Snelle levering, goede producten

Inmiddels meerdere keren besteld en altijd tevreden.

rapide

c est nickel et rapide, rien a dire ;) petit bémole cependant, dommage qu'il n'y ait pas de graines en cadeau a partir d une certaine somme.

Alles gut außer dass keine Bedienungsanleitung bei meinen zwei Boxen drinnen war.

Es waren keine Gebrauchsanweisungen in meinen grow Boxen drinnen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top zaden

Lsd auto flowers bubbel gum auto & de black widow geen auto

Prima , snelle levering

Precies wat ik ervan kon verwachten. Bedankt

Top service!!!

Top service!!!

Redelijk

2 van de 10 zaadjes ontkiemen niet. Teleurgesteld!

Super 👌

Super schnell und bequem trotz Corona 🙌😎✌️ Weiter so 👍

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

TOP

top levering top spul! Echt een aanrader

Super content

Livraison rapide et marchandise de top qualité, je recommande dutch headshop

Had wiet zaden besteld, volgende dag bezorgd en nu een week verder zijn ze flink aan het groeien! Ben benieuwd:)

Goed en snel.

Duidelijke site, snelle levering en goede spullen!

Nooit ontvangen

Ik heb mijn bestelling vooralsnog niet ontvangen. Deze zit misschien ergens vast door de corona-situatie?

ik ben zeer tevreden over de og kush zaden.binnen 2 dagen ontkiemd

goede service kwaliteit zaden

Super efficace, très rapide et proche des ces clients! Je recommande fortement !

Snel, discreet, zoals het hoort

Zaadjes snel binnen , zat er zelfs nog 1 extra in de verpakking wat niet op de site stond

Snelle en discrete levering. Duidelijke handleiding erbij. Aangezien ik de zaadjes vorige week ontving kan ik nog niets over de kwaliteit zeggen. Enige opmerking die ik heb ter verbetering: als klanten 5 verschillende zaden kopen kunnen jullie er beter 5 naamplaatjes bij steken ipv 3😉

Vertrouwd en voordelig

Ik koop hier al jaren, nooit een probleem gehad. Erg fijne webshop met een groot assortiment voor alle rookartikelen, zaden en smartproducten. Ook als je vragen hebt dan zijn ze behulpzaam en duidelijk. Voor mij DE headshop voor m'n aankopen. Hoef geen andere shop meer.

goede service, snelle respons. Aanrader.

Door Covid 19 kwam onze bestelling 2 dagen later aan. Ik had een berichtje gestuurd via Whatsapp en kreeg daar onmiddellijk antwoord op. De zaadjes lagen dan ook 5 minuten later in mijn bus. Ik heb er 3 gebruikt, en er zijn er 2 van gelukt. Dit kan dan ook aan mijzelf liggen. Aanrader!

Niet top

Mijn zaadjes zijn niet uitgekomen helaas. Nochtans gedaan wat er op de instructies stond. Juiste temperatuur, juiste hoeveelheid water..

Rapidement servi

Les commandes de qualité arrivent rapidement à destination.

Snelle service, toppie !

Zeer snel geleverd, dikke aanrader !

Zeer correct en zeer snel en anoniem geleverd! Tot service.

Super goed

Heel goede en snelle levering van de zaden en 5 van de 5 gekiemd nu nog afwachten

Ruim voldoende

De levering was snel en goed! Alles zat er in en de zaadjes kwamen super snel uit!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB