Helemaal top
Hallo Je essink, Bedankt voor het invullen van de beoordeling Wat super dat alles top, mooi en snel is verlopen! Wij wensen je heel veel profijt van de bestelde producten en tot ziens. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Everything is alright, I can recommend
Word altijd netjes tewoord gestaan en het word ook netjes de volgende dag geleverd
Hallo Henk, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat alles altijd netjes en naar wens verloopt, dat horen we graag. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent en wensen je veel profijt van de bestelling. Tot ziens! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Ik vind het erg fijn dat jullie mailen en informatie toesturen, maar naar mijn mening wordt ik gespamd en zou ik er graag op wijzen dat jullie hiermee moeten stoppen omdat het gewoon een beetje hinderlijk is. Ik wil jullie enorm bedanken voor de goede service, de plantjes komen uit en gaan als een speer. Verder geen klachten. Denk om de mails, daar houd ik niet zo van. Groet
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat de zaden het goed doen en goed groeien, super. Ook zeker bedankt voor de feedback, ik ga dit intern bespreken. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Graine de très bonne qualité bien emballé juste déçu de ne pas avoir reçu de graine en cadeau 📦
Cher David, Merci d'avoir rempli l'évaluation. C'est bon d'entendre que les graines sont à votre goût et que vous avez reçu la commande rapidement. Nous n'attachons pas toujours un cadeau, peut-être la prochaine fois! Cordialement, Le service client de Dutch Headshop (le texte ci-dessus est traduit avec Traduire)
Super tevreden met de communicatie en de mooie artikelen en alles word goed verpakt, ik heb oa de 18ltr bakken en die zijn van zeer mooie sterke kwaliteit en de juiste drainage ook op de site is alles goed te vinden met goede uitleg..tevens leuke present bij mijn bestelling gehad thanks daar voor!
Hallo Marcel, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat super dat je tevreden bent over de artikelen en de verpakking daarvan. Wij zijn blij dat alles duidelijk is en dat de uitleg naar wens is, daar doen we ons best voor. Ook heel leuk dat de attentie in de smaak valt! Dat horen we graag! Tot ziens! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Allereerst een mooie en duidelijke site. Naar mijn mening eerlijke prijzen. (maar wat weet ik hier van haha). Alles naar wens, gewoon uitstekend. Mijn favoriet sinds 2020 haha.
Hallo Kylian, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, wat een mooie woorden. Wat super om te horen dat alles naar wens en uitstekend is en dat wij je favoriet zijn! Wij blijven je graag van dienst zijn en staan graag voor je klaar. Een hele zonnige dag nog en tot ziens! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Zeer snel en betrouwbaar
Hallo Mattijs, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat goed dat je bestelling ondanks de situatie zo snel is bezorgd, daar zijn we heel blij om. Fijn dat je tevreden bent, wij wensen je veel profijt van je bestelling toe. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Snel geleverd, duidelijke instructies. Na ontkiemen, doen de zaadjes tot nu toe goed. Plantjes zijn nu zo'n 2 cm hoog dus hoe dit zich ontwikkeld weet ik natuurlijk nog niet.
Hallo Remco, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat goed om te lezen dat we je goed op weg hebben geholpen en dat de zaden het goed doen! Wij wensen je veel succes en mochten er vragen zijn gedurende het proces dan staan we graag klaar. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Had mijn spullen optijd binnen. Genoeg keuze en goede prijzen.
Hallo Tim, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat je bestelling op tijd is geleverd en dat je blij bent met ons assortiment en de prijzen. Wij staan graag voor je klaar en wensen je veel profijt van je bestelling. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Goed geholpen en snel afgeleverd,product goede kwaliteit
Hallo Hendry, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat je naar wens bent geholpen en tevreden bent over de levering en het bestelde product. Wij wensen je veel plezier en profijt van de bestelling. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Short delivery time and quality product and amazing support via their team! HIGHLY RECOMMENDED! MUCH LOVE - Rainbow
Hi Patrick, Thank you for filling in this review. We are glad to hear that you have received your parcel fast and that you are happy about the quality and our customer support. Wishing you a nice day & hope to see you again. Kind regards, The customer service team from Dutch Headshop
Merci J'espère que vous avez une place au paradis
Cher J.P, Merci d'avoir rempli l'évaluation. Comme c'est agréable que vous soyez satisfait et que tout se soit déroulé rapidement et selon vos souhaits. Au plaisir de vous revoir! Cordialement, Le service client de Dutch Headshop (le texte ci-dessus est traduit avec Traduire)
Zeer mooi en goed verpakt en na een paar dagen al in huis
Beste Christin, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent en dat de bestelling ondanks de Covid-19 situatie snel is bezorgd. Wij wensen je veel profijt van de bestelling toe. Fijne dag en tot ziens. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
2019 mei 5 zaden gekocht maar 2 daarvan waren er niet van ontkiemt, de planten die waren +- 70 cm en de opbrengst was ook behoorlijk goed. Ik had er 3 gedaan (balkon stond al vol ) en nu weer 2 laten ontkiemen en weer 1 niet ontkiemt dus 2 van 5 niet .Maar dit jaar ga ik toch weer bestellen .1 staat er al in een pot aarde en groeit goed door. Dit jaar 2x oogsten omdat het gewoon kan staan overdekt dus geen regen erop. De prijs is ook goed en de opbrengst tegenover die 20 euro haal je er gemakkelijk uit.
Beste Erwin, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent en dat alles snel en naar wens is verlopen. Doorgaans ontkiemt 80-90% van de zaden succesvol, mocht er in de toekomst weer eentje niet uitkomen mag je ons altijd even mailen. Wij kijken graag mee. Fijn dat de opbrengst naar wens is! Dat horen we graag. Wij zien je graag terug! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Ich bin in jeder Beziehung sehr zufrieden und deshalb bestelle ich auch immer wieder hier.
Lieber Anna, Vielen Dank, dass Sie die Bewertung ausgefüllt haben. Wie schön, dass Sie zufrieden sind und dass alles schnell und nach Ihren Wünschen lief. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen! Mit freundlichen Grüßen Der Kundenservice von Dutch Headshop (Der obige Text wird mit Übersetzen übersetzt.)
Goede artikelen, redelijke prijzen, juiste leveringen en vooralsnog alle zaadjes zijn uitgekomen. Huismerk is ook helemaal niks mee.
Beste Hein, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent en dat alles naar wens is verlopen. Ook heel fijn dat onze Huismerkzaden het goed doen, wij wensen je succes met de kweek en tot ziens! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Product gewoon ontvangen geen probleem of vertraging, Goeie verpakking en totale verzorging van het product. Alleen moet je wel even wachten op je product.
Beste Ronan, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles in goede orde is ontvangen. Helaas zijn er door de Covid-19 situatie flink wat vertragingen. Wij wensen je veel profijt van de bestelling. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Goede keuze kunnen maken door de duidelijke beschrijving. En goed kunnen ontkiemen door de juiste uitleg👍. Een echte aanrader.
Beste Bobby, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat fijn dat alles snel en naar wens is verlopen en dat het ontkiemen goed is gegaan. Wij wensen je veel succes met de kweek! Wij zien je graag terug! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Van Dutch Head shop zaden ontvangen welke alemaal ontkiemd zijn. In tegenstelling tot andere verkoopsites, bij deze ontkiemden er van de 5 slechts 1. Ook zou ik een extra keuze zaadje ontvangen, dus niet.
Beste Pieter, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat goed om te lezen dat de zaden het zo goed doen! Geef ons bij een volgende bestelling even een seintje, dan voegen we nog een kleine gift toe. Fijne dag en tot ziens. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
I didnt recive the package:/
Hi Heven, We have sent you an e-mail. It looks like your parcel is delivered at a pick up point! Wishing you a nice day. Kind regards, The customer service from Dutch Headshop
Niet meer wachten tot de oogst in september/oktober (als het weer het toelaat) maar gewoon oogsten wanneer het jou uitkomt.
Beste Jan, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn om te lezen dat je blij bent met de zaden, wij wensen je veel succes met de kweek. Fijne dag en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Top shop veel keuze Goede verzending Ik koop hier nog
Beste Steve, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn dat je tevreden bent en ons een top shop noemt! Bedankt! Wij zien je graag terug! Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Ik heb tot nu toe geen slechte ervaring met Dutch Headshop altijd alles in orde.
Beste Vinesh, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat super dat alles altijd naar wens is! Wij maken je graag blij en staan graag voor je klaar. Wij wensen je veel profijt van de bestelde producten en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Altijd tevreden over de kwaliteit zaden .rook benodigdheden en overige headshop spulletjes. Zeer snel geleverd tegen een mooie prijs
Beste Joris, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat super om te lezen dat je altijd tevreden bent, daar streven wij dan ook naar. Ook heel fijn dat je bestelling ondanks de situatie met Covid-19 snel is bezorgd. Wij wensen je veel profijt van je bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB