Even zelf verkeerde dingen gedaan bij bestelling, en alles goed recht gezet door vriendelijke klantenservice.
Hi Kris, Fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Foutjes maken we allemaal, blij dat we het snel konden rechtzetten. Daar zijn we voor ^_^ Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Top !
Hoi Frederic, Een korte maar krachtige review! Dank je wel hiervoor. Als we nog iets kunnen doen voor je, dan horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Leuke aanbiedingen snelle levering.
Hi Walda, Dank je wel voor je review. Fijn te lezen dat de bestelling snel in huis was. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
betaalbaar & snelle levering
Hi Sanne, Goed om te lezen dat alles naar wens is met je bestelling! Als je nog verbeterpunten hebt voor ons, laat het ons weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Op de site uitgebreide informatie over de producten. Mijn bestelling is snel verzonden. Geleverde producten zijn zoals beschreven op de site.
Hi Ingrid, Goed om te horen dat alles goed is verlopen bij de bestelling. Zoals het hoort natuurlijk. Mocht je nog vragen hebben over de producten vraag het gerust! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Hej Ad, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Mochten we nog wat voor je kunnen doen. Dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Kweekkast, besteld, andere dag in huis. Top.
Hoi MJ, Goed te horen dat de bestelling snel in huis was. Heel veel plezier ermee! Mocht je nog vragen hebben over de kast, laat het ons weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
We zijn er altyd heel tevreden over geweest en een snelle levering
Hi Pascal, Fijn om te horen dat je al vaker dus hebt besteld bij ons en tevreden bent. Als er nog iets is wat we kunnen doen voor je, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snel. Vlot. Kwaliteit. En veel info.
Hoi Jasper, Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is! Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Heb een Zeus arc gt gekocht bij Dutch Headshop. Vanwege mijn handicap was het even een zoektocht welke vaporizer voor mij handig is. Ben heel goed geholpen en alles werd snel geleverd. Helemaal top dus!
Hi Erik, Wat fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Heel veel plezier van de Zeus. Als er nog vragen zijn, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snelle levering,netjes verpakt en producten zoals omschreven.
Hi Yannick, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Als er ergens nog iets beter kan, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Beste en de goedkoopste en goede kwaliteit top đ
Hi James, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de prijs op prijs wordt gesteld ^_^ Als we nog iets voor je kunnen doen, horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Goed en vlug
Hoi Jacob, Hartelijk dank voor je review! Fijn te lezen dat alles in orde is met de bestelling. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ich bin mit dem Service sehr zufrieden.
Hello Albert, Vielen Dank fĂŒr Ihre Bewertung Wenn wir etwas fĂŒr Sie tun können, wĂŒrden wir gerne von Ihnen hören. Mit freundlichen GrĂŒĂen Kundenservice von Dutch Headshop
alles prima in orde
Hi Linda, Dank je wel voor je review! Fijn te lezen dat alles in orde is. Dit horen we graag. Als we nog iets kunnen doen voor je, dan horen we het ook graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ik weet wat ik moet hebben, en toch spendeer ik meer tijd dan daadwerkelijk nodig, en geniet van het vele aanbod. Bestellen is lekker makkelijk. Wordt via post bezorgt met track en trace. Ik had het al de volgende dag in huis.
Hi Sascha, Wat fijn te lezen dat je geniet van het aanbod. En dat groeit nog steeds omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe producten ^_^ Dus wellicht dat je in de toekomst nog langer op de website bezig bent ;-) Mocht je nog vragen hebben als het je overzicht echt kwijt raakt, laat het ons dan weten! Dan kunnen we je wellicht helpen :-) Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Groot assortiment,en altijd snelle en correcte verzendingđ
Hi Micheal, Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat ons aanbod als groot wordt ervaren. Mocht je nou toch nog een product missen, laat het ons weten! Dan gaan we kijken of we deze ook online kunnen zetten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snelle levering. Vragen direct goed beantwoord via de app.
Hi Mirjam, Wat fijn om te lezen dat je gebruik heb gemaakt van de Whats App. Hier kunnen we inderdaad snel op antwoorden! Hopelijk hebben je verder goed geholpen, maar neem rustig contact op als er toch nog vragen zijn! Alvast een fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Iets langer moeten wachten op de levering als verwacht maar toch enorm tevreden over mijn bestelling!
Hi Aileen, Vervelend dat het iets langer dan gebruikelijk duurde eer de bestelling binnen was. Maar uiteindelijk toch gewoon goed gekomen. Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Had hem op een zaterdag avond besteld. Pakket kwam maandag aan. Bij heel veel bedrijven komt het dan de dinsdag. Voorderest goede kwaliteit
Hoi Daniel, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat de snelheid zo gewaardeerd wordt ^_^ Als we nog iets kunnen doen voor je, horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Amnesia haze autoflower gekocht van het eigen merk, van de 5 zaden gingen er 4 het doen. Deze zijn ook echt prachtig geworden met een prima resultaat. Ik heb 400 watt led in gebruik en daar groeien ze probleemloos onder. Een aanrader om eens te proberen
Hoi Luuk, Dank je wel voor deze leuke review! Deze soort gaat ook erg hard bij ons, dus zeker een goede keuze! Als je nog vragen hebt, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Geeft leesbare en duidelijk vertaalde tekst weer op de site, snelle levering en tot nog toe goed product. is aan te bevelen.
Beste JW, Fijn om te horen dat de productteksten duidelijk zijn. Mocht er toch wat aan schelen, laat het ons weten! Dan passen we dit aan of vullen wij het aan! Alvast een heel fijn weekend gewenst! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Als vragen heb Word ik goed en snel geholpen,en daarbij leveren jullie goeie service!!
Hi Danny, Fijn te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen! Je weet ons te vinden mocht er wat zijn! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snel en betrouwbaar
Hoi Freddy, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is! Als we nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag, anders een heel fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
I bought marijuana seeds and received it the next day. 5 of 5 seeds germinated
Hello Ryan, That is very good to hear! If you have any questions about the plants, please let us know! With kind Regards, Customer service from Dutch Headshop
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB
• Jeder kann eine Bewertung abgeben, solange die Allgemeinen GeschĂ€ftsbedingungen und die Datenschutzbestimmungen eingehalten werden
• Wir fĂŒhren automatisierte und manuelle ĂberprĂŒfungen durch, um falsche Bewertungen so weit wie möglich zu vermeiden
• Auf eigene Initiative verfasste Bewertungen werden sofort online angezeigt und innerhalb von 72 Stunden ĂŒberprĂŒft.