Erg tevreden over het gehele aankoop proces alleen zijn vele producten naar mijn mening nog best prijzig maar niet zozeer duurder dan de andere sites. En het assortiment mogen jullie nog best vergroten in positieve zin! Dutch headshop is het proberen waard!
Hoi Remon, Als je suggesties voor producten hebt, dan staan we hier geheel open voor. We willen graag het assortiment uitbreiden en als onze klanten daarbij suggesties hebben, horen we deze graag! Je kunt het altijd mailen naar ons: [email protected] Voor nu alvast een Super Nieuwjaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
De bestelling werd de volgende dag bezorgd Had ik niet verwacht ivm kerstdrukte! Prima service, snel en voordelig!
Hoi Cas, Wat fijn om te horen dat de bestelling, ondanks de drukte, zo snel in huis was! Als we verder nog iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Lieferung war super schnell (nur 3 Tage aus Holland nach Deutschland), allerdings wäre es toll wenn es mehr Zahlungsoptionen gäbe (z.B. paypal).
Hello Isabel, Vielen Dank für Ihre Bewertung Wir wünschen Ihnen ein schönes neues Jahr! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Top spullen
Beste klant, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! En dat we je goed hebben kunnen helpen. We hopen je terug te zien in de shop! Alvast een Super Nieuwjaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
goeie producten. snelle levertijd!
Hoi Jean Léon, Fijn om te horen dat de producten snel binnen waren. In deze dagen toch altijd even afwachten met PostNL en de drukte. We wensen je alvast een Super Nieuwjaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
ok
Hoi Chris, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is gegaan. Als we verder nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij het graag! Alvast een Fijn Nieuwjaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
tja : wat kun je nog meer wensen
Hoi Hendrik, Fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen! Als je verder nog vragen hebt, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Alles is goed aangekomen
Hi Hendrik, Goed om te horen dat alles goed gegaan is! Als je nog vragen hebt, dan horen wij het graag. Voor nu alvast een Fijn Nieuwjaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Helemaal goed en snel bezorgd
Hoi J, Fijn om te lezen dat je onze shop hebt ontdekt! Als je nog vragen hebt over de producten dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Super snelle levering. Levering binnen 24 uur.
Hoi Carla, Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat de bestelling snel in huis was. Zeker gezien de drukke tijden bij PostNL. Wij wensen je alvast een fijn nieuwjaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Sehr gut
Hello Jasmin, Vielen Dank für Ihre Bewertung Wir wünschen Ihnen ein schönes neues Jahr! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Goede omschrijving van de producten. Correct verloop
Hoi Philippe, Dank je wel voor je review! Fijn te horen dat alles naar wens is! We zullen dit ook zeker doorgeven aan het online marketing team. Zij zijn verantwoordelijk voor de productteksten online. Alvast een Mooi Nieuwjaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Hat alles super geklappt!
Hello Kai, Vielen Dank für Ihre Bewertung Wir wünschen Ihnen ein schönes neues Jahr! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Ik heb alles gekregen wat ik besteld heb. Snelle levering en ik ben blij met de producten! Alleen jammer dat er bij de joint draaier geen gebruiksaanwijzing geleverd was, maar dat is makkelijk op te lossen met instructie filmpjes op YouTube :)
Hoi Danielle, Dank je wel voor je review! De handleiding moet er normaliter wel bij zitten. Ik ga dit gelijk even opnemen met het magazijn! Fijne feedback! Alvast een mooi nieuwjaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snel & Goed
Hi Cihad, Dank je wel voor je review! Kort maar krachtig :-) Alvast een fijn nieuwjaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Zeer goede ervaring tot nu toe. Ze zijn snel met het leveren van producten. Dit weekend besteld maandag al binnen! Daarnaast heel tevreden over hoeveel duidelijke informatie op de site vermeld staat. Ik weet perfect wat ik wel en niet moet doen bij het gebruiken van producten. Top!
Hoi Luuk, Wat fijn om deze uitgebreide review te lezen! Gelukkig werkte de post mee in deze bestelling. Het is natuurlijk erg druk bij ze. Ook zal ik je opmerking doorgeven aan ons online marketing team. Zij doen erg hun best met de teksten die online komen. Alvast een heel mooi Nieuwjaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Das Öl habe ich zur Beruhigung meines kleinen Hundes für Silvester gekauft. Da ich gestern erst mit einem Tropfen angefangen bin, kann ich noch keine Resonanz schreiben.
Hello Petra, Wir hoffen aufrichtig, dass das Öl Ihrem Hund hilft! Ich wünsche euch ein schönes neues Jahr! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Makkelijk bestellen en een snelle levering.
Hoi Ronald, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was in deze drukke tijden voor PostNL. Alvast een Gelukkig Nieuwjaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Uitgebereid assortiment!
Beste Hans, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het assortiment naar wens is. Als je toch wat mist, laat het ons weten! Alvast een Gelukkig Nieuwjaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Snelle levering, product werkt naar behoren. Discreet..
Hoi Sed, Fijn om te horen dat alles naar wens is! Hier doen wij erg ons best voor! Mocht je nog vragen hebben over de producten dan horen wij het graag! Alvast een Gelukkig Nieuwjaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Rapidite, confiance, securite, pro-activite
Hello Jean Pascal, Merci pour votre avis! Nous vous souhaitons une très bonne année! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Overzichtelijke website en snelle levering
Hoi Klaas, Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat alles goed bevallen is! Alvast een Gelukkig Nieuwjaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Alleen jammer dat ik nooit meer een aansteker oid als kadootje erbij krijg Ik heb al veel mensen via doe aansteker naar jullie site geleid
Hoi Juan, Hartelijk dank voor je review. Als je ons een ordernummer mailt, willen wij liefde een paar aanstekers naar je toesturen! Alvast een Gelukkig Nieuwjaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Der Dutchshop ist top! Sehr schnell mit der Lieferung 👍☝️
Hello Konstanze, Vielen Dank für Ihre Bewertung Wir wünschen Ihnen ein frohes neues Jahr! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Gebruik nog tekort voor resultaat.
Hoi Leo, Blij te horen dat we je goed konden helpen! We wensen je alvast fijne feestdagen! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB