Goede service, mooie website, coole en kwaliteitsvolle verpakking, snelle levering.
Beste Joris, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Goed dat alles naar wens is verlopen en dat de bestelling snel in België is geleverd. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Ik heb avond bestelling geplaatst maar er is iets mis gegaan met vetaling. Over een uur had ik een mail over de problem. Volgende ochtend ik heb wel betaald en die dag nog verzonden mijn bestelling. Snel levering en goed services zo als vroeger. Bedankt dutch head shop
Hi Istvan, Bedankt voor je mooie woorden het mooie cijfer. Super om te lezen dat het betaalprobleem snel was opgelost en dat je bestelling alsnog snel werd verstuurd. Wij wensen je veel profijt van je bestelde producten en zien je graag weer terug. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Gewoon gekregen wat ik bestelde. Alleen niks extra's zoals een gratis zaadje of iets dergelijks. Dat vinden de mensen leuk en zorgt voor meer omzet. Als ik ergens anders bestel krijg ik ze wel. Mijn bestelde zaden moeten het licht nog zien, zitten nu 24 uur in de grond.
Beste Klaas, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, dat vinden wij heel fijn. Wij proberen soms zeker wat te doen omtrent een gift bijvoorbeeld, ik neem je feedback sowieso mee en zal dit intern bespreken. Succes alvast met de bestelde zaden! Als er gedurende het proces vragen zijn dan kijken wij graag met je mee. Met vriendelijke groet, De Klantenservice van Dutch Headshop
Ik heb bij jullie 10 zaadjes besteld (5 X 0 Kush huismerk en 5 x Purple Haze huismerk) waarvan er 8 nauwelijks kiemden en niet uitkwamen terwijl ik nauwgezet de door ullie meegestuurde instructies nagevolgd heb. Heb overigens wel voor de kiemgarantie betaald.
Beste Ben, Wij hebben inmiddels contact via de mail. Maar zoals in deze mail ook gezegd, als wij geen notificatie ontvangen dat je gebruik wilt maken van de garantie, dan kunnen wij ook nog niet handelen. We gaan dit netjes met je oplossen volgens de bestelde garantie. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Altijd snelle service.
Hallo Ronald Fijn om te horen dat onze service naar je verwachting is. Hopelijk heb je optimaal plezier van je aankoop. Geniet ervan en hopelijk tot de volgende keer. Wij kijken in elk geval uit naar je bezoek. Een prettige dag. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-headshop.
Goede artikelen snelle.bezorging
Mijn ervaring is als de titel. Dutch Headshop hanteert duidelijke productomschrijvingen, een goede prijs en zorgt voor snelle (traceerbare) levering.
Top Erfahrungen gehabt, verlief einwandfrei
Snelle levering en redelijke prijs. Ik miste alleen de promo stickers
Hallo Robert, Super om te lezen dat de levering van je bestelling naar je wens is verlopen. Goed verbeterpunt, deze nemen we mee tijdens ons werkoverleg. Voor nu geniet van je bestelling en graag tot de volgende keer. Een fijne dag. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-headshop.
Altijd goede service
Hallo Koos Wat fijn dat onze klantenservice je wederom goed van dienst is geweest. Hopelijk heb je optimaal profijt van je aankoop. Geniet ervan en graag tot de volgende keer. Een fijne dag. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-headshop.
...
Beste Klant, Heel erg bedankt dat je onze webshop aanbeveelt. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling. Als er nog vragen zijn, neem gerust contact met ons op. Een hele fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-headshop.
Op zondagavond besteld en de volgende dag al thuis bezorgd:) Wat een super snelle service. Gekozen voor de white widow eigen merk zaden en 100 % is uitgekomen.
Hallo Edwin Fijn dat we je bestelling razendsnel hebben geleverd. White widow is zeker een van onze toppers, fijn ook dat je 100% resultaat hebt! Heel veel plezier ook voor straks in de volgende fasen. Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten. Een hele fijne dag. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-headshop.
Eeste ervaring met Dutch Headshop is zeer bevallen. Bestelling geplaats ik het weekend en maandag netjes de order in de brievenbus. Daarbij een duidelijke uitleg omtrent het kiemen en zaaien van de zaden. Kortom uitstekende service!
Hallo Jermaine, Wat super fijn om te horen dat je eerste webshop ervaring bij ons je goed is bevallen. Hopelijk volgen er meer bezoekjes. Voor nu geniet van de bestelling. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact met ons op. Een hele fijne dag! Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-headshop.
snelle levering en goede kwaliteit zaadjes ga zo door
Hi Helmi Fijn om te horen dat je bestelling van de zaden naar je verwachting is. Heel veel plezier hiermee. Als je nog vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen. Voor nu wensen we je een fijne dag. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, De klantenservice van Dutch-headshop.
Je krijgt waar je voor betaalt , Enige minpunt , ontkiemingspercentage bij zaden van huismerk Geen freebees ook hier
Hallo Guy Goed om te horen dat we je bestelling snel hebben geleverd. Jammer dat je onze Huismerk zaden niet aanbeveelt. Deze is bij vele een favoriet. Al onze zaden krijgen per batch een kwaliteitscontrole. Uiteraard kan je naast onze Huismerk zaden ook kiezen voor de A merken in de shop. Mocht er niet uit kunnen komen of nog vragen hebben, laat het ons gerust weten! Een hele fijne dag nog. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Het product was van dermate goede kwaliteit en werd snel geleverd onlangs de corona omstandigheden. Zeker voor herhaling vatbaar om hier nogmaals iets te bestellen!
Beste Klant, Fijn om te horen dat het bestelde product naar je verwachting is gebleken. De levering duurt wat langer dan normaal vanwege de drukte, maar zeer fijn dat het bij jouw niet het geval was. Heel veel plezier en graag zeker tot ziens! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Beste Klant, Fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben geleverd. Hopelijk zijn de producten ook naar je wens. Veel plezier hiermee en een fijne dag. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Zaadjes binnen 2 dagen in huis, gelijk de grond in en binnen een week koppies boven de aarde. Dusssss!
Hallo Ralf Fijn om te horen dat de zaden het goed doen. Indien je nog advies wilt inwinnen kan je ons altijd benaderen via onze Whats'app lijn. Veel plezier ook in de volgende fasen en een prettige dag! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Eerste keer truffels geprobeerd met een vriend die het al vaker heeft gedaan. Op advies hebben we een dubbele dosis genomen (24 gram). Truffels smaakten naar nootjes. Goed kauwen en daarna wegdrinken met cup a soup. Na 45 minuten voelden we het al en het duurde ongeveer 3,5 uur. We gingen echt knetterhard. We keken naar leuke trip video's op YouTube en hadden goede gesprekken. Een tripsitter is wel aangeraden. Daarnaast fruit van te voren klaarzetten om af en toe iets te eten. Zeker voor herhaling vatbaar met dezelfde dosis.
bin sehr zufrieden
Hallo Walter Schön zu hören, dass die gesamte Bestellung zu Ihrer Zufriedenheit gelaufen ist. Wenn Sie Fragen haben, wenden Sie sich bitte an unseren Kundenservice. Mit freundlichen Grüßen, Dutch-Headshop Kundenkontaktabteilung. (Diese Nachricht wurde übersetzt)
Ik ben zeer tevreden over de webshop
Hoi Matthew Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop. Hier zijn we enorm blij mee. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Een fijne dag. Met vriendelijke groet , Team Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Besteld, betaald en binnen dag op de mat!
Beste Patrick Super om te horen dat de bestelproces goed is verlopen vanaf het begin tot eind. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Indien er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op. Een fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet , Team Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Perfect gelijk het bij online verkoop zou moeten gaan. AAA +++
Hallo Peter Fijn om te horen dat je webshop ervaring bij ons zo'n succes is geweest. Hopelijk heb je veel plezier van je aankoop. Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet , Team Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Zonder enige voorkennis enkel zaadjes gekocht. De website is zeer gebruiksvriendelijk met voldoende en duidelijke informatie om een goede keuze te maken. Enkele dagen na bestelling vlot geleverd.
Hallo Yannick Fijn dat onze website je goed heeft kunnen voorzien op een juiste keuzesoort in ons assortiment zaden. Hopelijk zullen de zaden ook alles worden, wat je verwacht had. Als we nog iets anders voor je kunnen doen, laat het ons gerust weten. Een fijne dag nog en geniet van je bestelling. Tot ziens ... Met vriendelijke groet , Team Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
Opzoek naar een vape en uitstekend geholpen om een goede keus te kunnen maken, was de volgende dag meteen in huis!
Beste Sabine Super goed, dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen. Hopelijk heb je optimaal profijt van de vaporizer. Heel veel plezier en als je nog advies nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. Een prettige dag en graag tot ziens. Met vriendelijke groet , Team Dutch-Headshop, afdeling klantcontact
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB