Hallo Saskia, Dank je wel voor je beoordeling. Erg fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben geleverd en je webshop ervaring bij ons als super is gewaardeerd. Geniet van je bestelling en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijk groeten, Namens de Afdeling klantcontact Dutch-Headshop
Snelle levering, beste kwaliteit!!
Hoi Monika, Dank je wel voor je positieve review. Super om te horen dat de kwaliteit van onze producten je als beste is bevallen! Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijk groeten, Namens de Afdeling klantcontact Dutch-Headshop
Goeie paddo's . Meerdere keren van gekweekt.
Hoi Nick, Fijn om te horen dat de growkit goed is bevallen en je hier al meerdere malen profijt van hebt gehad. Veel plezier en als we nog iets voor je kunnen doen, laat het ons gerust weten. Fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijk groeten, Namens de Afdeling klantcontact Dutch-Headshop
sanse résultat
Hello Eduard, Pouvons-nous vous demander avec quel produit vous n'avez pas eu de résultat? Peut-être pouvons-nous encore vous aider avec cela? Nous aimerions avoir de vos nouvelles. Vous pouvez envoyer un e-mail à [email protected] Je vous remercie! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Ik heb het als prettig gevonden om hier spullen te kopen
Hoi Wilco, Geweldig om te horen dat je winkelervaring bij ons prettig is bevonden. Zeer fijn ook dat we de juiste uitleg hebben verstrekt. Mochten er echter nog onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op. Een prettige dag en hopelijk tot je volgende winkelbezoek aan ons! Met vriendelijk groeten, Namens de Afdeling klantcontact Dutch-Headshop
Goede website alles duidelijk niet te moeilijk alles goed te vinden ook doelde Service gat iets voor 15:00 besteld en de volgende dag al in huis met trach and tracé helemaal goed!
Hallo Jesse, Super dat de website gemakkelijk in gebruik is bevonden door je. Fijn ook dat we je bestelling snel hebben geleverd. We hopen dat je hier veel profijt van zult hebben. Als er nog vragen zijn, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Een prettige dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijk groeten, Namens de Afdeling klantcontact Dutch-Headshop
Good price for the vaporizer I bought. Delivery was on time, no problems.
Hi Sebastiaan, Thank you for your review. We are very happy to hear that everything went in good order. Enjoy your order and hopefully until next time. Have a good day! With kind regards, Customer Service of Dutch-Headshop
Snelle evering.
Hallo Peter, Fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben afgeleverd. Geniet van de bestelling en hopelijk zien we je weer snel terug. Tot dan! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Niet de eerste keer dat ik bestel bij DHS, en zeker niet de laatste... Goed assortiment en prijzen , snelle en correcte levering. Altijd leuk als alles zonder problemen verloopt !
Hallo Marc, Super bedankt voor je positieve review. Fijn dat alles naar je tevredenheid is verlopen en je zelf aangeeft zeker de volgende keer weer een bezoek aan ons te brengen. We kijken er naar uit. Veel plezier met de huidige bestelling en graag tot ziens! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Bestelle seit 4 Jahren regelmässig bei DHS. Die Lieferzeiten haben sich seitdem verlängert, aber ansonsten bin ich rundum zufrieden. Gute Angebote, immer wieder Rabattaktionen, schnelle hilfreiche Kontakte mit dem Kundenservice. Ich bleibe dabei!
Hello Bettina, Vielen Dank für Ihre Bewertung Schön zu lesen, dass dir alles gefällt. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Kratom Meang Da (30 capsules), goed product, maar aangezien ik geen ervaring heb met kratom, bestel ik volgende keer meerdere soorten (variëteiten). Toch zeker al een aanrader. Heb de capsules genomen voor het gemak, wou niet bezig zijn met thee te zetten
Hi Steve, De capsules zijn zeker makkelijk in gebruik! Als je nog info wilt, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Uitgebreid gamma aan producten. CBD olie werkt goed.
Hi Wim, Fijn om te horen dat de CBD het goed doet voor je! Als er nog vragen zijn, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Mijn ervaring: je krijgt echt waar voor je geld.goed spul voor een goede prijs en nog snel geleverd ook..!
Hi Jan, Dank je wel ^_^ We doen ons best ;-) Als we nog iets kunnen doen voor je, dan horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Geweldig Omdat pakketje snel taus
Hoi Sebastian, Dank je wel voor je review! Fijn te lezen dat het snel in huis was! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Altijd snelle levering en nooit gedoe Toppie ga zo door
Hi Denny, Dank je wel voor je fijne review. Als we nog iets kunnen doen, laat het ons weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Producten, levering, klantenservice: alles uitstekend!
Hi Cas, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is :-) Nog een hele fijne avond! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Lieferung ging sehr schnell und die Ware war in tadellosen Zustand. Ich werde sicher bald wieder bestellen.
Hallo Markus, Vielen Dank für Ihre Bewertung Schön zu lesen, dass dir alles gefällt. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Grandios schnelle Lieferung und top Qualität! Gerne wieder!
Hello Sebastian, Vielen Dank für Ihre Bewertung Schön zu lesen, dass dir alles gefällt. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Paquet arrivé très rapidement et en parfait état. Toujours un large choix de bons produits à prix raisonnables.
Hello Anne-Laure, Merci pour votre avis. Ravi de lire que tout est à votre goût. Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Good quality products
Hello Laurynas, Thank you for your review. If there is anything we can do for you, please let us know. With kind Regards, Customer service from Dutch Headshop
Clear, informative website/shop, fast delivery and discrete packaging.
Hello Myriam, Thank you for those kind words. If there is anything we can help you with, please let us know! With kind Regards, Customer service from Dutch Headshop
Duidelijke omschrijving op de website,savonds besteld,volgende dag in huis en prima verpakt.
Beste C, Hartelijk dank voor je review! Fijn te lezen dat de bestelling zo snel in huis was. Als we verder nog iets voor je kunnen doen horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ich bin sehr zufrieden,super zusammen Arbeit und jeder Zeit gerne wieder.
Hallo Katja, Vielen Dank für Ihre Bewertung Schön zu lesen, dass dir alles gefällt. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Correct en goede snelle service!
Hi Ronny, Hartelijk dank voor je review. Fijn te horen dat alles goed is gegaan. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Pas encore bcp d'expérience mais je compte bien continuer à commander mes produits chez vous
Hello Philippe, Merci pour votre avis. Ravi de lire que nous pouvons vous revoir en tant que client. Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB