Snel en eenvoudig kiezen uit de vele soorten, Vlotte levering...
ook bij deze bestelling weer top service lekker anoniem bezorgd (i.v.m. de buren), en binnen 3 dagen in huis. hoe onze think different zich gaat ontwikkelen weten we nog niet, maar onze eerdere ervaringen met Dutch Headshop geven ons geen reden om te twijfelen voorgaande jaren is 99 procent van de zaadjes tot volle bloei gekomen (buiten) en heeft ons zeker een mooie oogst opgeleverd. het wachten is nu op de zomer ;-)
De webshop werkt prachtig, Goeie kwaliteitsproducten, met een vlugge levering. Groeten
De site is overzichtelijk, op mijn vraag werd snel en vriendelijk gereageerd. De bestelling is vlot bezorgd. Jammer genoeg willen 3 zaadjes niet kiemen, maar misschien doe ik iets fout.
Dutch Headshop heef een Wiet Grinder 4-delig (SLX Grinders) 50 mm geleverd binnen 24 uur. Het is een echt kunstwerk. Alleen al prachtig om te zien. Verder is de snelle service en contact super.
zeer positief
Super behandeld aan de tel maar ook heel goed, duidelijk, en eerlijk advies per Appo
Zoeken op het internet, zoveel aanbieders.... Waarom dan bij de Dutch Headshop gekocht? Betrouwbaar, goeie recensies, maken waar wat ze beloven. Dat wil je als klant.
Powerroots besteld wat goed werkt. De levering in een gekke tijd toch super sne binnen!
Heel vlugge bezorging, zelf in coronatijden. zaadjes zagen er goed uit, heel vlug ontkiemt en stekjes groeien heel vlot op. Ieder zaadje is tot nu toe gekiemd en staan er nu 1 week Heel tevreden als 1e amateurervaring met jullie dienst en producten!
Goede smaak en werking + goedverpakte levering.
Beste Angelique, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Goed om te horen dat je tevreden bent over de smaak en werking van het bestelde product. Tot ziens & Blijf gezond in deze tijd. Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
snelle levering, zondag besteld, dinsdag geleverd, prima service.
Hallo Stefan, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Goed om te horen dat je tevreden bent & dat de bestelling snel bezorgd is. Wellicht heb je nog feedback voor ons zodat wij in de toekomst een dikke 10 scoren!? Blijf gezond in deze tijd. Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
Beste Messeyne, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en de prijzen. Wij staan graag voor je klaar. Blijf gezond in deze tijd. Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
Commande recue en 2 jours. Parfait.
Cher client, Merci d'avoir rempli l'évaluation, nous en sommes très heureux! Heureux d'entendre que vous êtes satisfait. Nous serons ravis de vous aider. Restez en bonne santé aujourd'hui. Cordialement, Au nom du service client de Dutch Headshop (le texte ci-dessus est traduit avec Traduire)
Tevreden
Beste Hans, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Goed om te horen dat je tevreden bent en ons omschrijft als snel en betrouwbaar. Wij wensen je veel profijt van de bestelling toe. Blijf gezond in deze tijd! Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
Beste Dylan, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee. Wat super dat de zaden het zo goed doen! Wij horen het graag als er nog vragen zijn. Blijf gezond in deze tijd! Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
snel geleverd en goed
Hallo Arthur, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Fijn dat je tevreden bent over de levering en de bestelling. Blijf gezond in deze tijd! Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
De service is goed in de snelle verzending ook, alleen vorig jaar had ik een zaadje cadeau gekregen en dat vond het jammer dat die er dit keer niet bij zat. Hopelijk is de kwaliteit dit jaar weer goed.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat de bestelling snel is geleverd ondanks de situatie. Bedankt voor je feedback over het zaadje, indien je bij een volgende bestelling even een seintje geeft kunnen wij de bestelling handmatig aanmaken en wellicht een gift-seed toevoegen. Blijf gezond in deze tijd! Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
de cbd olie is van zeer matige kwaliteit, het flesje was voor 1/3 gevuld, al bij al zo'n 35 à 40 druppels, terwijl op de fles 250 druppels staat, nou moe. Zaadjes zn natuurlijk nog nt uitgekomen, heb ze slechts enkele dagen. Minerale meststof ok zo te zien. CBD olie erg ondermaats, ik voel me opgelicht. Beste groeten,
Beste Dieter, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en de feedback. Het is absoluut niet de bedoeling dat je je opgelicht voelt, ik wil je dan ook vragen om te mailen naar [email protected], vergeet niet je bestelnummer te noteren in de mail, wij kijken heel graag met je mee. Take care in deze tijd. Met vriendelijke groeten, De Klantenservice van Dutch Headshop
Kan het nog beter! Ik denk het niet. De verpakking, het kweekbakje, de labels en zaadjes in capsules... het is zo goed verzorgd! En dat geeft vertrouwen over de kwaliteit van de zaadjes. Jullie zijn een top-shop!
Hallo Els, Bedankt voor het invullen van de review en de fantastische beoordeling! Wat fijn dat de bestelling naar wens is, wij hopen zeker dat het resultaat net zo mag zijn. Als er gedurende het proces vragen zijn kijken wij graag middels foto's via Whatsapp of mail met je mee. Tot ziens & take care in deze tijd! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
ik vind ze erg vriendelijk, je kunt met elke vraag terecht.. en op de manier hoe het is verpakt echt mijn complimenten, weinig over te zeggen dik tevreden!!
Hallo Raymond, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en de mooie woorden! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de producten, daar streven wij dan ook naar. Tot ziens & Blijf gezond in deze tijd! Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
Goed verpakt en supersnel geleverd. Ben niet anders gewend van jullie!
Hallo Harry, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Goed om te horen dat je altijd tevreden bent over onze service en dat de bestelling weer snel is geleverd ondanks de situatie. Blijf gezond in deze tijd! Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
Assée rapide
Cher client, Merci d'avoir rempli l'évaluation. Heureux d'entendre que vous êtes satisfait. Nous serons ravis de vous aider. Restez en bonne santé aujourd'hui. Cordialement, Au nom du service client de Dutch Headshop (le texte ci-dessus est traduit avec Traduire)
Ik ben pas een paar dagen bezig met deze druppels. Hiervoor kocht ik ze ergens anders maar die zijn nu dubbel zo duur. De 1ste dag merkte ik weinig, de hoest kwam terug (astmatische bronchitis), de pijn (chronisch ziek) en het slechte slapen (autisme). Ik begon gelijk met 3 druppels maar heb dat verminderd naar 2. De smaak is even wennen en verandering van druppels. Ik ga nog even door en hoop dat ze gaan aanslaan en dan zal ik zeker weer bij jullie bestellen. Vriendelijke afzender en een leuke korting op de volgende bestelling.
Beste Sonja, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, dat waarderen wij. Je lichaam moet inderdaad altijd weer even gewend raken aan een nieuw product, ik hoop dat de druppels naar wens zullen zijn. Ik raad je aan om je aan te melden op onze nieuwsbrief, hierin staan geregeld leuke acties en kortingen. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Take care in deze tijd! Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
prima webwinkel, vlotte en correcte afhandeling.
Hallo Dirk, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Goed om te horen dat je tevreden bent en dat de afhandeling naar wens is verlopen. Blijf gezond in deze tijd. Met vriendelijke groeten, Namens de Klantenservice van Dutch Headshop
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB