Op een avond besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Dat terwijl ik in Drenthe woon waar alles altijd wat langer duurt. Super! Ook veel keuze
Hi Lieke, Ook naar Drenthe versturen we gewoon net zo snel ;-) Als je nog vragen hebt over de producten, laat het ons rustig weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Alles okay. Werde wieder kaufen.
Hello Daniela, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu lesen, dass alles nach Ihren Wünschen ist. Mit freundlichen Grüßen der Kundenservice von Dutch Headshop
Ich kann es mit gutem Gewissen weiterempfehlen !!!
Hello Hannelore, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu lesen, dass alles nach Ihren Wünschen ist. Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu lesen, dass alles nach Ihren Wünschen ist.
Zeer snelle levering en vlotte communicatie
Hi Sven Goed om te lezen dat je ons zo positief beoordeelt! Altijd heel erg fijn. Als we nog iets kunnen doen voor je dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Super, goede producten, prima informatie, snelle bezorging , top, bedankt voor nu en nog eens :-)
Hoi Johan, Heel graag gedaan! ^_^ Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Mijn ervaringen met dutch headshop zijn heel positief Snelle levering goeie producten discrete afhandeling/ verzending
Hi Rene, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is. We horen het graag als het niet zo is! Dan kunnen wij weer beter worden. Je praat over meerdere ervaringen dus als je ons nodig hebt, weet je ons vast te vinden ;-) Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Heel,prettig
Hi Marian, Wat goed om te horen dat je het product zo snel in huis had. Dit is altijd fijn om te horen. Als we je nog verder kunnen helpen dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Besteld & zeer snel bezorgd
Hi Erik, Fijn om te horen dat de bestelling zo snel in huis was. We blijven toch afhankelijk van postNL in deze. Als we verder nog iets kunnen doen voor je, dan horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ik had in eerste instantie een verkeerde betaalwijze aangeklikt, door 1 telefoontje weer recht kunnen zetten....top! De volgende dag was het pakketje er al...nogmaals top!!
Hoi Margreet, Fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen! Mocht je verder nog vragen hebben dan staat de klantenservice voor je klaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Geweldig netjes en snel!
Hi Pieter, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Mochten we nog iets kunnen doen of verbeteren dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Veel uitstekende producten. Goedkoper dan de concurentie
Hoi Nelson, Dank je wel voor je review! Fijn te lezen dat de producten en prijzen je aanstaan :-) Als we nog iets kunnen doen voor je, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
DHS is supersnel met leveren en beantwoorden van de klant zijn noden ik ben alvast heel tevreden en vind het top service bedankt DHS
Hoi Ann, Wat fijn om te horen! ^_^ Dank je wel! We horen het graag als we nog iets voor je kunnen doen! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Er was helaas geen gebruiksaanwijzing bijgeleverd. Maar snel geholpen via whatsapp
Hoi Mayte, Fijn te horen dat we je zo snel via de app hebben kunnen helpen. Gelukkig zijn wij goed bereikbaar :-) Mocht je verder nog vragen hebben dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snelle service en ruime keus. Leuke nieuwtjes.
Hoi Frank, Dank je wel voor je review. Fijn te lezen dat alles in goed en naar wens is. Als we nog iets kunnen doen voor je, dan horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Verrast en zeer tevreden!!
Hoi Marjon, Dank je wel voor je review. Fijn dat we je hebben kunnen verrassen ;-) Hopelijk bevallen de producten goed en mogen we je terug zien als klant in onze shop! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
prima flesjes en supersnelle bezorging !!!
Hoi Jaan, Dank je wel voor je review. Fijn te lezen dat de bestelling zo snel in huis was. Als je nog vragen hebt over de producten dan horen wij dit graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Alles snel en zorgvuldig geregeld
Beste Harma, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat alles snel en goed geregeld is. Zoals het ook hoort natuurlijk! Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Bonjour cela fais 1 semaines que j ai effectuer une commande et je n ai toujours rien alor sue vos délais de livraison pour la belgique dont 2 a 3 jours ! Première expérience négatif
Hello Stéphanie, Nous avons déjà un contact par e-mail à propos de votre commande. Nous sommes désolés que cela prenne plus de temps que ce que vous attendez de nous. Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
na de bestelling, na 3 a 4 dagen eigenlijk ontvangen Zaadjes waren wel overdreven kleiner dan ik gewend ben, het gaat een wonder zijn als ze uitkomen, Dus eerlijk gezegd, geen aanrader!
Hi Mahinder, Wat vervelend dat de order niet is zoals verwacht. Laat je ons weten hoe het gaat met de zaden? De grootte hoeft niet altijd iets te zeggen over de ontkiemkracht, maar we horen het graag van je! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
omwisseling aangevraagt en perfeckt uitgevoerd .
Hoi Luc, Fijn te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen! Als we je verder nog van dienst kunnen zijn, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Bestelling makkelijk online te maken, is snel verstuurd, contact nog wvwn via app gehad omdat ik zelf te laat besteld had hierop werd snel op gereageerd en kreeg duidelijk antwoord erg prettig.
Hoi Daan, Fijn te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. Mocht je verder nog vragen hebben dan weet je ons te vinden ^_^ Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Een vlotte opbouw van de ervaring bij gebruik van 1/3 van de hoeveelheid. Het gevoel blijft aanwezig tot ruim 6 uur na inname.
Hoi Ate, Wat fijn om te lezen dat het product goed is bevallen. Op naar een volgende bestelling? Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Top 🙏🏽
Hello Pascal, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu lesen, dass alles nach Ihren Wünschen ist. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Op zich wel goed maar jack herrer zaadjes gekocht als autoflower zonder verzekering , groeien wel maar krijgen geen toppen . Autoflower bubblegum wel goed , groeit snel en mooie toppen . Wel snelle levering na bestellen .
Hoi Nancy, Wat fijn te horen dat alles het goed doet. Het kan zijn dat de Jack langer groeit omdat deze geen autoflower zijn. Je kunt ook altijd even via de mail of app wat foto's naar ons sturen zodat we kunnen meekijken hoe de planten erbij staan. Dit kan via: [email protected] of 06 24 579 753 Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Scherpe prijzen voor super kwaliteit. Alles mooi overzichtelijk aangeboden met professionele uitleg
Hoi Jens, Dank je wel! ^_^ Als je nog verbeterpunten hebt voor ons dan horen we het graag! We willen altijd in ontwikkeling blijven! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB