van je bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Handige tips voor het kweken.
Hallo Michiel, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn om te lezen dat je baat hebt bij onze blogs omtrent het kweken. Mochten er gedurende het proces vragen zijn dan kijken we graag met je mee. Succes! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Hallo Stijn, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn dat je bestelling zo snel is bezorgd ondanks de situatie in het land, wij wensen je veel plezier ervan. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Veel keuze, goede uitleg en snelle bezorging
Hallo Letty, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze website en de uitleg hierop, super. Wij zijn blij dat je bestelling snel is bezorgd en wensen je veel profijt ervan. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
1ste keer wat besteld en alles netjes geleverd Goede service👍👍👍
je recommande
Bonjour Patrice, Merci d'avoir rempli l'évaluation. Comme c'est agréable d'entendre que tout est à votre goût et que vous êtes satisfait. Aussi génial que les graines se portent bien. S'il y a des questions, nous serions heureux de vous entendre. Cordialement, Le service clientèle de Dutch Headshop
overzichtelijke webshop en na één week als een paar schattige plantjes. Toppie
Hallo Theodoor, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat goed om te lezen dat de zaden het zo goed doen en dat er na één week al mooie kleine plantjes staan. Wij wensen je veel succes en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
2 van de 5 zaadjes waren niet ontkiemd, na 1 mail en foto van de zaadjes worden er 2 nieuwe verstuurd. Eerder hadden we nog dit nog niet gehad, we hadden altijd 100% wat ontkiemde. Voor ons dus een goede service.
Hallo Tjerk, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze service en dat het naar wens is opgelost. Veel succes met de kweek en graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
zeer goede info, top-producten
Hallo Gert, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat super dat je tevreden bent over onze producten en de info daarbij. Wij wensen je veel profijt van de bestelling. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Ok
Hi David, Thank you for filling in this review. We hopefully see you back in the future. Kind regards, Customer Service from Dutch Headshop
Ik heb al vaker bij Dutch Headshop besteld en 1 keer bij een ander. Moet eerlijk zeggen dat de kwaliteit van Dutch Headshop veel beter is!
Hallo Marga, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit. Wij zien je graag weer terug. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Reageren snel bij klantenservice en handelen correct af. Top!
Hallo Pieter, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Super om te horen dat je naar wens bent geholpen door onze klantenservice! Wij wensen je veel profijt van je bestelling toe en tot ziens. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
100%
Hi Jonathan, Thank you so much for filling in this review. We are pleased to hear that you are happy with our service. Have a nice day! Kinds regards, The customer service from Dutch Headshop
Die Samen kamen unglaublich schnell bei mir an (NL -> DE in 3 Tagen). Das habe ich so noch bei keinem anderen Händler gehabt. Die Verpackung und die Beilagen sind sehr durchdacht und machen den Einstieg besonders einfach. Auch das gibt es so bei anderen Shops nicht. Alles in allem eine super Erfahrung und es wird bestimmt nicht mein letzter Einkauf dort sein.
Lieber Max, Vielen Dank, dass Sie die Bewertung ausgefüllt haben. Gut zu hören, dass die Samen Ihren Wünschen entsprechen und Sie die Bestellung schnell erhalten haben. Wir wünschen Ihnen viel Nutzen aus der Bestellung und hoffen, Sie bald zu sehen. Mit freundlichen Grüßen Der Kundenservice von Dutch Headshop (Der obige Text wird mit Übersetzen übersetzt.)
Snel toegestuurd en degelijke service!
Hallo Dimitri, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn om te horen dat je bestelling ondanks de covid-19 situatie snel is bezorgd en dat je tevreden bent over onze service. Wij staan graag voor je klaar en zien je graag terug. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB