goede producten, snel geleverd
Hoi Jan, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat we jouw bestelling snel hebben geleverd en de producten naar je verwachting voldoen. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je aankoop. Een hele fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, Afdeling klantencontact
Hallo Wytse, Hartelijk dank voor je beoordeling. Super fijn om te horen dat je telkens weer een positieve ervaring bij ons beleefd. We wensen je veel plezier met je bestelling. Als er nog vragen zijn, stel deze gerust. Een prettige dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop, Afdeling klantencontact
J'ai toujours pas reçu ma commande d'huile CBD j'attends depuis plus d'une semaine et aucune nouvelle....
Geweldig, netjes verpakt en aandacht via de mail
Hoi Jennifer, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Als we nog iets kunnen doen voor je, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Zeer snelle service. En levering
Hoi Anouk, Hartelijk dank voor je review. Als we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Producten besteld en vervolgens netjes en tijdig geleverd. Hetgeen dat me opviel is dat ik zaterdagavond e.e.a. had besteld en ik zondag een berichtje kreeg dat alle producten klaar stonden voor bestelling. Dit geeft mij een goed gevoel. Een bedrijf waar men graag op zondag werkt. Keep it going and flowing.
Hoi Berry, Wat fijn om te horen dat onze service je goed bevalt. We hopen je terug te zien als klant. ^_^ Als er nog vragen zijn, horen wij het graag. Anders nog een hele fijne avond. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Prima producten en volgende dag al geleverd
Hoi Sander, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat de producten snel geleverd zijn. Als je nog vragen hebt over de producten dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snel bezorgd, goed product.
Beste B, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Als we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Gewoon doen!!! niet twijfelen zoals ik, je mist zoveel.
Hoi Dicky, Fijn om te horen dat je product zo naar wens is ^_^ Als we nog iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ben gisteren begonnen met ontkiemen zaadjes, nog even geduld...
Hoi Frans, Hartelijk dank voor je review! Succes met ontkiemen, we horen graag hoe het gaat! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Hoi Koen, Dank je wel voor je review! Heel fijn om te horen dat alles naar wens is! Mocht je nog verbeterpunten voor ons hebben, dan horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Wat ik bestel heb, heb ik ontvangen. En dat is wat ik verwacht van een webshop.
Hoi Frans, Dank je wel voor je review! En zo is het! We doen wat we moeten doen en dat is de producten leveren die jij besteld. Als je hier nog vragen over hebt, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Altijd vlotte levering
Hallo Katrien, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
J'ai commandé, c'est bien arrivé dans les temps, rien a dire... à recommandé !
Hello Karim, Merci pour votre avis! Merci pour la recommandation! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Confirmation de commande suivie d'une livraison Colissimo sans signature, mais jusque là sans faille et dans de bons délais, après réception du paiement (déjà 3 commandes dans cette boutique, dernière en date du 18.12.2019 livrée le jeudi 2 janvier 2020). Paiement sans carte bancaire, aussi bonne alternative !
Hello martine, Merci pour votre avis! Si nous pouvons faire autre chose pour vous, nous aimerions avoir de vos nouvelles. Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
was nogal moeilijk te vinden op het web
Hoi Theo, Mogen wij vragen wat moeilijk te vinden was? Dan kunnen we kijken wat we hieraan kunnen doen. We horen het graag! Je kunt mailen naar [email protected] Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Besteld en snel in huis
Hoi Roy, Goed om te horen dat alles snel in huis is. Als we nog iets kunnen doen voor je, dan horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snelle levering en het juiste product
Hoi Roel, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Mochten we nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Had alleen een koker en joint roller besteld en kreeg er een mooi zakje en tip en vloei bij, wel jammer dat de koker geen dopje had
Hoi Lesley, Dank je wel voor je review! Vervelend dat er geen dopje bij de koker zat. Dit is normaal wel het geval. Ik ga gelijk even contact opnemen met ons magazijn dat ze hier goed op letten. Als je het dopje nog wenst, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Heel hoed product en dutch headshop geleverd goed service
Brievenbus pakketje was snel verzonden! Binnenkort uitproberen.
Hoi Cassandra, Hartelijk dank voor je review! Als je nog informatie over de producten nodig hebt, laat het ons weten! Een hele fijne avond! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
De avond ervoor bestelt de andere morgen al binnen En zeer discreet verpakt
Hoi Jacco, Wat fijn om te horen dat de bestelling zo snel binnen was in deze drukke dagen! Top! Als je nog verbeterpunten voor ons weet, laat het ons weten. We willen graag beter worden. Voor nu een hele fijne avond! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Uitzoeken, bestellen , direct geleverd.
Beste klant, Fijn om te horen dat het goed gegaan is allemaal. Als we nog iets voor je kunnen doen dan horen we het graag. Anders een hele fijne avond! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Heldere website met goede uitleg per product, supersnelle service zelfs tijdens de feestdagen kwam het pakket netjes op tijd aan! Super bedankt daarvoor, my Christmas ruled!! 🤣🤣🤣
Hoi Marike, Goed om te horen dat het allemaal goed gegaan is met de feestdagen ook nog! PostNL heeft het extra druk, dus fijn om te horen dat het op tijd binnen was. Als je verder nog tips voor ons hebt, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Mijn ervaring is goed en duidelijk.
Beste klant, Fijn om te horen dat alles goed en duidelijk was! Mocht je nog een idee hebben over iets wat beter kan, dan horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB