nog niet tevreden want niets ontvangen :(-
Beste Dieter, Vervelend dat de bestelling er nog niet is. Helaas zijn wij afhankelijk van PostNL voor de bezorging van de orders. Het is zo dat jouw bestelling op de laatste dag van 2019 is klaargemaakt voor verzending. Hierdoor is deze pas in het nieuwe jaar verzonden. Wat ik kan zien is dat deze is aangekomen in het land van bestemming. Ik verwacht dus dat deze binnen enkele dagen geleverd is. Mocht je de track en trace wensen te ontvangen kun je ons altijd mailen. Wij hopen op een spoedige levering. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
komt altijd op tijd aan dus ben tevreden
Hallo Ilse, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat je bestelling altijd op tijd wordt geleverd. We wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag weer terug in onze webshop. Als er nog vragen zijn, laat het ons gerust weten. Een fijne dag. Met Vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact.
Fast delivery, order in anonimous box.
Hello Bert, Thanks for your review. We are glad to hear that we could deliver your order quickly. Hope you enjoy your order at the most! Have a good day and hopefully we see you soon. With kind regards, Dutch-Headshop , the customer service
Bestelling wordt altijd snel en volgens afspraak geleverd. Heb geen klachten.
Hallo Jan, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent! We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling. Geniet ervan en we kijken uit naar je volgende web bezoek. We zien je dan! Met Vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact.
Snelle levering goed verpakt
Hallo Luca, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben geleverd. Als we nog iets anders kunnen doen, horen we het graag. Veel plezier met je bestelling en hopelijk graag tot de volgende keer weer. Met Vriendelijke groeten, Dutch-Headshop, afdeling klantcontact.
Een zeer prettige webshop met ruime keus. Een voorbeeld voor vele denk ik
Hoi Laurens, Dank je wel ^_^ We doen zeker ons best om leuke nieuwe producten te introduceren. Mocht je nog suggesties hebben, dan horen wij deze graag! Alvast een fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
na 1 dag in huis!!
Hoi Wendy, Fijn om te lezen dat de producten snel in huis waren! Zeker omdat PostNL wel even achterliep met de verzendingen! Fijn weekend alvast! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
producten besteld en 2 dagen later al in huis ,en netjes verpakt.
Hoi Marinus, Fijn om te horen dat alles naar wens is! Als je nog vragen hebt, laat het ons weten!! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Alles läuft bei der Bestellung so wie man es erwarten kann, super Produkte und alles ganz unkompliziert! Immer wieder gerne.
Hello Stefan, Vielen Dank für Ihre Bewertung Schön zu hören, dass Ihnen alles gefällt! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Excellent produits
Hello Cedric, Merci pour votre avis! Ravi d'entendre que tout est à votre goût! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Goede selectie producten, snelle levering, helemaal top! Ik ben super blij met mn nieuwe spulletjes
Hoi Sieta, Wat fijn om te lezen dat alles goed gegaan is en je de producten in huis hebt. Natuurlijk fijn dat je hier blij van wordt ^_^ Als je nog vragen hebt over de producten dan horen wij deze graag! Alvast een fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Alles netjes ingepakt
Hoi Mirella, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is! Als we nog iets kunnen doen voor je, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Top producten voor een eerlijke prijs.
Beste E, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten en de prijs. Als wij nog iets kunnen doen voor je dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Schnelle Lieferung. Gute sichere Verpackung.
Hello Doris, Vielen Dank für Ihre Bewertung Schön zu hören, dass alles zufriedenstellend ist! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Ik bestel hier al jaren een vaste bestelling voor mijn moeder. Dit gaat altijd vlekkeloos. Een keer is er een defect product aangekomen maar dat is heel netjes opgelost door mij een nieuwe toe te sturen. Een tevreden klant.
Beste Thijs, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je een tevreden klant van ons bent. Als we nog iets kunnen doen voor je, dan horen wij het graag! Nog een hele fijne dag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
J ai réglé le 21 dec et je n ai rien reçu a ce jour
Hello Christine, Votre commande est en route. Malheureusement, il y a un certain retard en raison des vacances. Nous espérons que votre commande sera reçue cette semaine! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Très mauvaise impression!J'ai commandé le 26 décembre et je n'ai toujours rien reçu ! Bravo!
Hello Anne, Votre commande est en route. Malheureusement, il y a un certain retard en raison des vacances. Nous espérons que votre commande sera reçue cette semaine! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Effectuer une commande sur votre site depuis pas de nouvelles de votre part par contre le montant a bien été débité de mon compte. Ou en est ma commande ?
Hello Benoit, Votre commande est en route. Malheureusement, il y a un certain retard en raison des vacances. Nous espérons que votre commande sera reçue cette semaine! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Die Bestellung wird schnell und unkompliziert bearbeitet. Ware kommt neutral verpackt sehr zügig an
Schon mehere Mahlen mein CBD gekauft, und immer wieder super service und innerhalb 2/3 Tage geliefert.
Ich bin Erstkunde. Die Lieferung war vollständig und unbeschädigt. Die Lieferzeit war angemessen. Die Möglichkeit zur "Sofort-Zahlung" ist hilfreich. Die Anwendung der Produkte ist noch in der "Übungsphase". Mit freundlichen Grüßen, Holger Gruhnke
Ik wil wel een 10 geven maar er staan maar 5 sterren😀 Jullie leveren goed product voor mooie prijs Deze ronde gaan we ( ik , broer en mn vader) met verwarmings element proberen Ben benieuwd
online shop attractif, transparent et professionnel. Excellent service! rapide, soigné. tarifs tout a fait normaux. A recommander sans aucunes craintes
Die Lieferung ist wirklich schnell gekommen und wäre noch früher da gewesen wenn die Lieferfirma nicht GLSgewesen wäre. Da Produckt entspricht genau der Beschreibung, gute Kundenbetreuung
Super service, snelle en discrete levering ook de klantenservice reageert super snel en vriendelijk bij vragen.
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB